Canim benim tüp bebek yapildi değerimSende mi aynı durumu yaşıyorsun arkadaşım ben salı kan verdim 164 çıktı perşembe tekrar gittim doktor demişti bu kezle 193 çıktı doktor dış gebelikten şüphelendi yada düşük yapıyorsun dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ama korkuyorum Bi de bende lekelenmede var adetim 12 gün oldu geçeli değer çok düşük dedi bilmiyorum ya kafam çok karışık
Bugün mü yaptırdın canım testiKızlar bnm de adetinin üzerinden 28 gün geçti genelde 24 ya da 26 günde bir hastalaniyordum beta. HCG ise 23.9 çıktı yorumlar misiniz
Evet :)Bugün mü yaptırdın canım testi
2 gün sonra tekrarlayalım bakalım 2 katına çıkıyor mu çıkıyorsa inşallah sorun yok demektir ☺Evet :)
İnşallah teşekkür ederim:))2 gün sonra tekrarlayalım bakalım 2 katına çıkıyor mu çıkıyorsa inşallah sorun yok demektir ☺
Anladım Canım Rabbime senin için dua ediyorumCanim benim tüp bebek yapildi değerim
8gun 40
10gun 115
14gun 1354
20gun 1408
23gun 1563
14 gune kadarda çok güzel ilerliyordu birden degerim az az artmaya başladı artiyorda denilemez. Benimde kafam çok karisik ;(( neden boyle oldu hic bilmiyorum doktorumda olumlu konuşmada değerini 5 binlerde gormeliydik dedi
Canim çok üzüldüm senin için yaAnladım Canım Rabbime senin için dua ediyorum
Ve ben dün düşük yaptım adetimin üzerinden 12 gün geçmişti ilk beta hcgm 164 iki gün sonra ki 190 larda çıktı ( bu arada ilk ölçümü 1 hafta geçince evde idrar yaptım pozitifti öyle gidip yaptırdım doktora ) doktor tabi olumsuz konuştu ama ben göğüslerim falanda büyüyünce kaptırmıştım kendimi Neyse hayırlısı elbet vardır Bi hayır
Sonucun negatif ama neden kafana takıyorsun kiMerhaba kızlar ben geçen sene 24 şubatta sezaryenle doğum yaptım oğlum henüz yaşına girmedi ve benim reglim gecikti bugün test yaptırdım 1.5 çıktı 5'in altı negatif dite okudum ama emin olamadım iki gün sonra tekrar test yaptıracağım ama kafam Allak bullak planlı bir gebelik değil oğlum daha küçük ay kafayı yemek üzereyim
144 çıktı :) sorunsuz bir hamilelik dedi doktor şok oldum hayırlı ve güzel sağlıklı bir süreç olur inş:)2 gün sonra tekrarlayalım bakalım 2 katına çıkıyor mu çıkıyorsa inşallah sorun yok demektir ☺
Ayyyy hadi hayırlı olsun çok sevindimmmmmmmmmn hayırlı olsun bende yarın yaptıracağım inşallah144 çıktı :) sorunsuz bir hamilelik dedi doktor şok oldum hayırlı ve güzel sağlıklı bir süreç olur inş:)
Adetin ne zamandıBu bnm degerlerime göre az ama adet gecikmesi de yaşarsam daha var inşaallah dua edin bebis im olsun
Yalnız 2 katından daha fazla yükselmiş maşallah yarın ki sonucum ne çıkacak acaba144 çıktı :) sorunsuz bir hamilelik dedi doktor şok oldum hayırlı ve güzel sağlıklı bir süreç olur inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?