Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sevem temennilerin için teşekkür ederim :) Canım benim adet günüm Ocak 22 siydi ancak ilk gün olmayınca şüphelendim nedense, idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce hemen aynı gün hastahaneye gidip kan tahlili yaptırdım sonuç 279 çıktı . 3. Gün bir daha tahlil yaptım 1184 çıktı .. Bugün 5. Gün 2.283 çıktı

seninle aynı gunun gebesıymısız :) bende 21 ocakta cıft cızgıyı gordum halbukı adetımı 22 ocakta beklıodum olesıne yapmıstım daha sonrauc gun gecınce pazartesı yaptırdım 1085 cıktı dunde kese gorulmedı dunden berıde canım cok sıkıldı.benım bırde kahve leke gelıo arada sırada.bazende sutlu kahve tonlarında.ılk gebelıgımdede olmustu boylesı.bakalım buaksam bende verıcem kan

doktorlar bırkere kese gormeyınce hemen adını dış koyuyorlar bı bekleme sınyalı vermıyrlarkı ınsanda moralde bırakmıolar valla

doktorlar bırkere kese gormeyınce hemen adını dış koyuyorlar bı bekleme sınyalı vermıyrlarkı ınsanda moralde bırakmıolar valla

Maalesef öyle sevem . Benden kahverengi leke vs gelmedi işte genelde bir çok kişiden geliyor sanırım ben biraz da o yüzden huzursuz oldum Bu arada seni de tebrik ederim eğer gebe isek aşağı yukarı aynı dönemlerde doğum yapıyor olacağız desene :) haberlerini bekliyorum . Yine diyorum sağlıkla hayırlısı olsun inşallah

Sonucum cikti2523 bakalım çok sevinmedim ama keseyi görene kadar artık.doktoru mu arıyorum meşgul.insallah valla hayırlı ve sağlıklısı olsun

Ben pek sevinemedim acikcasi.doktorumunn kese onemli degerdeil demesi bakalim dis mi normalmo demesi.ne bileyim.yarin ola hayrola 5 gibi gtdixem is cikisi.dualarim bizle olsun insalla sende guzel haberle yazarsin banada

Ben pek sevinemedim acikcasi.doktorumunn kese onemli degerdeil demesi bakalim dis mi normalmo demesi.ne bileyim.yarin ola hayrola 5 gibi gtdixem is cikisi.dualarim bizle olsun insalla sende guzel haberle yazarsin banada

Can'ım bu arada benim en sonki değerim 2823 .. Beni de yarın sabah 10 da bekliyor doktor , haberdar ederim . İkimiz için ve tüm isteyenlere önce sağlıklı sonra hayırlı evlat versin Allah'ım ..

Can'ım bu arada benim en sonki değerim 2823 .. Beni de yarın sabah 10 da bekliyor doktor , haberdar ederim . İkimiz için ve tüm isteyenlere önce sağlıklı sonra hayırlı evlat versin Allah'ım ..
Hadi insallah sende guzel haber alirsinda bana bi moral olurr :)

10 gündür kasık ağrılarım vardı ama bir türlü adet olmuyorum dün doktora gittim sat tarihine göre 3 haftalık gebeymişim kan testi sonucum 1168 ama ağrım olduğu için Progestan verdi ilişkiyi yasakladı. Değerim iyi mi düşük tehlikem mi var? Öyle beklemiyodum ki hamile olmayı şok oldum hiç birşey soramadım ( artık ümidi kesmiştim adet olup tedavi için test yaptıracaktık) tecrübeli hanımlar bir fikir verin lütfen

hayırlı olsunda kesen görüldümü ?

progestan benım bıldıgım benım gıbı lekesı olanlara verılıyor benım de ılk gebelııgımde kahvemsı leke vardı dusuk rıskı olabılme ıhtımalıne karsılık önlem amaclı hem ılacını hemde ıgnesını kullanmıstım.dusuk olmadı ama kalp atısını duymamıstık

Yok haftaya görünür dedi öyle leke de olmadı peki değer nasıl 3 haftalık için?
valla canımcım moral bozmak gıbı olmasın sayfadan bı arkadasla benım kesemız gorulmedı ılk degerlerımız bın kusurluydu ıkıncıye bırdaha yaptık ıkıbınlere geldık.bugun tekrardan doktora gıdecegız.ve suan crknms ' ten haber beklıyrum.doktorlar bıızım moralımızı bozmustu bu degerlerde kese gorulmesı gerekırken gorulmesse dış gebelıktır dıye.ınsalla gorulur.ama doktorlarada bakmamak lazım cunku herzaman en kotusunden baslarlar.nekadarda moral bozsalarda bozmamak lazım moralımızı genelde 4.hfta ıtıbarı ıle gorulurmus duyduklarımla

Teşekkür ederim çok uğraşmadı görmek için öyle karnıma tuttu sadece belki 20 sn köşede şüpheli bişey var gibi dedi bıraktı haftaya görürüz inşallah

Günaydın Arkadaşlar ;
Şu an kontrole geldim benim için dua edin olur mu ? Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah , hepimiz için ..

Günaydın Arkadaşlar ;
Şu an kontrole geldim benim için dua edin olur mu ? Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah , hepimiz için ..
ay canım gunaydın dört gözle haberını beklıyorum ben :) hayırlı ve mujdelı hberlerle gelmen umuduyla

Günaydın Arkadaşlar ;
Ay inşallah olumlu olur ediyorum dua. lütfen buraya da yaz sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…