Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

perikanadi bir şey sormak istiyorum . Son Regl tarihin derken , en son Regl olunan dönemin ilk gününü mü son gününü mü baz alıyor doktorlar ?

İlk günü canım...

valla bayada bilgileriniz varmış :)

Canım ya.. İlk bebeğimi kalp atışı alamadığımız için kürtajla aldılar..
O gün bugündür araştır araştır beynim ansiklopedi gibi oldu...
Biraz panik ve pimpirikliyim sanırım : )

Benım de oyle oldu ılkıncısı kalp atısı duyulmadı ikincisi, kımyasal suankı belırsız :) kesemız gorulmedı dış gebelık suphesı varmış.bende cok kurcalamaktan yoruldum daraldım.ama ucundede hıcbırzaman kahverengi lekem gıtmedı.halende devam

Geçmiş olsun...
Anlıyorum beklemek çok zor gerçekten...
Ben son aya kadar her kontrole elim yüreğimde gitmiştim...
İstesen de atamıyorsun o tedirginliği üzerinden...
Dua et gönlünü ferah tut..
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir..

merhaba regle 4 gun var ama dun regle 4 gun varken sabah 09:00 kan verdim 4.4 degerim sizce varmi yukselirmi yarin tekrar kanda baktiracam yukselirse gebelik var diyorlar insallah oyledir... cvp verirseniz sevinirim

bellı olmaz canım yukselebılır bi deger
Ayy sgol canim insallah dediginiz gibi cikar arkadaslar israr edince yukselir deyince bende yarin kanda baktiracam dedim grip olunca ilacda icemiyorum iyice huylandim kafa cok karisik kismette varsa yarin yukselir yada duser cunki cumartesi regl olabilirim

merhaba regle 4 gun var ama dun regle 4 gun varken sabah 09:00 kan verdim 4.4 degerim sizce varmi yukselirmi yarin tekrar kanda baktiracam yukselirse gebelik var diyorlar insallah oyledir... cvp verirseniz sevinirim

5'in altındaki değeri gebelik olarak görmüyor doktorlar...
Öyle bakarsak yok görünüyor ama erken de yapmışsınız testi...
İki gün arayla tekrar yaptırın bir artış varsa zaten sağlıklı bir gebeliktir..

Her durumda 2 günde bie kan testi gerekiyor mu doktor bana söylemedi gel diye 1 hafta sonra gel dedi

Her durumda 2 günde bie kan testi gerekiyor mu doktor bana söylemedi gel diye 1 hafta sonra gel dedi

Genel olarak gebeliğin sağlıkla ilerlediğini görmek için iki günde bir bakılıyor canım.. İki sefer kafi oluyor...
Sen zaten muayeneye gitmiştin... Değerin de yüksek... Güzel yani...

1 kere verince kan herkes 2 günde bir diyor çok teşekkür ederim perikanadi dünden beri ne kadar evhamım varsa yardım ettin

1 kere verince kan herkes 2 günde bir diyor çok teşekkür ederim perikanadi dünden beri ne kadar evhamım varsa yardım ettin

Rica ederim..
Kendi tecrübelerimi paylaşıyorum bende...
Ben de hiç bilmezdim 2 günde bir en az %66 artması gerektiğini felan...
Eminim çoğu kadın da bilmeden gebeliği yaşıyor doğuruyor...
Gebeliği çok çok yeni olup değeri az olup da garanti düşünmek isteyen doktorlar yapıyorlar sanırım bu testi iki günde bir..
Zaten kese göründükten sonra hcg değerinin hiçbir önemi kalmıyor : )

İçinde kaldıysa bugün git bir kan ver bakalım ne kadar artmış değerin selopi : )
Hastaneye gitmek hiç istemiyorum daha doktor bulamadık arkadaşın tavsiyesiyle bu doktora gittik hiç ilgilenmedi benle 2 saat bekledim yüzüme bile bakmadan 5 dakkada yolladı beni bide dünyanın parasını verdik. Aile hekimine gitsem muhtemelen p.tesiye atıcak kan sonucumu devlet zaten sıkıntı. Öyle kafam karışık şuan gerekli mi değil mi diye eşim gelince acile falan mı gitsem acaba

Selam kızlar ;

Yarın tekrar bhgc yapılacak , Salı günü de kontrol randevum var . Umarım bu sefer kese görünür . İnternette okudum ne kadar doğru bilmiyorum ancak kese bhcg değeri 3000-4000 arasındaysa görülür deniyor . Bir de 5. Hafta da vs görünürmüş

Senin için zor olmuyorsa gitmek gidebilirsin eğer içinde o kadar kaldıysa...
Takmıyorsan kendini de yorma boşuna kanına da yazık olmasın : )
Canım her doktor çok farklı...
Benim ilk gebeliğimde ilk gittiğim doktoru burda herkes överdi..
O doktor da gebeliğe "bebeğin kalp atışını almadan" gebelik olarak bakmazdı (bakmazmış) sonradan öğrendim..
Çünkü ilk kalp atışı yok haftaya da olmazsa kürtajla alıcaz demişti peşin peşin o yüzden çok gıcık olmuştum ona ve ikinci gebeliğimde çok daha pozitif bir doktora gitmiştim ilk 15. haftaya kadar..
Sonra hastane ve doktor olarak tabi ki daha iyi olduğu için tekrar o doktoruma dönmüştüm ve baktım ki o kadından eser yok..
Sohbet ediyor espri yapıyor pozitif...
Belki de böyle bir doktordur ondan..
İnşallah keseyi görür sağlıklı bir gebeliğin olursa kendini yanında mutlu hissettiğin bir doktor seç kendine...
Çok önemli bu..

Valla canım ben artık kesenin görünmesiyle hcg değerinin pek alakalı olduğunu düşünmüyorum kendi gebeliğimden sonra : ) 2779 dan iki gün sonra 6278 mi neydi o zaman bile görünmemişti.. Vücut demekki o değeri fazla üretmiş artık nasılsa...
En mantıklısı döllenme tarihine göre beklemek...
5. haftadan sonra karından görülüyor genelde..

DR um vajinal ultrasondan bakıyor henüz karından bakılmadı hiç . Salı günü tekrar bakacak inşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğim söz konusu olur .. Dileyen herkese de nasip etsin Allah 'ım inşallah ..

İnşallah canım...
Aminnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…