Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

CANIM MERHABA BUGÜNDE YAPTIM OVU TESTİ YİNE OLDUKÇA KOYU ÇIKTI BUGÜN 30. GÜN SENİN ADETE YAKIN BÖYLEMİYDİ
evet çnm biraz daha koyuydu adete 2 gün kala fln ama yinede kesin diyemem bnm geçen ayda seninki gbi çıktı bi heyean yaptım ogun hastalandm bazı kadınlarda adete yakın yüksek kalabiliyomuş bu hormon bne sen erken gebelik testi yap çıkar Allahın izniyle hamilesindir inşallah

Normal gebelik testi yaptım hiç bişey yok bekleyip görücez yaa : )

Kizlar 15 gun gecti adet olmam gereken zamandan ama hala gelen giden yok. Gecen hafta hgc 0 di bugun 1.9 cikti fakat iliski uzerinden de 13 gun gecti. Sanirim hamile olma ihtimalim yok ama ilkkez boyle gecikme yasiyorum. Sizin fikriniz var mi hgc baska hamgi durumda yukselir?

kimyasal gebelik olmuş olabilir yani döllenme olmus ama bebek tutunamamis beta hcg çok yukselemeden düşmüş olabilir

bende bu ay klomen kullandim. 3 gun arayla 2 kere yumurtam catladi. birincisinin catlamasindan 12 gün ikincisinin catlamasindan 9 gün sonra beta hcg 0.1 çıktı negatif diye çok uzuldum ama şimdi diyorumki sonradan çatlayan yumurta icin erken bi test mi oldu sonradan o yukselir mi? bi umut işte. dollenme olsa 9 gün sora kanda çıkardı dimi

kimyasal gebelik olmuş olabilir yani döllenme olmus ama bebek tutunamamis beta hcg çok yukselemeden düşmüş olabilir
Sagol cevabin icin canim ama oyle olsa bende bir ka ama vs olmaz miydi? Herhangi bir agri rahatsizlik olmadi. Bundan sonra yukselmez degil mi adet olmayali 2 hafta oldu iliskiden de oyle.

KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 121
Meraba arkadaslar ben tup bebek yaptirdim gecen hafta sonuclarm 40,90,240,616 her sey harika dedi doktorum.616 gecen p.tesinin degeri bu arada.dun yani tam 1 hafta sonra trambolin paneli sonucu icin dr gttik ve ben orda yine hcg testi yapmak istedim cunku 2 gundur gogus agrim ve mide kazinmam yoktu kafam karisti ve kan verdim sonuc 1448.arkadaslar 616nin uzerinden 1 hafta gecmesine ragmen deger bu.oysa 4000 5000lerde olmasi gerekiyordu.dra gosterdim yukselse iyiydi ama 2 hafta sonraki ultrasnu beklemekten baska caremiz yok dedi.suratim dusunce gel ultrasndan bakalm dedi 5+2ydi dun bakti ve hcbir sey gorunmedi 1 nokta disinda.oysa 5.haftada keseyi gormus bicok kisi.insanlarn betasi bakiyorum kotu baslayp iyi bitiyor benim tam tersi cok iyi baslayp kotu gtti.boyle bi durum yasayp gebeligi devam eden war mi.gerci deger yukselmiyor nasl dewam edecek ki.lutfen yardm edin yasayan war mi buna benzer.

CANIM HIC UZULME KARINDAN BAKILAN ULTRASONDA ZATEN 6.NCI HAFTADA GÖRUNUO KESE BENDE SENIN GIBI OLDUM GÖRUNMEDI COK UZULDUM SONRA 4 GUN SONRA GITMISTIM 5+4 DÜGÖRUNDU KESE

CANIM HIC UZULME KARINDAN BAKILAN ULTRASONDA ZATEN 6.NCI HAFTADA GÖRUNUO KESE BENDE SENIN GIBI OLDUM GÖRUNMEDI COK UZULDUM SONRA 4 GUN SONRA GITMISTIM 5+4 DÜGÖRUNDU KESE
Dun 5+2ydi canim wajinal ultrasonda bi nokto gorundu ama ne oldugu belli bile dgl dedi doktor 7.hafta gel bakacagm dedi.peki canim senin kan dgerlern nasldi benimki neden artik cok az yukselyor

Dun 5+2ydi canim wajinal ultrasonda bi nokto gorundu ama ne oldugu belli bile dgl dedi doktor 7.hafta gel bakacagm dedi.peki canim senin kan dgerlern nasldi benimki neden artik cok az yukselyor
canım ben cok baktırmadım degerıme bı gebelıgımı ögrendımde baktırmıstım ama kese ıcın endıselenme 8ncı haftada görunen bıle var

kizlar ben 6 . haftamdayim doktor keseyi gormek icin 7. haftada gel dedi bebekte gorulurmu acba pazartesi gdcem

Son düzenleme:
canım ben cok baktırmadım degerıme bı gebelıgımı ögrendımde baktırmıstım ama kese ıcın endıselenme 8ncı haftada görunen bıle var
Esim diyor ki hamile oldugunu 4 kez kan testi yaptirip ogrendikten 1 hafta sonra emin ol hc kimse tekrar kan testi yaptirmiyordur.belki yaptrsalar onlarn da boyle ckardi diyor.ama iste doktorum bile dedi dun madem test yaptrdin yukselse daha iyiyms ama 2 hafta bekleyp saglik mi sagliksz gebelik mi anca o zaman gorecez dedi.ama dunden beri inanlmaz uzgunum ben ultrasona takilmadim ewet gec goren cok fazla.ben dgerimin artk artmamasna uzuldum yikildm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…