Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar beta değerim sınırda ilerliyor. Doktor şimdilik sorun olmayacağını söyledi. İki gün sonra tekrar test yapılacak. Aranızda bu şekilde gebelik yaşayan var mı

Merhaba. Geçen ayın 19 unda adet olmuştum ama bu ay 6-7 gün gecikti ve bende kan testi yaptırdım dün ama sonuç 0 çıktı yani negatif. birkaç gün sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Bu kadar gecikme bazen oluyor bende ama bu ay hala adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok.

Kızlar idrarda negatif görüp kanda test yaptirinca pozitif çıkan var mı ? Ben idrar testi yaptım gecikti adetim ama negatif çıktı. Hala da olmadım kan testi yaptircam ama yine de merak ettim idrar negatif olup da hamile olma ihtimalim var mı ?

arkadaslar gunaydın adetımın uzerınden gecelı 2.gun artık hamılelıkten gectım de sıze br sey danıscam benım sag tarafıma bıçak saplanır gıbı cok sıddetlı ara ara gıren agrı yasıyorum aynı zamanda mıgde bulantısı ve o agrı gırdıgınde yasadıgım bel agrısı bu sekılde sorun yasayıp doktora gıden vrmı of cok kotuyum sureklı yasadıgım rahatsızlık mıllet grıp olur oksuurur benımde tek derdım bu

gunaydın arkadslar benımde adetımın uzerınden 3 gun gecıkınce kan verdım 1085 cıktı degerım.tabı bu surecte kahvemsı yada açıkk sütlü kahve tonlarındada lekem gelıyordu.leke olunca erkende n yaptım cunku ılk gebelıgımdede leke gelıodu kalp atısını duymayınca kurtaj olmustum.dun ıse kesem gorulmedı vajınadan bakıldıgı halde.dış gebelıkmı deılmı tekrardan kan vercekmısım.bu durumları yasayan varmı aranızda ? kasıklarımda agrı bıcak gıbı sapmalar falan.boyle oluncada acaba dış gebelıkmı yasıyorum dıye tedırgın oluyorum umudum bu aksamkı degerımın guzel cıkması

bende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yani
Canim bebegin görünmemesi normal biraz daha bekle bence benim bi önceki gebeligimde 6 haftalikken gördüm.hiç moralini bozma.bende bugün gittim ve kese büyümüş çok ufakta olsa bebegi gördü doktor ama kalp atisi yok. Doktor görmemiz gerekiyor dedi ama görmedi önce bi moralim bozuldu ama bence kalp atışı icin erken bakiyorum yorumlara genelde 7 ve 8.haftalarda görmüşler.sabırlı olalim bence canım hersey yoluna girecek inşallah. Kendini de bebegini de yipratma bu doktorlar bazen insani gereksiz yere üzüyor.bide sana vajinal ultrasonda mi bakti yoksa karnindan mi

A
vajinal ultrasonla bakti gozukmesi lazimdi galiba ama yapicak birsey yok beklicez 1 hafta artik belki gec dollenmedir diye avutuyorum kendimi

Arkadaşlar tekrar merhaba ;
Bugün kontrole gittim vajinal ultrason ile doktor tekrar baktı ancak kese yine tam görünmedi. Dr sadece sanki var gibi, oluşuyor gibi ama gibi yani dedi . Net birşey söyleyemiyorum dedi . 2 gün önce hcg 1184 idi tekrar tahlil verdim bugün . Açıkçası belirsizlik biraz moral bozucu tabiki her şeyin hayırlısı ve önce sağlık

BENIMDE PAZRTSI 1085 Dİ DUN GORULMEDI BU aksam yıne vercem bakalım degerım ne olcak sen degerını yazarmısın cıkınca merak ettım

Arkadaslar dun 5.gun embriyomun transferinin 10.gunuydu, kanda beta hcg 66 cikti, yalniz dun gece bir sey oldu ve bebegimi hissedememeye basladim agrim batmam baski hissi kalmadi birden bire, sabahta ayni sekilde devam edince telaslandim ve yeniden kan vermeye gittim bugunde sonuc 83 olmus. Biraz dusuk ilerliyor gibi 11.gune gore, benim durumumda olan ve su an hamileligi sorunsuz gecen var mi?

bende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yani
Canım seninle süreçlerimiz aynıydı sanırım, ben de pztsi karından ultrasonla baktırdım keseyi gördük, rahimde tutunma yeri güzel dedi, boyutu 12 mm olmuş, yolk sac ile ilgili bir şey demedi, usg kağıdında da işaretli değil sanırım henüz görülmedi, bana geç döllenme 4+2 günlük dedi, 2-2.5 hafta sonra gel dedi ama ben başka bir doktorum daha var, yarın ona gideceğim. İnternetten baktığımda kese 20 mm olduğunda karından ultrasonla, kese 10 mm olduğunda da vajinal ultrasonla yolk sac kesesi görülmeliymiş, sen karından mı baktırdın, vajinal mi, değerlerimiz daha yeni 1 cm olmuş, vajinal bile yolk sac ancak görünebilir düzeyde, moralimizi hiç bozmayalım, öyle boş gebelik filan hiç düşünme bence. Yolk sac ile ilgili bir şey söyledi mi doktorun, kontrolün ne zaman?

alttan baktı bildiğin bisey gözükmedi yani ne yolk kesesi ne bisey haftaya gidiem anamadm ztn bnde hayırlısı artık bnde dayanamadım başka bi dra gittim kafam dahada karıştı işte ilk gittiğim geen çarşamba 4+4 demisti 5 gün snra başka yere gittim 5+5 dedi yani 4 gün fazla söyledi ilk dra bakarsak erken görmek için 2. dra bakarsak da görünmesi lazımdı bilmiyorum valla kafa allak bullak oldu bndekimisi 6. haftada ana gördüm diyo belki öyledir ne biliim ya

Moralimizi bozmayalım, geciken bir durum yok daha, yeni 10 mm olmuş, ve hafta olarak da daha erken görünüyor, hatırladığım kadarıyla sen de adet periyotlarında sapma var demiştin, öyle olunca geç döllenme ihtimali yüksek, ben 5+6 diye düşünürken 4+2 dedi, 10 gün bir sapma var sata göre dedi, öyle olunca da görünmemesi normal demekki, hiç olumsuz konuşmadı doktorum, Allah yardım eder.

Bende is cikisi vericem.insallah degerler yukselmistr ya.dunden beri moralim bozuk

Sevem merhaba
2.283 çıktı değerim ama asıl kadın doğum doktorum asm de . Oray'a gidemediğim için acıbadem hastahanesinde bir doktora gidiyorum . Sonuçları ve kesenin görünmediğini doktoruna söyledim . DR um bu değerlerle kesenin görünmesi gerektiğini ve dış gebelik ihtimalinin olabileceğini iletti . Yarın çağırdı beni sonuçlarla birlikte . Sabah gideceğim ve açıkçası moralim çok bozuk . Ama hep dediğim gibi hayırlısı , beklicem artık yarını Dilerim senden hayırlı haberler alırım

YAAA üzülme dur bakalım belkı yarın muane oldugunda gorulur kese allahtan umut kesılmez.bende bu aksam yaptırıp buyuk ıhtımalle yarın cagırcak.bısı sorcam ılk degerını adet sonrası kacıncı gunu yaptırmıstn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…