- 23 Ocak 2016
- 35
- 7
- 1
- 41
degerlern kac bnm son adet tarihim 18 aralık bugun 224 cıktı deger tatlm senın kac ?Arkadaşlar beta değerim sınırda ilerliyor. Doktor şimdilik sorun olmayacağını söyledi. İki gün sonra tekrar test yapılacak. Aranızda bu şekilde gebelik yaşayan var mı
19 ocak 21 çıktı. 21 ocakta 50 çıktı. Bugün 200falan olması gerekirken 100 çıktı. Sabit olması ya da düşmesi skıntıymış.degerlern kac bnm son adet tarihim 18 aralık bugun 224 cıktı deger tatlm senın kac ?
Canim bebegin görünmemesi normal biraz daha bekle bence benim bi önceki gebeligimde 6 haftalikken gördüm.hiç moralini bozma.bende bugün gittim ve kese büyümüş çok ufakta olsa bebegi gördü doktor ama kalp atisi yok. Doktor görmemiz gerekiyor dedi ama görmedi önce bi moralim bozuldu ama bence kalp atışı icin erken bakiyorum yorumlara genelde 7 ve 8.haftalarda görmüşler.sabırlı olalim bence canım hersey yoluna girecek inşallah. Kendini de bebegini de yipratma bu doktorlar bazen insani gereksiz yere üzüyor.bide sana vajinal ultrasonda mi bakti yoksa karnindan mibende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yani
vajinal ultrasonla bakti gozukmesi lazimdi galiba ama yapicak birsey yok beklicez 1 hafta artik belki gec dollenmedir diye avutuyorum kendimiCanim bebegin görünmemesi normal biraz daha bekle bence benim bi önceki gebeligimde 6 haftalikken gördüm.hiç moralini bozma.bende bugün gittim ve kese büyümüş çok ufakta olsa bebegi gördü doktor ama kalp atisi yok. Doktor görmemiz gerekiyor dedi ama görmedi önce bi moralim bozuldu ama bence kalp atışı icin erken bakiyorum yorumlara genelde 7 ve 8.haftalarda görmüşler.sabırlı olalim bence canım hersey yoluna girecek inşallah. Kendini de bebegini de yipratma bu doktorlar bazen insani gereksiz yere üzüyor.bide sana vajinal ultrasonda mi bakti yoksa karnindan mi
Belki de geç dollenmedir dediğin gibi az daha sabret canim bi haftaya daha da netlesir inşallahA
vajinal ultrasonla bakti gozukmesi lazimdi galiba ama yapicak birsey yok beklicez 1 hafta artik belki gec dollenmedir diye avutuyorum kendimi
BENIMDE PAZRTSI 1085 Dİ DUN GORULMEDI BU aksam yıne vercem bakalım degerım ne olcak sen degerını yazarmısın cıkınca merak ettımArkadaşlar tekrar merhaba ;
Bugün kontrole gittim vajinal ultrason ile doktor tekrar baktı ancak kese yine tam görünmedi. Dr sadece sanki var gibi, oluşuyor gibi ama gibi yani dedi . Net birşey söyleyemiyorum dedi . 2 gün önce hcg 1184 idi tekrar tahlil verdim bugün . Açıkçası belirsizlik biraz moral bozucu tabiki her şeyin hayırlısı ve önce sağlık
BENIMDE PAZRTSI 1085 Dİ DUN GORULMEDI BU aksam yıne vercem bakalım degerım ne olcak sen degerını yazarmısın cıkınca merak ettım
Bende is cikisi vericem.insallah degerler yukselmistr ya.dunden beri moralim bozukMerhaba ;
Tabiki haber veririm sevem . Hakkımızda hayırlısı
Canım seninle süreçlerimiz aynıydı sanırım, ben de pztsi karından ultrasonla baktırdım keseyi gördük, rahimde tutunma yeri güzel dedi, boyutu 12 mm olmuş, yolk sac ile ilgili bir şey demedi, usg kağıdında da işaretli değil sanırım henüz görülmedi, bana geç döllenme 4+2 günlük dedi, 2-2.5 hafta sonra gel dedi ama ben başka bir doktorum daha var, yarın ona gideceğim. İnternetten baktığımda kese 20 mm olduğunda karından ultrasonla, kese 10 mm olduğunda da vajinal ultrasonla yolk sac kesesi görülmeliymiş, sen karından mı baktırdın, vajinal mi, değerlerimiz daha yeni 1 cm olmuş, vajinal bile yolk sac ancak görünebilir düzeyde, moralimizi hiç bozmayalım, öyle boş gebelik filan hiç düşünme bence. Yolk sac ile ilgili bir şey söyledi mi doktorun, kontrolün ne zaman?bende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yani
alttan baktı bildiğin bisey gözükmedi yani ne yolk kesesi ne bisey haftaya gidiem anamadm ztn bnde hayırlısı artık bnde dayanamadım başka bi dra gittim kafam dahada karıştı işte ilk gittiğim geen çarşamba 4+4 demisti 5 gün snra başka yere gittim 5+5 dedi yani 4 gün fazla söyledi ilk dra bakarsak erken görmek için 2. dra bakarsak da görünmesi lazımdı bilmiyorum valla kafa allak bullak oldu bndeCanım seninle süreçlerimiz aynıydı sanırım, ben de pztsi karından ultrasonla baktırdım keseyi gördük, rahimde tutunma yeri güzel dedi, boyutu 12 mm olmuş, yolk sac ile ilgili bir şey demedi, usg kağıdında da işaretli değil sanırım henüz görülmedi, bana geç döllenme 4+2 günlük dedi, 2-2.5 hafta sonra gel dedi ama ben başka bir doktorum daha var, yarın ona gideceğim. İnternetten baktığımda kese 20 mm olduğunda karından ultrasonla, kese 10 mm olduğunda da vajinal ultrasonla yolk sac kesesi görülmeliymiş, sen karından mı baktırdın, vajinal mi, değerlerimiz daha yeni 1 cm olmuş, vajinal bile yolk sac ancak görünebilir düzeyde, moralimizi hiç bozmayalım, öyle boş gebelik filan hiç düşünme bence. Yolk sac ile ilgili bir şey söyledi mi doktorun, kontrolün ne zaman?
Moralimizi bozmayalım, geciken bir durum yok daha, yeni 10 mm olmuş, ve hafta olarak da daha erken görünüyor, hatırladığım kadarıyla sen de adet periyotlarında sapma var demiştin, öyle olunca geç döllenme ihtimali yüksek, ben 5+6 diye düşünürken 4+2 dedi, 10 gün bir sapma var sata göre dedi, öyle olunca da görünmemesi normal demekki, hiç olumsuz konuşmadı doktorum, Allah yardım eder.alttan baktı bildiğin bisey gözükmedi yani ne yolk kesesi ne bisey haftaya gidiem anamadm ztn bnde hayırlısı artık bnde dayanamadım başka bi dra gittim kafam dahada karıştı işte ilk gittiğim geen çarşamba 4+4 demisti 5 gün snra başka yere gittim 5+5 dedi yani 4 gün fazla söyledi ilk dra bakarsak erken görmek için 2. dra bakarsak da görünmesi lazımdı bilmiyorum valla kafa allak bullak oldu bndekimisi 6. haftada ana gördüm diyo belki öyledir ne biliim ya
Bende is cikisi vericem.insallah degerler yukselmistr ya.dunden beri moralim bozuk
YAAA üzülme dur bakalım belkı yarın muane oldugunda gorulur kese allahtan umut kesılmez.bende bu aksam yaptırıp buyuk ıhtımalle yarın cagırcak.bısı sorcam ılk degerını adet sonrası kacıncı gunu yaptırmıstnSevem merhaba
2.283 çıktı değerim ama asıl kadın doğum doktorum asm de . Oray'a gidemediğim için acıbadem hastahanesinde bir doktora gidiyorum . Sonuçları ve kesenin görünmediğini doktoruna söyledim . DR um bu değerlerle kesenin görünmesi gerektiğini ve dış gebelik ihtimalinin olabileceğini iletti . Yarın çağırdı beni sonuçlarla birlikte . Sabah gideceğim ve açıkçası moralim çok bozuk . Ama hep dediğim gibi hayırlısı , beklicem artık yarınıDilerim senden hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?