Arkadaslar merhaba,
Bugun kanda gebelik testi yaptirdim.
Sonuc 13,46 cikti sizce hamilemiyim ??
İdarar testi 2 gunde bir yapiyorum negatif canim 16. Gun yumurtlama oldu yarin 30. Gun bakalim bekliyorum bu iki gun gecmez artikçnm valla bnm ki seninkisi gbi değildi 3 gün pozitifi gördüm sonra kayboldu sende baya neredeyse hepsi pozi çıkmış aslında ben geçen aylarda da adete 1 gün kala yaptım pozitif ti ama adet oldum bu ay tesadüf birtane vardı elimde ondan yaptım ama seninki pozitif gbi duruyo inşaallah hamilesindir aslında gebelik testide yapsana çıkar belki çnm
Canım bir şey soracağım . Çoğu okuduğum yorumda dikkatimi çekti gebeliğin başlarında kahverengimsi ya da pembemsi şeklinde leke geliyormuş , yerleşme kanaması deniyormuş buna . Böyle bir şey bende görülmedi , bu olumsuz bir şey mi ?
KİZLAR BENİM 16. Gun 18/01 de YUMURTLAMA OLDU BUNA GORE NE ZAMAN ADET OLMAM GEREKİYOR BU YUMURTLAMA OLAYİNİ COZEMEDİM Bİ TURLU SİTELERDE DE FARKLİ FARKLİ
Arkadaşın dediği gibi canım ben çoğu insanda o kanamayı görmedim duymadım...
Burda çok okuyorum...
Ne olursa olsun sonuçta lekelenmenin olmaması güzel yani : )
İyi madem öyle diyorsanız :) Yarın kontrolüm var cumartesi günü bhcg : 6.800 çıkmıştı bakalım yarın kese görülecek mi ?
normKızlar dün tahlil yaptırdım çarşamba günü 1100 pazar 8800 çıktı 4 günde bu kadar artması normal mi? Keseyi yine göremedi ama 1 haftaya görünür dedi. 4 haftalık hamileyim.
Kızlar dün tahlil yaptırdım çarşamba günü 1100 pazar 8800 çıktı 4 günde bu kadar artması normal mi? Keseyi yine göremedi ama 1 haftaya görünür dedi. 4 haftalık hamileyim.
Kızlar dün tahlil yaptırdım çarşamba günü 1100 pazar 8800 çıktı 4 günde bu kadar artması normal mi? Keseyi yine göremedi ama 1 haftaya görünür dedi. 4 haftalık hamileyim.
oh masallaaah :) hadı gözunaydın:) sımdıkı bebeler cok nazlı baksana senınkıde keseyı gostermedı :) gorunur canım dert etme benımkıde gorunmedı bı anda dıs gebelık suphesı olustu renklı ultrasonda netlestı.demekkı senınkıde yenı olusumlardakı anca gosterır.hayırlı olsun sımdıdenKızlar dün tahlil yaptırdım çarşamba günü 1100 pazar 8800 çıktı 4 günde bu kadar artması normal mi? Keseyi yine göremedi ama 1 haftaya görünür dedi. 4 haftalık hamileyim.
kahve akıntı bendede var bazen pıhtılı pıhtılı atıo.kımısı evet oyle soyluyor kese yerlesırken oluyor boyle dıyeÇok sağolun çok az kahverengi akıntı başladı dünden beri korktum gittim doktora o kadar olur dedi kese oluşumu başlamış dedi ama ikiz falan demedi mol gebelik mi dedim oda belli olmaz dedi. Valla dövücem kadını bana acil bir kadın doğumcu lazım yani çok ters konuşuyor gittiğime pişman etti
Çok sağolun çok az kahverengi akıntı başladı dünden beri korktum gittim doktora o kadar olur dedi kese oluşumu başlamış dedi ama ikiz falan demedi mol gebelik mi dedim oda belli olmaz dedi. Valla dövücem kadını bana acil bir kadın doğumcu lazım yani çok ters konuşuyor gittiğime pişman etti
Siz kaç haftalık hamilesiniz?kahve akıntı bendede var bazen pıhtılı pıhtılı atıo.kımısı evet oyle soyluyor kese yerlesırken oluyor boyle dıye
BENIM kesem gecen cuma goruldu oda doktorun demesıne gore 4 haftalıkmışım.Siz kaç haftalık hamilesiniz?
Gerçekten çok sıkıntılıydık bu annelik daha kesin anne bile değilken bu kadar dert bide olduktan sonrasını düşünemiyorum. Neyse gidiyim de anneme sarılayımBu kadar panik olma canım ya...
Biraz sakin ol...
Mol gebeliği at kafandan bi..
İyi düşün daha şimdiden negatif enerji gönderiyorsun kuzucuğa annesi...
Şimdiden o kadar net konuşamaz ki canım doktor o...
Doktorların çoğu kalp atışına kadar seni gebe olarak bile görmüyor..
Bu durum sana bağlı kendini rahat mutlu hissetmiyorsan o doktora gitme..
Gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli...
Zaten artışın da tam tamına 2 kat yani..
Öyle aşırı bir artış yok..
Çoğul gebeliklerde genelde öyle oluyor o yüzden ben de kendimce bir ihtimal söyledim espri yaptım : )
BENIM kesem gecen cuma goruldu oda doktorun demesıne gore 4 haftalıkmışım.
Gerçekten çok sıkıntılıydık bu annelik daha kesin anne bile değilken bu kadar dert bide olduktan sonrasını düşünemiyorum. Neyse gidiyim de anneme sarılayım
CANIM MERHABA BUGÜNDE YAPTIM OVU TESTİ YİNE OLDUKÇA KOYU ÇIKTI BUGÜN 30. GÜN SENİN ADETE YAKIN BÖYLEMİYDİçnm valla bnm ki seninkisi gbi değildi 3 gün pozitifi gördüm sonra kayboldu sende baya neredeyse hepsi pozi çıkmış aslında ben geçen aylarda da adete 1 gün kala yaptım pozitif ti ama adet oldum bu ay tesadüf birtane vardı elimde ondan yaptım ama seninki pozitif gbi duruyo inşaallah hamilesindir aslında gebelik testide yapsana çıkar belki çnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?