Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar cuma betam 94.96 çıkmıştı bugün 510 çıktı doktor gayet iyi dedi şükürler olsun ama hala korkuyorum nedense

Kızlar cuma betam 94.96 çıkmıştı bugün 510 çıktı doktor gayet iyi dedi şükürler olsun ama hala korkuyorum nedense
Hayırlı olsun canım bende ilk beta 97 çıkmıştı 2 gün sonra 600 sonra 3 bin 3 bine rağmen kese gözükmedi zaman bi türlü geçmedi ama çok şükür kesemizi gördük şimdi kalp atışında içini ferah tut

Canım ilk betani ne zaman yaptırdın yani günün gecmismiydi,, Sağol canım bu arada teşekkür ederim doktor banada haftaya görünür dedi valla zaman nasıl gececkse bilmiyorum

Beta değerinde 700 lerde kese gören arkadaşlarım vardı benim 3 binde gözükmedi doktor nasıl gözükmez falan dedi korkutmuştu ama 3 gün sonra dayanamadım gene gittim göründü her gebelik öözel ya

Aa 700 de görünen var bak sen 2gun sonra gidermisim şimdi valla pazartesi tekrar gidicem inşallah görürüm o zaman senin değerler baya yüksek çıkmış bide ikiz falanmi

slm kizlar bende 5 gün önce kan testinde degerim 38 çıktı adetten 5 gün önce oluyo yani bugünün adet gunu (28.gun) 1188 çıktı ve karından kese gözüktü çok sukur

Dikkat et canm brnde kimyasala gebelik gecirdim benm bthcg 89.03 cikmisti yumurtlamanin disinda bi dollenme gecimisim 15 gun sonra kahverengi akintim oldu belim cok agriyodu sancim vardi tekrardan kan taklili yaptirdim degerim yine ayni cikti sonradanda kanamam oldu zaten malesef kaybettim bunlari anlatarak uzmek istemezdim seni ama ne cok umutlan nede zaman grlince hayal kirikligina ugra. Kendine dikkat et

Kizlar son adet baslangicim 25 ocak ve adetim 2 gun gecti. Bugun kan testi yaptirdim 32.30 cikti. Sizce nasil?

Bende pazartesi yaptırdım adetime 4 gün vardı 28 çıktı yarın tekrar kan verecem adete 1 gün kalıyo bakalım ne çıkıcak.

Kizlar moralim cok bozuk sali gunu bhcg 32 idi bugun gene yaptirdim 35 cikti sadece. Kimyasal gelebelik olabilir sanirim. Suanda gayet iyiyim kanamam lekelenme vs gibi bir durumum yok. Doktor p.tesi gene kan testi yapalim dedi ama acaba haftaya cumaya kadar yaptirmasammi birdaha kan testi?

Yaptir bence canm bende hamile oldugumu ogrenmistim degerim89.09 cikmisti bes gun sonra yaptirdim yine ayni cikti demek oluyoki ilk yaptrdigim testi iki gun sonrada yaptirsaydim ayni deger olucakti hergun iki kat artmasi lazim doktor dedi dollenmenin disinda olmus saglikli bi bebek olsaydi seninle kalirdi dedi rabbim nedemissse o olur ama benim kahverengi lekelenmem olmustu iki gun sonrada kanmam oldu ama bak sende bisey olmamis bekle biraz daha iki hun sonra tekrar kan tahlili yaptir gecikme belki ilac vericek tutunmasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…