Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gunaydin arkadaslar benim bir sorum olacak bhcg degerlerim
29 ocak:79.49
31 ocak:146.2
2 subat:525.2
6 su at:2056 buraya kadar normal iki kati ve 4 kati seklinde artti ancak 10 subattaki degerim 5708 cikti 4 gun sonra yapatirdim 2 kati 2 kati artarsa 8200 gibi bir rakam gormem gerekmiyormuydu yoksa normalmi artmis yarin keseyi gormek icin dr gidicem ama cok huzursuz en son artis 4 gun icin iyi degil sanki.tecrubelerinizden yararlanmak isterim lutfen bakarmisiniz.

Bildiğin kadarıyla %60 larda ki artış sağlıklı kabul ediliyor içini ferah tut

Merhaba Herkeseeee :)

Eşimle yumurtlama gününden 1 gün önce birlikteliğimiz oldu.En son adetim 08 ocak da adet olduve şuan 12.02 ama hala ne adetle ilgili ne de hamilelikle ilgili belirtim var. bu ara çok fazla acıkıyorum birde bayılıcakmışım gibi his oluyor.Yarın sabah idrar tahlili yapacağım.Umarım hamileyimdir Siz ne düşünüyorsunuz ?

teşekkürler şimdiden...

Merhaba, benim değerim iki günde 250'den 900'e çıktı, henüz daha ultrasonda gözükmüyor. Çoğul mu acaba diye şüphe etmiyorum değil hani, sizce olabilir mi?

Dün kan tahlili yaptırdım kızlar %74 çıktı kimyasal gebelik var iki gün sonra gel tekrar kan ver bakalım dedi sizce olur mu inşallah olur ya

İlk kan testin kaç çıkmıştı.iki gün arayla test yapılıyo.değer yaklaşık 2 katına çıkmazsa kimyasal gebelik şüphesi oluşuyo.

Ayyy Amin amin Allah'ım inşaallah çok istiyorum inşallah olur Amin

Benim siddetli bi kasik agrim
Vardi adetime 3 gun kala bthcg yaptirdim negatif dediler gebe degilsin usutum
Galiba dedim aonra adetim 4 gun gecti evde test yaptim pozitid cikti hastanenin makinesi bozukmis meger ondan negatif cikmis saka gibi.

Benim siddetli bi kasik agrim
Vardi adetime 3 gun kala bthcg yaptirdim negatif dediler gebe degilsin usutum
Galiba dedim aonra adetim 4 gun gecti evde test yaptim pozitid cikti hastanenin makinesi bozukmis meger ondan negatif cikmis saka gibi.
Canim bence direk dava ac kazanirsin biliyosun dimi.cunki ya ilac filan kullansaydin yada baksa birsey olsaydi olan bebegi kaybetcektin bilemiycektin de..bunlar basit seyler degil piskoloji yonunden ozellikle hassas konular uyarimi dikkate alip almamak sana kalmis ama senin yerinde olsam hakkimi savunurumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…