Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba adetim bir gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif sanırım ama adetimden 3 gün geçti hala gelmedi ve hiç bir belirti de yok 15 gündür kasık ağrım var ve adet tarihimden 2 gün önce 2 damla pembe gibi kanamam oldu sadece ayrıca benim adetimden 3 gün önce kahverengi akıntım gelirdi o da gelmedi sizce hcg değerimin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim?

Dogru diyorsun direk hastaneyi ve doktoru degistirdim aklimada geldi o donem ( sonra gebeligim ilk haftalari zorlu gecince vazgectim o stresi yasamak istemedim ama haklisin ilac kulanabilirdim. 13 . Haftadayim suan aslinda halada ugrasabilirim o hastaneyle

Bir daha test yaptır canım belki olur Kısmet bilemeyiz snoopyyy

bendede ayni sorun olmustu makine bozukmus bthcg dusuk cikmisti kasik agrim devam ediyordu. İdrar testi al evde yap.pozitif cikarsa baska hastanede kan ver. O kanamanda rahme yerlestiginde olabiliyor bebek bendede olmustu.

Bencede ugrasabilirsin ve cok ciddi tazminat alir bebegin gelecegine katkida bulunursun.hersey bi yana bu sekilde tesis koyup sonrasi olumlu olmasi insan piskolojisine daha dogru kadin piskolojisine zarar verdiginden ayrica bebegin hayati sozkonusu oldugundan emin ol bisekilde sonuc alirsin hastane mahkemelik olur adi lekelenir bu bile yeter..bence hic zaman kaybetme basvur..

bendede ayni sorun olmustu makine bozukmus bthcg dusuk cikmisti kasik agrim devam ediyordu. İdrar testi al evde yap.pozitif cikarsa baska hastanede kan ver. O kanamanda rahme yerlestiginde olabiliyor bebek bendede olmustu.

teşekkür ederim cvp verdiğin için evde test yapmıştım adetten bir gün önce negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım ama kafam karıştı çok

teşekkür ederim cvp verdiğin için evde test yapmıştım adetten bir gün önce negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım ama kafam karıştı çok
İnsan cok umutlaniyor bide ozmaan bilacgun daha bekle istersen sonra testi yaparsin evde . Adet olmazsan. Gec dolenme diue bisey var eger gec yumurtuyorsan. Yumurta dolendikten 10 gun sonra kanda bthch yukseliyor bazi zaman adetinden 3-4 gun sonraya denk geliyor. Oyuzden umut vermek istemem ama bilacgun daha bekle eger adet olmazsan idrat testini yap pozitif cikarsa gidersin hastaneye. İnsan her hastaneye gitip negatif sonuc alinca psikolojisi bozuliyor cunku. Allah gonlune gore versin guzel haberlerini bekliyrouz.

Çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallah Allah versin. Evet kendimi hazırlıklı tutmaya çalıştım ama meğersem tutamamışım sonucu görünce baya üzüldüm dediğiniz gibi bir kaç gün daha bekleyeyim ben en iyisi

Kızlar perşembe günü 700 olan değer bugün 3 bin olmuş 2 gün için normal mi ya bu kadar yükselmesi

Kızlar perşembe günü 700 olan değer bugün 3 bin olmuş 2 gün için normal mi ya bu kadar yükselmesi
Merhaba size birşey sormak istiyorum muhtemelen sizde 9 ocak gibi adet olacaktiniz demi benim de gunum geçiyor ama testler negatif benim içimden bi ses hep hamile olduğumu söylüyor çünkü günüm hic geçmezdi siz kaçıncı günde hamile olduğunuzu ogrendiniz

Benim son adet 14 ocaktı canım 10 şubatta adet olmayı bekliyordum 6 şubatta mide ağrısı yüzünden ilaç alacaktım nolur nolmaz diye idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı 7 şubatta beta baktırdım 97 çıktı 11 şubatta 700 çıktı 13 ünde de yani dün 3 bin çıktı belki geç döllenmedir beta baktırdınız mı acaba

Ben zaten yukarıda yalnız yazmisim benimde son adet tarihin 15 ocak bende çarşamba günü kana baktirdim negatif çıktı dun evde test yaptım yine negatif doktor tarlusal verdi kullanmam için ama vijdan azabı cekiyorum sanki hamileyimde bebeğe zararim oluyormuş gibi ama hamile olsam çıkardı demi şimdiye kadar

Yani 9 şubatta adet olmam gerekiyordu bugün 6 gündür geçiyor olsaydım çıkardı diye düşünüyorum UF ya ilk cocugumda hic boyle yasamamistim

Yani 9 şubatta adet olmam gerekiyordu bugün 6 gündür geçiyor olsaydım çıkardı diye düşünüyorum UF ya ilk cocugumda hic boyle yasamamistim
Beta kesin sonuç orda çıkmadıysa demek ki yok stres yapmamaya çalış canım düşman resmen vücudumuza herşeyi altüst ediypr

Bende artik olmadığına alismaliyim tskler verdiğin. Cvplar için inşallah bebisini sagsalim alırsın kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…