Çok düşük deil sadece alt sınır dediğin gibi geç döllenme de olabilir en sağlıklı bilgiye beta tekrarı ile ulaşılır
Bat ne zamandı canımKızlar ayın 16sında beta 25.40 bugün 18 İ 89.25 yani 2 gün için artış iyi ama beta düşük mü pazartesiye randevu aldım doktora o zamana kadar beta yaptırsam mı yaptırmasam mı ? Kafam cok karışık değer umarım düşük değildir
Bat bugündü Can'ım bugün beta 89.25 cıktı . Yumurtlama ayın 6sında oldu 14 gün sayarsak aslında yarın sayılır . Of bilmiyorum kafam cok karışıkBat ne zamandı canım
Bence değerin gayet iyi normal yani içini ferah tutBat bugündü Can'ım bugün beta 89.25 cıktı . Yumurtlama ayın 6sında oldu 14 gün sayarsak aslında yarın sayılır . Of bilmiyorum kafam cok karışık
Öyle mi diyorsun içim bşraz da olsa rahatladı. Burdan 500 leri falan görünce tedirgin oldum. 25.40 çıktığında o bir gün geçmedi bana . Erken öğrenmekte kötü yükselecek mi düşecek mi insan bir tedirgin oluyor . 7 ay bekleyince inanamıyorum hamile olduğuma sevinemedim bile doğru düzgün :) aslında bugünlerin tadını çıkarmak gerek sanırımBence değerin gayet iyi normal yani içini ferah tut
Ben bat a 5 gün kala öğrendim zaman geçmedi sahiden ta ki keseyi görene kadar şimdi 5 haftalık olduk ve midem hayatımı kötü etkiliyorÖyle mi diyorsun içim bşraz da olsa rahatladı. Burdan 500 leri falan görünce tedirgin oldum. 25.40 çıktığında o bir gün geçmedi bana . Erken öğrenmekte kötü yükselecek mi düşecek mi insan bir tedirgin oluyor . 7 ay bekleyince inanamıyorum hamile olduğuma sevinemedim bile doğru düzgün :) aslında bugünlerin tadını çıkarmak gerek sanırım
Aynen ben de keseyi görmeden rahat edemicem sanırım. Keseyi görümcem mi kalp atışını duyucam mı. Yok 2 ki test yok 3 lü test . Geçer mi 9 ay :)) hahhaBen bat a 5 gün kala öğrendim zaman geçmedi sahiden ta ki keseyi görene kadar şimdi 5 haftalık olduk ve midem hayatımı kötü etkiliyor
Ben de 4gun kala değer 12 ilen öğrenmiştim, simdi gelişimi de iyi hatta sata gore önden ilerliyo, 21. Haftaya geldik şükür ve sabah bulantım hala devam ediyo, yapı meselesi sanırım, bazıları tum gebelik boyunca toplam 2-3 kez kusmuş, bazıları bulantı hissetmemiş bile... Allah isteyen herkese ve bizlere de hayırla,saglıkla mutlulukla kucağımıza alabilmeyi nasip etsinBen bat a 5 gün kala öğrendim zaman geçmedi sahiden ta ki keseyi görene kadar şimdi 5 haftalık olduk ve midem hayatımı kötü etkiliyor
Şu an ben de aynı durumdayım, şu adım geçsin, o adım geçsin, şu da olsun diye diye nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum :)Aynen ben de keseyi görmeden rahat edemicem sanırım. Keseyi görümcem mi kalp atışını duyucam mı. Yok 2 ki test yok 3 lü test . Geçer mi 9 ay :)) hahha
İçimi rahatlattın Can'ım burdan bakıyorum betalar 500-600 benim ki düşük geldi 2 günde 25.40 tan 89.25 E yükselmesi cok iyi neredeyse 4 katı ama yüksek betaları görünce huzursuz oldumBen de 4gun kala değer 12 ilen öğrenmiştim, simdi gelişimi de iyi hatta sata gore önden ilerliyo, 21. Haftaya geldik şükür ve sabah bulantım hala devam ediyo, yapı meselesi sanırım, bazıları tum gebelik boyunca toplam 2-3 kez kusmuş, bazıları bulantı hissetmemiş bile... Allah isteyen herkese ve bizlere de hayırla,saglıkla mutlulukla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Ya insanlar cok rahat ya biz paniğiz :)Şu an ben de aynı durumdayım, şu adım geçsin, o adım geçsin, şu da olsun diye diye nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum :)
Aynen ben de öyle :)) umarım herşey güzel olur canımsinsirella bir aksilik çıkmazsa benim ilk çocuk olacak, belki de o yüzden biraz pimpirikliyim. ikincilerde daha rahat oluyormuş anneler. ama iyi düşünelim iyi olsun, hep güzel sonuçlar alalım :)
Can'ım betanın 2 olması da negatif . Ancak idrarda Nasıl pozitif çıkıyor anlamadım. İdrar testleri beta 20 nin üzerinde ise gösterir. Benim beta 25 ken neredeyse hayali bir çizgi vardı. Baska marka bir testle yapmamı öneririm Can'ım.Arkadaslar biri bana yardimci olabilir mi?
Bende polikistik over var adetlerim duzensizdir ama son iki aydir duzenli oluyordum 31gunde bir en son 10ocakta adet olmustum 13subatta idrar testi yaptim silik cikti kan testi yaptirmaya gittim sonucum 2 cikti doktor dedi uc gun sonra yeniletmen gerekir negatif dedi ben ayin 18ine kadar yaptirmadim her gun idrar testi yaptim hep silik cikiyordu ayin 18inde yaptirdim sonucum tekrar 2cikti hamile degilmişim anlamadim bu durumu hamile olmayan birinde 0 cikar diye biliyodum
Baska iki marka test ilede yaptim hep silik cikti bir hafta her gun yaptim silikti neden silik ciktigini anlamadim gebelik olsaydi neden koyulasmadi silik cizgi onuda anlamadim kafam cok karistiCan'ım betanın 2 olması da negatif . Ancak idrarda Nasıl pozitif çıkıyor anlamadım. İdrar testleri beta 20 nin üzerinde ise gösterir. Benim beta 25 ken neredeyse hayali bir çizgi vardı. Baska marka bir testle yapmamı öneririm Can'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?