Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

[/QUOTE="leylaa25, post: 44982418, member: 674144"]Arkadaslar p.tesi degerim 1448 demistm ya bugun yine yaptim 1350 belli ki bitmis artik her sey.kanama leke ve agri yok deger dustugu halde ne dmek oluyor bu kurtajla dr kendi mi alacak yoksa bu deger duse duse adet mi olacagm yakinda[/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun, bende mthfr 1298 ac
heterozigot çıkmıştı, bi grup dr herkeste olan bisey dedi ve bisey önermedi, baska bi grup
iğne yazdı ve coraspin folik asiti sonuna kadar kullanmalıymışım, bi gebelik kaybı yaşadım, şimdiki gebeliğin maşallah iyi ilerliyor hatta gününe gore ile eden gidiyor... lutfen bu tahlili önem şeyin, kan akımıyle ilgili bi durumdan bebiş beslenmeye biliyor, bi de yine bu kulüpten kan pıhtılaşması sebebi ile düşük yaşayanların paylaşım alanı ile ilgili kısma bakın
Herşey gonlunzce olsun

Arkadaşlar ben de bugün kan tahlili yaptırdım... 5 çıktı... 10şubatta regl olmam lazım normal şartlarda... Daha 1 hafta var... Doktor hamilesin dedi... Ama benim çok şiddetli bel ve sırt ağrım var... Sanki yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi ne dersiniz..

Merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptirdim
Beta hcg degerlerim
8 gün 40
10 gün 115
15 gün 1354
20 gün 1408 boyle bir durum yasayan varmi degerlerim yükseliyordu en son yaptigimda hayal kirikligi yasadim bugün tekrar kan vermeye gidecm dua edin nolur

Ayni durumdayiz benim 49,90,240,616 bunlar 2 gun arayla her sey harikayken tam 1 hafta snra bi daha yaptim 1448 2 gun sonra bi daha yaptim 1350 gebelik ruyam 1 hafta surdu.anlasilan gelisim 2.hafta durmus icerde

Ayni durumdayiz benim 49,90,240,616 bunlar 2 gun arayla her sey harikayken tam 1 hafta snra bi daha yaptim 1448 2 gun sonra bi daha yaptim 1350 gebelik ruyam 1 hafta surdu.anlasilan gelisim 2.hafta durmus icerde
( doktorum sagliksiz gebelik olabilir dedi hakkimizda hayrlisi insaallah

29.01'de 919,37
31.01'de 1490
03.02'de 5411
değerlerin seyri normal mi acaba.
yarın doktora gidicem hayırlısıyla.

29.01'de 919,37
31.01'de 1490
03.02'de 5411
değerlerin seyri normal mi acaba.
yarın doktora gidicem hayırlısıyla.

Canım sürekli gidip kan mı veriyorsun .. Yoksa başka yolu mu var... Ben se salı yaptırdım tekrar gidip istesem yaparlar mı acaba...

Canım sürekli gidip kan mı veriyorsun .. Yoksa başka yolu mu var... Ben se salı yaptırdım tekrar gidip istesem yaparlar mı acaba...
çnm bnde doktor adetin 10 gün geçsin öyle yap demesine rağmen dayanamadım hemde bnm adete 2 gün kala 32 çıkmasına ragmen milletin 5-10 çıkıyo hamilesiniz diyo bnmki belki düşük yaparsın dedi yolladı ama bn dayanamadım 2 gün arayla yaptırdım git bişey demiyolar ztn yaptır Allaha şukur 7 haftalık oldu bebeğide gördük dinleme dr fln onlar günümüzde kimyasal gebelik çok olduğu için umut vermek istemiyolar bnçe bnm arkadaşımda bilmiyodu ağır kaldırdı temizlik yaptı snra düşük yaptı sen işini garantiye al çnm

benim ilk gebeliğim kimyasal oldu 6 ay önce.
biraz pimpirikliyim bu yüzden, 2 güne bir test yaptırdım hastanede.
istedikten sonra test tekrarlanabiliyor.
bakalım kesin sonucu yarın muayeneden sonra öğrenicem inşallah.

benim ilk gebeliğim kimyasal oldu 6 ay önce.
biraz pimpirikliyim bu yüzden, 2 güne bir test yaptırdım hastanede.
istedikten sonra test tekrarlanabiliyor.
bakalım kesin sonucu yarın muayeneden sonra öğrenicem inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Benim 5 değil 5.74 müş.. Yarın gidip tekrar yaptırayım bakalım.... Hayırlısı artık....

Bende kist var 5cm ve doktor gebe kalmamı söyledi ısrarla 5aylık evliyim. Gebe kalmaya karar verdim fakat Ocak ayında regl olmadım 21inde korunmayı bıraktım ve bi hafta sonunda kan testi yapmaya karar verdim sonuç 2,00 çıktı ama kasıklarım belim çok ağrıyor ve göğüslerim acıyor ikinci haftamı doldurdum ilk haftada çıkmamış olabilirmi şimdimi yaptırmam gerekiyor kaç haftada çıkar testide denemiştim şuan ikinci haftamı bitiriyorum acaba tekrar denesem mi bi fikriniz varmı cvp bekliyorum please

kızlar merhaba regle 7 gün kala doktorum bata hcg istedi 1.20 çıktı ovülasyonunda 7. günüydü böyle olup yükselen var mı acaba doktoruma da ulaşamadım

ilk hafta çıkmaması normal aslında bnçe şimdi yaptırsan kesin sonuç alırsın inşallah hamilesindir çnm haber verirsin

Merhaba hcg değerinin her iki günde bir ikiye katlanmasi gerektiği söyleyip duruyor oysa bu durum hcg 1200 un altindaysa gecerli 1200 ustu 2-3 gunde 6000 ustu 3-4 gunde bjr ikiys katlanir bu yuzden kendinizi sıkıntıya sokmayın

Son iliskiden 21 gun sonra b hcg testi yaptirdim sonuç 1.20 çıktı. Adetim 2 gün gecikti ten sonra yaptirdim testi. Şuan 5 gün oldu bel ağrım var ama gelen giden yok. Test sonucunda yanlislik olabilir mi erken mi yaptirmisim

Son iliskiden 21 gun sonra b hcg testi yaptirdim sonuç 1.20 çıktı. Adetim 2 gün gecikti ten sonra yaptirdim testi. Şuan 5 gün oldu bel ağrım var ama gelen giden yok. Test sonucunda yanlislik olabilir mi erken mi yaptirmisim
Tatlim sanirim biraz dusuk degerin buyuk ihtimalle hamile olmayabilirsin ama takipte ol ve 1 hafta sonra tekrar kan testini yaptir.Peki doktorun birsey soylemedi mi sana deger hakkinda?

Doktor yoktu gösteremedim.zaten tam ilişki değildi sürtünme oldu bebek istemediğimiz icin. Ondan sonra da ilişki yaşamadık hiç

Dollenme 4 gun gibi bir surede oluyor yerlesmede 7-10 gun arasi. Toplamda iliskiden 2 hafta sonra degerlerin hizli sekilde yukselmeye baslar. Yerlesmeden itibaren hcg salgiliyor kana. O nedenle yuksek cikardi bence. Benim durumda senin gibi ama bnmki karisik. En son 17 aralikta adet oldum ve hala gelen giden yok kana baktirdim gecikmeden 9 gun sonra 0 cikti bir hafta sonra gecikmeden 16 gun sonra 1.9 cikti ve pts gunu yine gidip baktircam. Iyice stres yaptim. Sende bekle 1 hafta. Zor ama sabirli ol.

Ben bi doktora Danıştm. Yapılan testlerde yükselme olsa da 5 in altındaysa negatif oluyomus. Yani zaten hamilelik olsa yüksek hızlı olur sorun adetin gecikme ye devam etmesi başka bi sebebi yoktur umarım stresten baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…