Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hmm.çok Sağol canım teşekkür ederim benimde tam adet günümde kan testi 94.99 cikti ultrasonla baktı yoktu beklemiyordum zaten de ne zaman görünür merak ettim

canım benimde ayın 19 da 99 çıktı bu sabah tekrar verdim 386 çıktı çok şükür bende korkmuştum ama çok şükür yükselmiş inş seninkide öyle olur

İnşallah canım. Salı günü tekrarlayacam bende inşallah bebisin hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına almak nasip.olsun adetin geçmiş miydi canım 99 çıktığında

İnşallah canım. Salı günü tekrarlayacam bende inşallah bebisin hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla kucağına almak nasip.olsun adetin geçmiş miydi canım 99 çıktığında
adetime 2 gün vardı cnm 99 çıktığında ama geç döllenme olabiliyor oyüzden gününe takılma 2 gün sonra yükselirse inş sağlıklı gebelik

adetime 2 gün vardı cnm 99 çıktığında ama geç döllenme olabiliyor oyüzden gününe takılma 2 gün sonra yükselirse inş sağlıklı gebelik

Ay inşallah yumurtlamam geç olmuştu canım zaten 16. 17.güne denk gelmişti galiba ay evet canım bende en son 21 ocakta oldum aynı tarihimiz

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim adetim 7 gun gecikti ve hcg beta testi yaptirdim degerim 135.6 cikti sizce hamismiyim cok istiyorum ve esimde merakla bekliyor

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim adetim 7 gun gecikti ve hcg beta testi yaptirdim degerim 135.6 cikti sizce hamismiyim cok istiyorum ve esimde merakla bekliyor
Bu değere göre evet gebesin canım ama adetten 1 hafta geçmiş olmasına rağmen biraz düşük geç döllenme gibi 2 gün sonra tekrarla canım betayı 2 ye katlanıyor ise sağlıklı ilerliyor denebilir benim adetten 1 hafta sonra 175 çıkmıştı geçen sene ya geç döllenme ya kimyasal gebelik denmişti kimyasal çıktı

ben simdi gec dollenme ve kimyasal dollenmeyi bilmiyorumki :/
Canım normalde yumurtlama günü adetin ilk gününden sayılır 14. Gün kabul edilir ama her zaman 14. Güne denk gelmeyebilir adete yakın yumurtlama olduysa geç döllenme oluyor kimyasal gebelikte de beta hcg dışında hiç bi gebelik belirtisi yok beta belli düzeye gelince düşmeye başlıyor yeterince düşünce adet oluyorsun sessiz düşükte deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…