Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayın 29'unda test yaptırdım 919,37 çıktı
ayın 31'nde tekrarladım ve 1940 çıktı
bugün tekrarlamam gerekir mi acaba?
cuma günü doktoruma gidicem.
ilk gebeliğim kimyasal çıktı ve kaybettim.
endişe etmem gerekir mi?

bende bu ay klomen kullandim. 3 gun arayla 2 kere yumurtam catladi. birincisinin catlamasindan 12 gün ikincisinin catlamasindan 9 gün sonra beta hcg 0.1 çıktı negatif diye çok uzuldum ama şimdi diyorumki sonradan çatlayan yumurta icin erken bi test mi oldu sonradan o yukselir mi? bi umut işte. dollenme olsa 9 gün sora kanda çıkardı dimi

Canim bi daha yapma ben gecen hafta 4 kez yaptm 40,90,240,616 her sey harikaydi 1 hafta snra yne yaptm yani dun 1448 cikti 5000 6000lerde olmam gerekrken dger durmus yukselmems.we dunden beri bunalmdaym saglikli baslayp gelisimi duran bi gebelik anlaslan 2 hafta snra ultrason randevumu bekliyorum

Arkadaslar benim durumu yasayp sonra mutlu sona ulasan var mi????

Arkadaslar benim durumu yasayp sonra mutlu sona ulasan var mi????
MRB senın durumunu yasamadım ama cok stres yapma.degerler kendını yuksek gosterıpte kese gorulmeyedebılıyor.benım ılk yaptıgım degerde 1180 di.kesem gorulmedı.2500 kusurlu bı rakama geldım gene gorulmedı dış gebelıkten suphelenıldı.sonra renklı ultrasonla netlestı hersey.oyusden hem sabret hemde dua et kendıne derım ben

Sag ol canim korkum da bu zaten ya dger o 2000lere 3000lere gelmezse(((((o zaman hc sans kalmayacak dimi.dunden beri 1 damla yas akmamasti smdi yalnz kaldm esim dsari ckti aglamaktan mahvolhum bogazim dugumleniyor surekli

Sunu hepmz biliyoruz ki yukselmeyen weyahut orantli yukselmeyen dger pek de olumlu gorunmuyor

Sunu hepmz biliyoruz ki yukselmeyen weyahut orantli yukselmeyen dger pek de olumlu gorunmuyor
normalde degerler ıkı katına cıkar 48 saat arayla.sen en son yapmıssın yıne ıyı cıkmıs.bı kac gun sonrada yaparsın bakarsın gıdısata gore.ben degere gore baksaydım 6 haftalık hamıleyım :) ama ultrasona gore 5 e dogru ılerlıyorum.oyusden ne endını uz nede karnında olusuma hazır olan mercımegı

ben daha keseyi göremedim gerçi 1 hafta var yani kalp atışı için 2 hafta beklemem lazım geliba Allahım izin verirse bi göriyim bi duyıyım o atışları başka bisey istemiyorum valla
Ben de oyle diyordum:) kalp atisini duyayim bi diye.duyuyorsun sonra bir hafta rahatsin sonra basliyor acaba iyi mi diye.simdi doktora gidecegim gunu iple cekiyorum iyi haber almak icin

Peki canim bisey daha duydum ben ikiz baslayip snra icerde biri kaybedilince de deger yavasliyormus oyle bi durum olabilr mi ki diyecem ama avuntu ariyorum resmen .doktr we hemsire dgern dusmemesyle awunuyor olsun yukselmese de dusmedi dyorlar.ben ise nye yukselmyor dye kafayi yemek uzereym

[QUOTEleylaa25, post: 44960807, member: 674144"]Meraba arkadaslar ben tup bebek yaptirdim gecen hafta sonuclarm 40,90,240,616 her sey harika dedi doktorum.616 gecen p.tesinin degeri bu arada.dun yani tam 1 hafta sonra trambolin paneli sonucu icin dr gttik ve ben orda yine hcg testi yapmak istedim cunku 2 gundur gogus agrim ve mide kazinmam yoktu kafam karisti ve kan verdim sonuc 1448.arkadaslar 616nin uzerinden 1 hafta gecmesine ragmen deger bu.oysa 4000 5000lerde olmasi gerekiyordu.dra gosterdim yukselse iyiydi ama 2 hafta sonraki ultrasnu beklemekten baska caremiz yok dedi.suratim dusunce gel ultrasndan bakalm dedi 5+2ydi dun bakti ve hcbir sey gorunmedi 1 nokta disinda.oysa 5.haftada keseyi gormus bicok kisi.insanlarn betasi bakiyorum kotu baslayp iyi bitiyor benim tam tersi cok iyi baslayp kotu gtti.boyle bi durum yasayp gebeligi devam eden war mi.gerci deger yukselmiyor nasl dewam edecek ki.lutfen yardm edin yasayan war mi buna benzer.[/QUOTE]
Ben boyle bi durum yaşamadım ama umarım bebeğiniz sizle devam eder, trombofilide sıkıntı cıktı mı peki

Ben boyle bi durum yaşamadım ama umarım bebeğiniz sizle devam eder, trombofilide sıkıntı cıktı mı peki[/QUOTE]
Herkeste olan cok basit ve gebelgi etkilemeyen bisey cikti onun icin de coraspirin ve b12 kullan her gun bi tane dedi.

Ilglendiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar doktorum sizin kadar ilgilenmiyor

Ama biri cikp surda bna dese ben de yasadim degerm cok cok az yukseldi sonra 7.hafta filan bi gttim keseyi ve bebegi gordum her sey yolundaydi dese o kadar mutlu olacagm ki.isin uzucu tarafi su her sey harikaydi ruya gbi 1 hafta yasadm dune kadar 40,90,240,616 muths bi artis dgl mi arkadaslar???? Gecen bir haftada ne oldu da bu deger milim milim yukseldi anlamiyorum 1 haftada 616 nasil olur da sadece 1448de kalir biz 5000lerde beklerken sukur rabbime dusmemis ama saglikli da ilerlemems

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldı bana yardım eder misiniz? Dün test yaptım ikinci çizgi çok sılık çıktı sonra aynı gün kan testi yaptım degerlerim 2.72 çıktı referans 0-4 doktor supeli olabilir de olmayabilir de bir kaç gün sonra tekrar yaptır dedi.aranızda böyle bir sorun yaşayıp hamile kalan var mi acaba ? Benim için çok önemli hamile kalmak istiyorum yarın tekrar yaptirsam olur mu acaba ?

2-3 gün sonra yaptir cnm hemen 1 günde artmaz fazla. adetin gecikmis miydi?

. Adet düzensizliği var benim adet sokturuculerle kullanmadan hasta olamiyorum tahrustal verdi doktorum onla olmadım bu ay geçen ay duphaston kullandım onla oldum testi bu ayın 1'inde yaptım sabah tekrar yapmayı düşünüyordum ama bilemiyorum ki hamile kalmayida çok istiyorum ama

Arkadaslar p.tesi degerim 1448 demistm ya bugun yine yaptim 1350 belli ki bitmis artik her sey.kanama leke ve agri yok deger dustugu halde ne dmek oluyor bu kurtajla dr kendi mi alacak yoksa bu deger duse duse adet mi olacagm yakinda

Arkadaslar p.tesi degerim 1448 demistm ya bugun yine yaptim 1350 belli ki bitmis artik her sey.kanama leke ve agri yok deger dustugu halde ne dmek oluyor bu kurtajla dr kendi mi alacak yoksa bu deger duse duse adet mi olacagm yakinda
doktorun bılır canım en ıyısını durumuna göre degısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…