İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinPazartesi gününe kadar bekliycem adet olazsam tekrar kan vericem inş yükselir
Bildiğin kadarıyla %60 larda ki artış sağlıklı kabul ediliyor içini ferah tutGunaydin arkadaslar benim bir sorum olacak bhcg degerlerim
29 ocak:79.49
31 ocak:146.2
2 subat:525.2
6 su at:2056 buraya kadar normal iki kati ve 4 kati seklinde artti ancak 10 subattaki degerim 5708 cikti 4 gun sonra yapatirdim 2 kati 2 kati artarsa 8200 gibi bir rakam gormem gerekmiyormuydu yoksa normalmi artmis yarin keseyi gormek icin dr gidicem ama cok huzursuz en son artis 4 gun icin iyi degil sanki.tecrubelerinizden yararlanmak isterim lutfen bakarmisiniz.
Teskkurler insallsah bir sorun cikmaz.Bildiğin kadarıyla %60 larda ki artış sağlıklı kabul ediliyor içini ferah tut
İnş hamilesindirLütfen yardımcı olur musunuz ?
Dün kan tahlili yaptırdım kızlar %74 çıktı kimyasal gebelik var iki gün sonra gel tekrar kan ver bakalım dedi sizce olur mu inşallah olur ya
Canim bence direk dava ac kazanirsin biliyosun dimi.cunki ya ilac filan kullansaydin yada baksa birsey olsaydi olan bebegi kaybetcektin bilemiycektin de..bunlar basit seyler degil piskoloji yonunden ozellikle hassas konular uyarimi dikkate alip almamak sana kalmis ama senin yerinde olsam hakkimi savunurumm..Benim siddetli bi kasik agrim
Vardi adetime 3 gun kala bthcg yaptirdim negatif dediler gebe degilsin usutum
Galiba dedim aonra adetim 4 gun gecti evde test yaptim pozitid cikti hastanenin makinesi bozukmis meger ondan negatif cikmis saka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?