Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canim benim tüp bebek yapildi değerim
8gun 40
10gun 115
14gun 1354
20gun 1408
23gun 1563
14 gune kadarda çok güzel ilerliyordu birden degerim az az artmaya başladı artiyorda denilemez. Benimde kafam çok karisik ;(( neden boyle oldu hic bilmiyorum doktorumda olumlu konuşmada değerini 5 binlerde gormeliydik dedi

Anladım Canım Rabbime senin için dua ediyorum
Ve ben dün düşük yaptım adetimin üzerinden 12 gün geçmişti ilk beta hcgm 164 iki gün sonra ki 190 larda çıktı ( bu arada ilk ölçümü 1 hafta geçince evde idrar yaptım pozitifti öyle gidip yaptırdım doktora ) doktor tabi olumsuz konuştu ama ben göğüslerim falanda büyüyünce kaptırmıştım kendimi Neyse hayırlısı elbet vardır Bi hayır

Canim çok üzüldüm senin için ya ( inşaallah en kisa zamanda Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip eder. Benim durumum nasıl olacak hic bilmiyorum

Merhaba kızlar ben geçen sene 24 şubatta sezaryenle doğum yaptım oğlum henüz yaşına girmedi ve benim reglim gecikti bugün test yaptırdım 1.5 çıktı 5'in altı negatif dite okudum ama emin olamadım iki gün sonra tekrar test yaptıracağım ama kafam Allak bullak planlı bir gebelik değil oğlum daha küçük ay kafayı yemek üzereyim

Sonucun negatif ama neden kafana takıyorsun ki

Doğumdan beri adetim çok düzenliydi 28 günde bir tık geliyordu bugün 29.gün vw hiç hareket yok ve açıkcası korkuyorum ya hamileysem iki çocuk araları az olacak

Adetim 18 olucak ve bebek düşüncesi diğer adetin den 5 6 gün sonra uyguladık bugün dayanamayıp kan tahlili verdim değer <2 çıktı ama adetimi bekliycem Rabbim hayrlisiyla nasip etsin inşaallah yükselir mi bilemiyorum ama içimden öyle istiyorum

Bu bnm degerlerime göre az ama adet gecikmesi de yaşarsam daha var inşaallah dua edin bebis im olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…