Sagol canim gittim kadin doguma hic bir sey gorunmuyor ilk defa boyle birsey duydum herkesin kanda netlesir benim idrarda var kanda yokArkadasim benimde önceki gebeligim öyle olmuştu idrarda pozitif kanda negatifti kadın doguma gittim doktor dis gebelik olduğunu söylemişti geçen sene tamda bu zamanlardı maalesef kürtaj oldum inşallah senin ki öyle değildir ama istersen bi kadın doguma git için rahat eder
Gayet normal tabi ki takılma doktorun dediğineMerhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
18 Şubat diyecektin sanırım tahlile göre yok gözüküyor ama doktorun bi bildiği vardır muhakkak 1 hafta bekle bakalımSlm kizlar araniza yeni katildm bende pko var sat 17 ocak ben 28 ocakta catlatma ignesi yaptm ve dun 18 ocakta beta yaptim 2.0 cikti sizce bu deger yukselir mi gec dollenme olmus olabilir mi dktrm bi hafta daha bekle dedi ama cok merak ediyorum byle olan varmi acaba?
Aa evet cnm yanlislik olmus brklemedeyim18 Şubat diyecektin sanırım tahlile göre yok gözüküyor ama doktorun bi bildiği vardır muhakkak 1 hafta bekle bakalım
Maşallah gayet güzelilk değerim 34
iki gün sonra 81
sizce durum nedir kızlar
Korkulacak bişi yok canım rahat ol stres yapma 2 günde bi ikiye Katlamalı onun takibini yap inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrucuğunuArkadaşlar adet günü beta hcg Testim 94.96 çıktı nasıl sizce çok korkuyorum nedense
Korkulacak bişi yok canım rahat ol stres yapma 2 günde bi ikiye Katlamalı onun takibini yap inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrucuğunu
Çok şükür keseyi gördüm ben sıra kalp atışında hayırlısıyla meraklı oluyor insan yaa o minicik yüreği küt küt atacakSagol canım inşallah sende hayirlsiiyla kucağına alırsın inşallah çok tedirginim keseyi görüp kalp atışını duymadan rahatlayamayacm galiba
Kızlar Günaydın dün doktor randevm vardı keseye gördük çok şükür7.13 mm dedi 4+4 haftalikmis. Kan testine gerek görmedi doktor . Şükür bu günlere Rabbim herkese nasip etsin.
Çok şükür keseyi gördüm ben sıra kalp atışında hayırlısıyla meraklı oluyor insan yaa o minicik yüreği küt küt atacak
4+5 te 4.77mm idi canımKaçıncı haftada gördün canım
TEŞEKKÜr ederim canım. Benimde son adet tarihine göre 4+6ydi ama ultrason da 4 gün oynayabiliyormus kesenin boyuna göre hesapliyo benimde 2 gün oynadı . Kan tahlili ilk öğrendim de bi kere yaptırdım canım 10 gün oldu 87 çıkmıştı doktor gerek görmedi bu sefer yaptırmadim. Ultrasonda çok zor görünüyo küçüçük tuvaletin sıkışık olursa daha iyi görür 29 şubatta tekrar gel dediHayırlı olsun canım bebisin hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun beta hcg değerin kac peki ve karindan ultrasonla mi görüldü kese bende son adet tarihime göre 4+3 olmam lazım ama nasıl oluyor anlamadım sonr adete goremi hafta hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?