- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
TEŞEKKÜr ederim canım. Benimde son adet tarihine göre 4+6ydi ama ultrason da 4 gün oynayabiliyormus kesenin boyuna göre hesapliyo benimde 2 gün oynadı . Kan tahlili ilk öğrendim de bi kere yaptırdım canım 10 gün oldu 87 çıkmıştı doktor gerek görmedi bu sefer yaptırmadim. Ultrasonda çok zor görünüyo küçüçük tuvaletin sıkışık olursa daha iyi görür 29 şubatta tekrar gel dedi
4+5 te 4.77mm idi canım
Beta en son 4+2 de yapıldı 3 bine yakındı 2998 idiHmm beta kaçtı o gün bakıldımı ay meraktan çatlayacam artık uyuyamiyorjm bile
O beta değerinde görünmedi yani 4+5 te göründü beta o gün büyük ihtimal 24 binlerdeydi çünkü 1 günde 2 ye katlandı hepHmm beta kaçtı o gün bakıldımı ay meraktan çatlayacam artık uyuyamiyorjm bile
O beta değerinde görünmedi yani 4+5 te göründü beta o gün büyük ihtimal 24 binlerdeydi çünkü 1 günde 2 ye katlandı hep
bugün de 169 çıktı daha önce bu şekilde yükselip düşük olduğu için sevinemiyorum bileMaşallah gayet güzel
Canım benim şuan önemli olan kaç çıktığı değil 2 ye katlanıp katlanmadığı çok şükür katlanıyor iştebugün de 169 çıktı daha önce bu şekilde yükselip düşük olduğu için sevinemiyorum bile
Geç döllenmedir belkibugün de 169 çıktı daha önce bu şekilde yükselip düşük olduğu için sevinemiyorum bile
canım benimde ayın 19 da 99 çıktı bu sabah tekrar verdim 386 çıktı çok şükür bende korkmuştum ama çok şükür yükselmiş inş seninkide öyle olurArkadaşlar adet günü beta hcg Testim 94.96 çıktı nasıl sizce çok korkuyorum nedense
canım benimde ayın 19 da 99 çıktı bu sabah tekrar verdim 386 çıktı çok şükür bende korkmuştum ama çok şükür yükselmiş inş seninkide öyle olur
adetime 2 gün vardı cnm 99 çıktığında ama geç döllenme olabiliyor oyüzden gününe takılma 2 gün sonra yükselirse inş sağlıklı gebelikİnşallah canım. Salı günü tekrarlayacam bende inşallah bebisin hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına almak nasip.olsun adetin geçmiş miydi canım 99 çıktığında
bu arada bizim son adet tarihi aynı heralde ben 21 ocakta olmuştumBide bişi soracam sizede varmı bugün akintim var biraz hafif sarımsı normalmi acaba
bende de var akıntı cnm dediğin gibi sarı normalmiş amabu arada bizim son adet tarihi aynı heralde ben 21 ocakta olmuştum
adetime 2 gün vardı cnm 99 çıktığında ama geç döllenme olabiliyor oyüzden gününe takılma 2 gün sonra yükselirse inş sağlıklı gebelik
bende de var akıntı cnm dediğin gibi sarı normalmiş ama
Bu değere göre evet gebesin canım ama adetten 1 hafta geçmiş olmasına rağmen biraz düşük geç döllenme gibi 2 gün sonra tekrarla canım betayı 2 ye katlanıyor ise sağlıklı ilerliyor denebilir benim adetten 1 hafta sonra 175 çıkmıştı geçen sene ya geç döllenme ya kimyasal gebelik denmişti kimyasal çıktıMerhaba arkadaslar ben yeni katildim adetim 7 gun gecikti ve hcg beta testi yaptirdim degerim 135.6 cikti sizce hamismiyim cok istiyorum ve esimde merakla bekliyor
Canım normalde yumurtlama günü adetin ilk gününden sayılır 14. Gün kabul edilir ama her zaman 14. Güne denk gelmeyebilir adete yakın yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor kimyasal gebelikte de beta hcg dışında hiç bi gebelik belirtisi yok beta belli düzeye gelince düşmeye başlıyor yeterince düşünce adet oluyorsun sessiz düşükte deniyorben simdi gec dollenme ve kimyasal dollenmeyi bilmiyorumki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?