Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet 5 in alti ise hamilelik olmuyor. Stresten olabilir buyuk ihtimalle. Beni yanlis anlama ama eger hamile kalsan ne olacak peki? Bence daha ozenli olun yasiniz daha cok genc evli insanlar bile bosaniyor insallah omur boyu birlikte olursunuz ama kendinizi tehlikeye attiginiz konu ciddi bir konu. Bak stresede girmissin haliyle. Merak etme cok buyuk ihtimalle hamile degilsin zaten.

Zaten ilk defa böyle yakınlaşma yaşadık. İnşallah bişey çıkmadan atlatiriz. Yaptığım strese değmez yani. Bi adet olsam içim iyice rahatlicak

Zaten ilk defa böyle yakınlaşma yaşadık. İnşallah bişey çıkmadan atlatiriz. Yaptığım strese değmez yani. Bi adet olsam içim iyice rahatlicak
Merak etme stresten ama icinin rahat etmesi icin 1 hafta sonra kesin git kan testi yaptir. Insallah degilsindir. Stres yapma.

Pazartesiye kadar gelmezse evde test yapıp sonra doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah gerek kalmaz. Adet olacakmışm gibi Belim ağrıyo ama hiç bişe y yok

konu sahibinin hellaliğini istiyorum başta
Bir aksama olmaz ise çarşamba günü günahların affı,duaların kabulü için Hatm-i Tehlil e geçiyoruz.her arkadaşımız için toplamda 70.000 kelime-i tevhid okuyacağız.listede ki sayımıza göre bölüştürülecektir.aramıza katılmak isteyenleri bekleriz.Allah yar ve yardımcınız olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...be-estagfurullah.897339/page-63#post-45032536

Kızlarrr merhabaaa Asilamadan 14 gun sonra beta 0.257 cikti degerim sonra 2. Gun sonra 0.343 cikti laborant şüpheli bir durum oldugunu söyledi bu sayi katlanirmi regl tarihim 1 hafta sonra

Kızlarrr merhabaaa Asilamadan 14 gun sonra beta 0.257 cikti degerim sonra 2. Gun sonra 0.343 cikti laborant şüpheli bir durum oldugunu söyledi bu sayi katlanirmi regl tarihim 1 hafta sonra
Sayının benim bildiğim kadarıyla biraz daha fazla olması lazım bence pts doktorunla görüş.

Bende bunun cevabini ariyorum. ( ayni durumu yasayanlar bilgilendirin lutfen
Sende mi aynı durumu yaşıyorsun arkadaşım ben salı kan verdim 164 çıktı perşembe tekrar gittim doktor demişti bu kezle 193 çıktı doktor dış gebelikten şüphelendi yada düşük yapıyorsun dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ama korkuyorum Bi de bende lekelenmede var adetim 12 gün oldu geçeli değer çok düşük dedi bilmiyorum ya kafam çok karışık

ilk hafta çıkmaması normal aslında bnçe şimdi yaptırsan kesin sonuç alırsın inşallah hamilesindir çnm haber verirsin

Teşekkür canımm ama doktora gitmeden evde erken gebelik testiyle baktm dün yine çıkmadı sonuç negatif 15inde doktoruma randevum var bekleyim bari sürekli hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonucu paylaşırım

Bilgili arkadaşlar bnm 4740 peki 5 haftaya göre normal mi doktora bu kac gün sonra gidicem

E="chtluck, post: 45054825, member: 629960"]217-7100 gibi bi aralık normal gözüküyor 5 hafta için[/QUOTE]

Doktoru mu aradım son regl tarihimi sordu 5 ocak o dedi ortalama 5 hafta die yarın gidicem doktora ama bana hala yüksek gelio ama forumlarda çok var bnm gbi

[Qchtluck, post: 45054892, member: 629960"]Bende bugün baktırdım beta son adet benim de 14 ocak beta sonucu 97 çıktı[/QUOTE]
Oo guzel sen dede bebek var yani sevgililer gününde bebeği görürsün hem

[Qchtluck, post: 45054892, member: 629960"]Bende bugün baktırdım beta son adet benim de 14 ocak beta sonucu 97 çıktı
Oo guzel sen dede bebek var yani sevgililer gününde bebeği görürsün hem[/QUOTE]
Bnm beta HCG 23.9 çıktı diğer ayın 10 unda adet olmuştum sizce nasıl yorumlanir ki 28 gün olmus

Kızlar bnm de adetinin üzerinden 28 gün geçti genelde 24 ya da 26 günde bir hastalaniyordum beta. HCG ise 23.9 çıktı yorumlar misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…