Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adetin kaç gün geçti canım öğrendiginde.
birde adetine kaç gün varken öğrenmeye çalıştın.
benim 5 gün var daha ama sabredemiyorum.
Evde pazartesi günü test yaptım canım, ikinci çizgi silik çıkınca salı günü ilk kan testini yaptırdım. Bugün ikinciyi yaptırdım.
BAT ise yarın. Daha geçmedi bile yani. O yüzden de biraz karışık zaten kafam...

Kızlar sağlık ocağında beta hcg yaptırdım 1.20 çıktı kesin negatif dimi ? Çok umutluydum bu ay ya üzüldüm

Hayırlı o
Kızlar Merhaba yeni katildim aranıza çok heyecanlıyım. Benimde sat 18 Ocak geç hafta perşembe bhcg 87.45 çıktı sonra da bi daha yaptirmadim iyi mi bu deger bu cumartesi doktor randevm var bakalım
İki günde iki kat değil de 4 kat artmış canım... İkiz olma ihtimali var mı acaba : )
Daha sonra doktora gittin mi tekrar?
Evet gittim minnak bi kese gördü sadece 4+5 te şimdilik tek dedi 6 haftalık olunca gel kalp atışı na bakalım dedi 9 haftaya kadar bile süpriz olabilir dedi

hımmm anladım canım o zaman bende yarın test yapayım. 23-24 şubat benim bat. değerlerin baya güzel yükselmiş senin inşallah sağlıkla kucagına alırsın.

Hayırlı o

Evet gittim minnak bi kese gördü sadece 4+5 te şimdilik tek dedi 6 haftalık olunca gel kalp atışı na bakalım dedi 9 haftaya kadar bile süpriz olabilir dedi

Evet çok sonra da farkedilebiliyor çoğul gebelikler..
Hayırlı olsun..
Rabbim kucağında göstereceği günü de getirsin inşallah..

Hadi maşallahhh çok güzel artmış gözün aydın
Çok teşekkür ederim, hep beraber yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah...

hımmm anladım canım o zaman bende yarın test yapayım. 23-24 şubat benim bat. değerlerin baya güzel yükselmiş senin inşallah sağlıkla kucagına alırsın.
bir şey çıkmasa da bozma moralini, benimki biraz ekstrem sanırım. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Arkadaşlar ,

Hamile olduğumu bilmeden başımdan temografi çektirdim Kaç rad bilen var mı?
Daha 4 haftalık hamileyim 26 şubatta inş.kalp atışlarını duymaya gideceğiz

Hamillelik varsa eğer adetine 5 gün kala kan değerlerine baktirsan çıkar benim geçen hamileliğim oyle olmustu

Kızlar birşey sormak istiyorum adetim 10 gün geçti doktora ğittim negatif çıktı alttan muayene etti sol yumurtalıkta 46 mm lık kıs var dedi tarlusal verdi adet olmanı bekle dedi hamile olsam kesin cikarmiydi geçen nette denk geldim bi bayanda da aynı şekilde olmuş ilaç bittikten sonra adet olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmiş bende de olabilir mi ki

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim lütfen yorum yapar mısınız bat 17 şubat bugün beta hcg 13.47 çıktı? Var mı yok mu (

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim lütfen yorum yapar mısınız bat 17 şubat bugün beta hcg 13.47 çıktı? Var mı yok mu (
Şuan var gözüküyor canım belli ki çok yeni bi gebelik 2 günde bir beta tekrarı kese gözükene kadar 2 kat artıyor ise allah ın izniyle sağlıklı bi gebeliğe sahip olduğunu gösterir

Şuan var gözüküyor canım belli ki çok yeni bi gebelik 2 günde bir beta tekrarı kese gözükene kadar 2 kat artıyor ise allah ın izniyle sağlıklı bi gebeliğe sahip olduğunu gösterir

Geç döllenme olabilir mi acaba bir de 1 gün sonrası için değer çok düşük değil mi?

Rahim kalınlaşması falan olurdu herhalde öyle olsa başka bi doktora da muayne ol istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…