Kızlar perşembe günü 700 olan değer bugün 3 bin olmuş 2 gün için normal mi ya bu kadar yükselmesi
16 Şubat 191,
18 Şubat 586
Evde pazartesi günü test yaptım canım, ikinci çizgi silik çıkınca salı günü ilk kan testini yaptırdım. Bugün ikinciyi yaptırdım.adetin kaç gün geçti canım öğrendiginde.
birde adetine kaç gün varken öğrenmeye çalıştın.
benim 5 gün var daha ama sabredemiyorum.
Kızlar Merhaba yeni katildim aranıza çok heyecanlıyım. Benimde sat 18 Ocak geç hafta perşembe bhcg 87.45 çıktı sonra da bi daha yaptirmadim iyi mi bu deger bu cumartesi doktor randevm var bakalım
Evet gittim minnak bi kese gördü sadece 4+5 te şimdilik tek dedi 6 haftalık olunca gel kalp atışı na bakalım dedi 9 haftaya kadar bile süpriz olabilir dediİki günde iki kat değil de 4 kat artmış canım... İkiz olma ihtimali var mı acaba : )
Daha sonra doktora gittin mi tekrar?
Hadi maşallahhh çok güzel artmış gözün aydın16 Şubat 191,
18 Şubat 586
Stres öyle bi engel ki gebeliğin önünde kafanı biraz rahatlatmaya çalış hayırlısı olsun önümüzde ki ay olsunnnn inşallah canımKızlar sağlık ocağında beta hcg yaptırdım 1.20 çıktı kesin negatif dimi ? Çok umutluydum bu ay ya üzüldüm
Evde pazartesi günü test yaptım canım, ikinci çizgi silik çıkınca salı günü ilk kan testini yaptırdım. Bugün ikinciyi yaptırdım.
BAT ise yarın. Daha geçmedi bile yani. O yüzden de biraz karışık zaten kafam...
Hayırlı o
Evet gittim minnak bi kese gördü sadece 4+5 te şimdilik tek dedi 6 haftalık olunca gel kalp atışı na bakalım dedi 9 haftaya kadar bile süpriz olabilir dedi
Çok teşekkür ederim, hep beraber yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz inşallah...Hadi maşallahhh çok güzel artmış gözün aydın
bir şey çıkmasa da bozma moralini, benimki biraz ekstrem sanırım. güzel haberlerini bekliyoruz :)hımmm anladım canım o zaman bende yarın test yapayım. 23-24 şubat benim bat. değerlerin baya güzel yükselmiş senin inşallah sağlıkla kucagına alırsın.
Şuan var gözüküyor canım belli ki çok yeni bi gebelik 2 günde bir beta tekrarı kese gözükene kadar 2 kat artıyor ise allah ın izniyle sağlıklı bi gebeliğe sahip olduğunu gösterirArkadaşlar kafayı yiyeceğim lütfen yorum yapar mısınız bat 17 şubat bugün beta hcg 13.47 çıktı? Var mı yok mu(
Şuan var gözüküyor canım belli ki çok yeni bi gebelik 2 günde bir beta tekrarı kese gözükene kadar 2 kat artıyor ise allah ın izniyle sağlıklı bi gebeliğe sahip olduğunu gösterir
Çok düşük deil sadece alt sınır dediğin gibi geç döllenme de olabilir en sağlıklı bilgiye beta tekrarı ile ulaşılırGeç döllenme olabilir mi acaba bir de 1 gün sonrası için değer çok düşük değil mi?
Rahim kalınlaşması falan olurdu herhalde öyle olsa başka bi doktora da muayne ol istersenKızlar birşey sormak istiyorum adetim 10 gün geçti doktora ğittim negatif çıktı alttan muayene etti sol yumurtalıkta 46 mm lık kıs var dedi tarlusal verdi adet olmanı bekle dedi hamile olsam kesin cikarmiydi geçen nette denk geldim bi bayanda da aynı şekilde olmuş ilaç bittikten sonra adet olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmiş bende de olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?