Canım bir şey soracağım . Çoğu okuduğum yorumda dikkatimi çekti gebeliğin başlarında kahverengimsi ya da pembemsi şeklinde leke geliyormuş , yerleşme kanaması deniyormuş buna . Böyle bir şey bende görülmedi , bu olumsuz bir şey mi ?İnşallah canım...
Aminnn..
Canım bir şey soracağım . Çoğu okuduğum yorumda dikkatimi çekti gebeliğin başlarında kahverengimsi ya da pembemsi şeklinde leke geliyormuş , yerleşme kanaması deniyormuş buna . Böyle bir şey bende görülmedi , bu olumsuz bir şey mi ?
Çok teşekkür ederim bilgi için :)Yerleşme kanaması herkeste olmuyor ben 3 gebelik yaşadım üçünde de olmadı.
Canim adetinden kac gun gecti peki? Birde iliski uzerinden kac gun gecti?Kızlar 3 gün önce doktora gittim ultrasondan baktı gebelik şuan için görünmüyor bir iki tane küçük kistin var dedi bi kan tahlili yapalım dedi önce polikistik over dedi öğleden sonra kan testi sonucunu almaya gittik negatif dedi tekrar bi alttan muayene etti smr testi istedi bende kesin polikistik over mi dedim bu defa yok dedi smr testi sonucu çıksın bakalım dedi. 3 gün geçti bugün adet olmam gerekiyordu normalde çok düzenli olurum günlerim şaşmaz bugün başımda feci bi dönme bulantım falan oldu yinede gebelik testi yapmak istedim gebelik testini yaptım ve şok oldum iki dakika içinde 2.çizgiyi gördüm ya kafam allak bullak oldu nolur bilgisi olan bi yorum yapsın
Canım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım daha hiç adet belirtiside yok ve adetlerim çok düzenli olur hiç gecikmez normalde bu ayın 9 undan beri bi dolu bi boş sürekli oldu ilişki en son iki gün öncede olduCanim adetinden kac gun gecti peki? Birde iliski uzerinden kac gun gecti?
Bence pazartesi hemen kan testi yaptir. Varsa kesin cikar ins hamilesindir canim.Canim adetinden kac gun gecti peki? Birde iliski uzerinden kac gun gecti?
senem0906 CANIM MERHABA SENIN ESKI GONDERILERINDE GORDUMDE OVU TESTINDEN ANLADIN SENDE GEBELIGINI SANIRIM BENIM OVULASYON TESTLERIM YUMURTLAMADAN BERI KOYU ARADA SILIK OLDUGUDA OLDU SONRA TEKRAR ÇOK KOYU OLDU BI TESTLERIME BAKABILIR MISINIZ GEBELIK BELIRTISI OLABILIR MI?
çnm valla bnm ki seninkisi gbi değildi 3 gün pozitifi gördüm sonra kayboldu sende baya neredeyse hepsi pozi çıkmış aslında ben geçen aylarda da adete 1 gün kala yaptım pozitif ti ama adet oldum bu ay tesadüf birtane vardı elimde ondan yaptım ama seninki pozitif gbi duruyo inşaallah hamilesindir aslında gebelik testide yapsana çıkar belki çnmsenem0906 CANIM MERHABA SENIN ESKI GONDERILERINDE GORDUMDE OVU TESTINDEN ANLADIN SENDE GEBELIGINI SANIRIM BENIM OVULASYON TESTLERIM YUMURTLAMADAN BERI KOYU ARADA SILIK OLDUGUDA OLDU SONRA TEKRAR ÇOK KOYU OLDU BI TESTLERIME BAKABILIR MISINIZ GEBELIK BELIRTISI OLABILIR MI?
Merhaba bugün kan testi yaptırdım beta hcg 997,43 çıktı sizce nasıl hala tereddütlerim var çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim heveslenmeye korkuyorum
Çok güzel değerin,kaç gün geçti reglin? Allah bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
İyi geceler bu akşamki testim gün geçtikçe koyulaşıyor :)Canim adetinden kac gun gecti peki? Birde iliski uzerinden kac gun gecti?
Merhaba reglimden 1 gün önce gebelik testi yaptım pozitif iki gün geçti kan testi yaptım 160 hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?