bende de var hafif bir akıntı ve benim de SAT 20 Ocak. Perşembe günü doktor randevum var. Siz kese gördünüz mü? Umutlanayım mı?bu arada bizim son adet tarihi aynı heralde ben 21 ocakta olmuştum
Hayırlı olsun korkma sadece kendine dikkat et umarım herşey yolunda giderKızlar cuma betam 94.96 çıkmıştı bugün 510 çıktı doktor gayet iyi dedi şükürler olsun ama hala korkuyorum nedense
Hayırlı olsun korkma sadece kendine dikkat et umarım herşey yolunda gider
Hayırlı olsun canım bende ilk beta 97 çıkmıştı 2 gün sonra 600 sonra 3 bin 3 bine rağmen kese gözükmedi zaman bi türlü geçmedi ama çok şükür kesemizi gördük şimdi kalp atışında içini ferah tutKızlar cuma betam 94.96 çıkmıştı bugün 510 çıktı doktor gayet iyi dedi şükürler olsun ama hala korkuyorum nedense
Hayırlı olsun canım bende ilk beta 97 çıkmıştı 2 gün sonra 600 sonra 3 bin 3 bine rağmen kese gözükmedi zaman bi türlü geçmedi ama çok şükür kesemizi gördük şimdi kalp atışında içini ferah tut
Adete 5 gün kala gözükür canım inşallah tabiCanım ilk betani ne zaman yaptırdın yani günün gecmismiydi,, Sağol canım bu arada teşekkür ederim doktor banada haftaya görünür dedi valla zaman nasıl gececkse bilmiyorum
Adete 5 gün kala gözükür canım inşallah tabi
Beta değerinde 700 lerde kese gören arkadaşlarım vardı benim 3 binde gözükmedi doktor nasıl gözükmez falan dedi korkutmuştu ama 3 gün sonra dayanamadım gene gittim göründü her gebelik öözel yaİnşallah canım
Beta değerinde 700 lerde kese gören arkadaşlarım vardı benim 3 binde gözükmedi doktor nasıl gözükmez falan dedi korkutmuştu ama 3 gün sonra dayanamadım gene gittim göründü her gebelik öözel ya
bilmiyorum ki canim bende şaşırdım ben 300 400 bekliyordum 1188 çıkınca sasirdim bir tane gordum dedi ama sonradan çıkabilir mi kiKız maşallah adet günü değerin nasıl yüksek ikiz mi yoksa
Dikkat et canm brnde kimyasala gebelik gecirdim benm bthcg 89.03 cikmisti yumurtlamanin disinda bi dollenme gecimisim 15 gun sonra kahverengi akintim oldu belim cok agriyodu sancim vardi tekrardan kan taklili yaptirdim degerim yine ayni cikti sonradanda kanamam oldu zaten malesef kaybettim bunlari anlatarak uzmek istemezdim seni ama ne cok umutlan nede zaman grlince hayal kirikligina ugra. Kendine dikkat etarkadaşlar bn siteye yeni üyeyim slm.20 seneden sonra sürpriz sat tarihinde kanda hcg baktırdım 17.19 doktor biyokimyasal gebelik dedi 1 hafta sonra çağırdı çok endişeleniyorum bni aydınlatırmısınız şuan günüm 2 gün geçti vakit geçmek bilmio budeğer çokmu düşük ?doktor geç döllenme olabilir dedi .ancak kasıklarımda sancı vr ,ve müthiş gazım vr ara ara çok saydam akıntım vr bugüne kadar hiç böle bişey yaşamamıştım.yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. buarada bnm sat 9 şubat ayrıca 23 gündebir adet görürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?