Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar merhaba. Benim son adet tarihim 22 ocak. Bu ay tüm günleri değerlendirdiğim için 12 şubatta betahcg yaptırdım sıfır çıktı ama içimden bir ses de erken yaptırdın diyor. Beklediğim adet tarihim 19 şubat. Sizce testi erken mi yaptırmışımdır? Ben mart 2015 de hamile kalmıştım mol gebelik nedeniyle kürtaj olduğum için endişelendiğim için bekleyemeden test yaptım ama sanki erken yaptım sanki sonradan çıkabilirmiş gibi geliyor. Fikri olan var mı acaba? Teşekkürler

Merhaba ben de 4 gun kala yaptırmıştım, o zaman yeni yerleşmeye baslamıs herhalde b hcg 12 çıkmıştı, sonra duzenli yükseldi... Bence erken yaptırmışsınız, bi de kendinizi sartlandırmayın isterseniz yoksa insan her ay çok yıpranıyo, saglıklı insanlarda korunmasız iliskide her ay gebelik ihtimali %20-25 aralığında zaten

İnş hamilesindirbelirtilere çok takılma bence.önemli olan adet gecikmesi.kaç gün gecikti.

Canım hamileymişim.Tahminen 4 haftalık dedi doktor ama uykuya meilim dışında hiç belirtim yok.Doktor keseyi de gördü.
Fakat şöyle bir sıkıntımız var sanırım hamile olduğumu bilmeden beyin temografisi çekildi zarar verdi mi bilmiyoruz.
Doktor %100 vermiştir yada vermemiştir diyemem 2 hafta dikkat et düşük olursa bu zamanda olur dedi.2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz.Lütfen sizde dua edin inşallah birşey olmamıştır.

C
canım çok sevindim bebiş haberine.Allahın izniyle zarar görmemiştir inş.dualarım seninle...

İyi haftalar herkese,
Kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama direkt laboratuvarla iletişime geçip test yaptırabiliyor muyuz yoksa önce doktora mı görünmek gerekir?

İyi haftalar herkese,
Kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama direkt laboratuvarla iletişime geçip test yaptırabiliyor muyuz yoksa önce doktora mı görünmek gerekir?

merhaba canım,
evet hastaneye gidip BETA HCG testi yaptırmak istiyorum dersin labaratuara yönlendirirler seni :)

Bana bir yardım lütfen... İlk defa yaptırdım, değerler nasıl? BAT'a 3 gün var.

Eklentiler

• bh.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba kızlar bat à 2 gün var. Kan testi yaptırdım 15.30 da Alacam sonucunu dua edin inşaallah pozitif çıkar. Bu arada göğüs uçları çok acıyor mide mide de bulantı hazimsizlik gibi birsey oluyor sizce sonuç ne çıkar ama ilk defa göğüs uçlarının bu kadar acıdigini gördüm

sonucun ne oldu

Kızlar Merhaba yeni katildim aranıza çok heyecanlıyım. Benimde sat 18 Ocak geç hafta perşembe bhcg 87.45 çıktı sonra da bi daha yaptirmadim iyi mi bu deger bu cumartesi doktor randevm var bakalım
bence değer iyi ama devamı nasıl ilerliyo baktırman lazımdı aslında 2 gün arayla yapılan bhcg değeri gebeliğin sağlıklı olup olmadığını gösterir.mesela 87 olan değerin cumartesi tekrarlasaydın en za 174 çıkması lazımdı böyle takipler erken önlemler için iyi oluyor bilgin olsun bence hemne bir bhcg ver bakalım nekadar yükselmiş inşallah bebeğin sağlıklı şekilde seninledir.

Damarlarimi bulamiyorlar o kadar zor kan veriyorum ki o yüzden gitmek istemedim açıkçası ama bugun gidip tekrar yaptiriyim en iyisi . Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…