Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Teşekkür ederim çok uğraşmadı görmek için öyle karnıma tuttu sadece belki 20 sn köşede şüpheli bişey var gibi dedi bıraktı haftaya görürüz inşallah

Canım gebeliğin daha çok yeni... Kesenin görünmesi imkansız 3 haftalık gebelikte...
Doktor o yüzden o kadar kısa bakmıştır zaten bir şey göremez...
3 haftalık değere göre de B-hcg değerin baya yüksek...
Diğer ihtimali düşünmezsek çoğul gebelik olabilir belki : )
Benim regl günümde B-hcg 2779 du keseyi görememiştik...
Değere göre değil döllenmeye göre görülüyor..
5+2 de keseyi görmüştük...
Canını sıkma.. Şu an size düşman olan tek şey stres..

HÖH MASALLAH 2779 DA GORULMEDIYSE OZAMAN 2523 DE HIC GORULMEZ SIMDIDEN HEMEN DIS GEBELIK TESHISINI KOYDULAR VALLA .

Peki gebeliğin kaç haftalık olduğunu nerden anlıyorsunuz benim doktorum söyledi ben ondan biliyorum acaba kesin midir? Keşke sorsaydım

HÖH MASALLAH 2779 DA GORULMEDIYSE OZAMAN 2523 DE HIC GORULMEZ SIMDIDEN HEMEN DIS GEBELIK TESHISINI KOYDULAR VALLA .

Dış gebelik çabuk müdahale edilmesi gereken bir şey olduğu için bazı doktorlar panik yapıyorlar sanırım...
Benim doktorum da bu değere başta inanamadı.. Mol gebelikten şüphelendi... İki gün sonra tekrar baktırdık 6278 li bişiydi sanırım... O zaman yine baktı.. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum minnacık bir siyahlık var muhtemelen orda oluşacak kese dedi.. Artış normal dedi keseyi görmek için iki gün sonra tekrar çağırdı o zaman gördük... Gerçekten dediği yerde oluşmuştu kese : )

Peki gebeliğin kaç haftalık olduğunu nerden anlıyorsunuz benim doktorum söyledi ben ondan biliyorum acaba kesin midir? Keşke sorsaydım

Adetlerin düzenliyse pek oynama yapmıyor canım... Kaç günde bir regl oluyordun düzenli miydi?

yaaa ne guzel darısı basıma olsun ınsallah.bırz moral bozukluıgu var dırek dış gebelık demesınden dolayı bakalım

Arkadaşlar tekrar merhaba ;

İlk kez kendi doktoruma gelebildim . Değerlerimin güzel olduğunu ve şu an 4+4 olduğunu belirtti . Tam keseyi göremedi , sanki kese gibi bir yapı oluşmak üzere ama net değil dedi ve 4. Haftada kesenin bazen görülmemesi olabiliyormuş . Tekrar hcg istedi ve cumartesi kontrol ayarladı . Hcg sonucu çıkınca tekrar paylaşırım . DR um bence sorunsuz bir gebelik olacak inşallah dedi ancak net konuşabilmem için biraz daha Zaman var dedi , Canımı sıkmamamı ve stres yapmamamı istedi . Tahmini doğum tarihimi her şey yolunda giderse 2 Ekim olarak iletti :) Arkadaşlar hepimiz için hayırlısını diliyorum , haberlerinizi bekliyorum ..

aaa çokkk sevindim ya sbahtan berı senden gelecek haberi beklıyordum :) ufaktanda olsa kesenin görülmesi insanı y,nede mutlu eder.adına sevındım ınsallah g onlune gore gıder hersey..darısı başıma olsun buaksam dıyecegımde benım hem lekem hemde sol kasık agrım var

Az önce de söylediğim gibi canım ben de 4+2 de gittiğimde doktor oluşacağı yeri bile söylemişti...
Daha yeni yeni oluşacaktır.. Doktor öyle gördüyse doğrudur..
Canını sıkma bence de her şey yolunda... İnşallah bir dahaki gittiğinde keseyi göreceksin..

yaaa ne guzel darısı basıma olsun ınsallah.bırz moral bozukluıgu var dırek dış gebelık demesınden dolayı bakalım

Canım değere göre olsaydı zaten benimki de çoktan görünürdü...
Gebelik haftasına göre görülüyor kese...
Moralini bozma.. Olacağı zaten değiştiremezsin ama sana tutunmaya çalışan bir bebeğin varsa onu da üzme annesi : )

Adetlerin düzenliyse pek oynama yapmıyor canım... Kaç günde bir regl oluyordun düzenli miydi?
28de bir hiç gecikmem yada erken olmazdı hatta ben normal olmam gereken zamandan bir hafta önce ağrılarım başlayınca stresten (teyzemi kaybettim 10 gün önce) erken olucam dedim. Normalde bir gün önce ağrım olur ertesi gün regl olurum. Baktım olmadım dedim sıkıntı var heralde kötü bişey çıkmadan kontrol ettiriyim hiç ümit etmemiştim bebişi. Son adet günümü ve periyodun uzunluğunu sordu 3 haftalık gibi dedi ultrasonda da minnacık baktı şurası şüpheli görünüyor haftaya tekrar bakalım dedi

haklısın canım.benım kahvemsı lekelerımde var bıraz da agrı.bunlarda olunca ıster ıstemez can sıkıcı durum oluyor.

Canım amin . Daha sevinmiyorum netleşene kadar , senden gelecek haberleri de dört gözle bekliyorum :) hemen hemen aynı dönemdeyiz çünkü .. Öpüyorum çok :*

perikanadi Canım net birşey söylemedi henüz DR um ama olumsuz da konuşmadı , inşallah dediğin gibi olur ve sağlıklı , hayırlı evlatlarımız olur :)

İnşallah dilediğin gibi olur hepimiz 2016da bebişlerimize kavuşuruz

28 günde bir düzenliyse son adet tarihine göre söylemiştir doktorun çünkü şu an ölçerek söyleyeceği bir şey yok canım... Son adet tarihin ne zamandı? Doktor tecrübelerine dayanarak konuşur bence kesen doktorun o söylediği yerde oluşacak canım... Dediğim gibi çok yeni gebeliğin daha...
Bu arada başın sağolsun..

haklısın canım.benım kahvemsı lekelerımde var bıraz da agrı.bunlarda olunca ıster ıstemez can sıkıcı durum oluyor.

Her şeyi kötüye yorma canım... Yerleşme lekesidir o belki...
Muhakkak elde değil ama sen yine de stres olmamak için elinden geleni yap inşallah hayırlı haberler verirsin..

perikanadi Canım net birşey söylemedi henüz DR um ama olumsuz da konuşmadı , inşallah dediğin gibi olur ve sağlıklı , hayırlı evlatlarımız olur :)

İnşallah..
Allah gönlünüze göre hayırla sağlıkla versin..

1 ocak son adetim. Çok sağol

Daha bugün yeni tam dolu dolu 4 haftalıksın... (3+6)
Sen erken öğrendiğin için sabırsızlanıyorsun....
Her şey için erken... Biraz bekle canım sıkıntı yok..
Çok teşekkür ederim ilk bebek olunca yakınımda da bebek sahibi olan birileri olmayınca soru sorabilecek gerildim sanırım. Progestan da korkuttu beni azıcık

Çok teşekkür ederim ilk bebek olunca yakınımda da bebek sahibi olan birileri olmayınca soru sorabilecek gerildim sanırım. Progestan da korkuttu beni azıcık

Çok haklısın.. Zamanla araştırdıkça okudukça pişeceksin canım o kadar takma kafana : )
Progestan çoğu gebeye verilen bir ilaç... Bazı doktorlar direk hiçbir şey olmasa da baştan önlem amaçlı veriyorlar..
Çünkü gebeliğin ilk ayları özellikle ilk 3 ayı çok önemli...
Kullanmayan gebe çok azdır sanırım...
İlk gebelik heyecanı hiçbir şeye benzemiyor gerçekten...
Allah kucağınızda da göstersin...
Bunlar ne ki ne tatlı telaşlar var daha önünüzde inşallah..

perikanadi bir şey sormak istiyorum . Son Regl tarihin derken , en son Regl olunan dönemin ilk gününü mü son gününü mü baz alıyor doktorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…