valla bayada bilgileriniz varmış :)Daha bugün yeni tam dolu dolu 4 haftalıksın... (3+6)
Sen erken öğrendiğin için sabırsızlanıyorsun....
Her şey için erken... Biraz bekle canım sıkıntı yok..
perikanadi bir şey sormak istiyorum . Son Regl tarihin derken , en son Regl olunan dönemin ilk gününü mü son gününü mü baz alıyor doktorlar ?
valla bayada bilgileriniz varmış :)
Benım de oyle olduİlk günü canım...
Canım ya.. İlk bebeğimi kalp atışı alamadığımız için kürtajla aldılar..
O gün bugündür araştır araştır beynim ansiklopedi gibi oldu...
Biraz panik ve pimpirikliyim sanırım : )
Benım de oyle olduılkıncısı kalp atısı duyulmadı ikincisi, kımyasal suankı belırsız :) kesemız gorulmedı dış gebelık suphesı varmış.bende cok kurcalamaktan yoruldum daraldım.ama ucundede hıcbırzaman kahverengi lekem gıtmedı.halende devam
merhaba regle 4 gun var ama dun regle 4 gun varken sabah 09:00 kan verdim 4.4 degerim sizce varmi yukselirmi yarin tekrar kanda baktiracam yukselirse gebelik var diyorlar insallah oyledir... cvp verirseniz sevinirimİlk günü canım...
Canım ya.. İlk bebeğimi kalp atışı alamadığımız için kürtajla aldılar..
O gün bugündür araştır araştır beynim ansiklopedi gibi oldu...
Biraz panik ve pimpirikliyim sanırım : )
bellı olmaz canım yukselebılır bi degermerhaba regle 4 gun var ama dun regle 4 gun varken sabah 09:00 kan verdim 4.4 degerim sizce varmi yukselirmi yarin tekrar kanda baktiracam yukselirse gebelik var diyorlar insallah oyledir... cvp verirseniz sevinirim
Ayy sgol canim insallah dediginiz gibi cikar arkadaslar israr edince yukselir deyince bende yarin kanda baktiracam dedim grip olunca ilacda icemiyorum iyice huylandim kafa cok karisik kismette varsa yarin yukselir yada duser cunki cumartesi regl olabilirimbellı olmaz canım yukselebılır bi deger
merhaba regle 4 gun var ama dun regle 4 gun varken sabah 09:00 kan verdim 4.4 degerim sizce varmi yukselirmi yarin tekrar kanda baktiracam yukselirse gebelik var diyorlar insallah oyledir... cvp verirseniz sevinirim
Her durumda 2 günde bie kan testi gerekiyor mu doktor bana söylemedi gel diye 1 hafta sonra gel dedi
1 kere verince kan herkes 2 günde bir diyor çok teşekkür ederimperikanadi dünden beri ne kadar evhamım varsa yardım ettin
Hastaneye gitmek hiç istemiyorum daha doktor bulamadık arkadaşın tavsiyesiyle bu doktora gittik hiç ilgilenmedi benle 2 saat bekledim yüzüme bile bakmadan 5 dakkada yolladı beni bide dünyanın parasını verdik. Aile hekimine gitsem muhtemelen p.tesiye atıcak kan sonucumu devlet zaten sıkıntı. Öyle kafam karışık şuan gerekli mi değil mi diye eşim gelince acile falan mı gitsem acabaİçinde kaldıysa bugün git bir kan ver bakalım ne kadar artmış değerinselopi : )
Hastaneye gitmek hiç istemiyorum daha doktor bulamadık arkadaşın tavsiyesiyle bu doktora gittik hiç ilgilenmedi benle 2 saat bekledim yüzüme bile bakmadan 5 dakkada yolladı beni bide dünyanın parasını verdik. Aile hekimine gitsem muhtemelen p.tesiye atıcak kan sonucumu devlet zaten sıkıntı. Öyle kafam karışık şuan gerekli mi değil mi diye eşim gelince acile falan mı gitsem acaba
Selam kızlar ;
Yarın tekrar bhgc yapılacak , Salı günü de kontrol randevum var . Umarım bu sefer kese görünür . İnternette okudum ne kadar doğru bilmiyorum ancak kese bhcg değeri 3000-4000 arasındaysa görülür deniyor . Bir de 5. Hafta da vs görünürmüş
Valla canım ben artık kesenin görünmesiyle hcg değerinin pek alakalı olduğunu düşünmüyorum kendi gebeliğimden sonra : ) 2779 dan iki gün sonra 6278 mi neydi o zaman bile görünmemişti.. Vücut demekki o değeri fazla üretmiş artık nasılsa...
En mantıklısı döllenme tarihine göre beklemek...
5. haftadan sonra karından görülüyor genelde..
DR um vajinal ultrasondan bakıyor henüz karından bakılmadı hiç . Salı günü tekrar bakacak inşallah hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğim söz konusu olur .. Dileyen herkese de nasip etsin Allah 'ım inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?