Aslında 4 gün için artış güzel görünüyor.moralini bozma bence.4 gün önce 17 iken 173 oluo yarın tekrar bakılacak düşük dio
Doktorun resmen saçmalamış değerin gayet iyi ben adetim iki gün geçince 13,89 la öğrendim kızımı ve bir hafta sonra 350 artış düşük kimyasal olabilir dedi bir hafta boyunca ağladım sonra 5400 çıktı bir hafta sonra bu seferde kese var ama yaklaşık yedi haftalık olması gerekirken bebek görünmüyor kalp atışı yok dedi bir hafta da öyle ağladım sonucda şuanda güzeller güzeli kızım 3 yaşındaArkadaşlar Merhaba adet gunu gelmeden birgün önce hcg 173 çıktı tabi tested iki çizgi ama doktor dış gebelik değer düşük dio dış gebelik olduğunu nasıl anlio
Doktorun resmen saçmalamış değerin gayet iyi ben adetim iki gün geçince 13,89 la öğrendim kızımı ve bir hafta sonra 350 artış düşük kimyasal olabilir dedi bir hafta boyunca ağladım sonra 5400 çıktı bir hafta sonra bu seferde kese var ama yaklaşık yedi haftalık olması gerekirken bebek görünmüyor kalp atışı yok dedi bir hafta da öyle ağladım sonucda şuanda güzeller güzeli kızım 3 yaşında
Canım betan iyi çıkmış bence sen kendine dikkat et tekrar doktora gidene kadar bu arada da bebişin yerleşsin rahat rahat:))Selam kızlar benimde en son adetim 26 ocak 2016 dün gittim hastaneye 31 gün olmuştu yani 4 hafta 2 gün olmuştu. test sonucu 441 cıktı. doktor kanda şuan ama rahmine yerleşmemiş 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. sizde hamile olma ihtimalim yüksek mi ? göğüslerim çok şişti ve dokunamıyorum. yardım ederseniz çok mutlu olurum ?
Teşekkürler :)
Canım kanda muhakkak çıkar elbet en güveniliri o hem adetinde çok gecikmiş bence gönlünü biraz ferah tut belirtilerin tanıdık geliyor:))Kizlar meraba adetim normalde cok duzenliyken bu ay 8 gun gecikti bu sirada iki tane idrar testi yaptim negatif dun kan verdim negatif doktor bazen cikmayabilir adet olmazsan bir hafta on gun sonra tekrar kana bakalim dedi hala adet olucakmisim gibi kasiklarimda agri falan yok goguslerim adetten oncede agrirdi ama iki gun once agrimaya basladi ve git gide hassaslasiyo sizce boyle bisey olabilirmi yani kanda hala cikmayabilirmi varmi bu durumu yasayan ?
Saol canim 10 gun gecti hala daha bekliyorum bu arada obur konudada karsilastik hal boyle olunca insan heryerden bi cevap ariyoCanım kanda muhakkak çıkar elbet en güveniliri o hem adetinde çok gecikmiş bence gönlünü biraz ferah tut belirtilerin tanıdık geliyor:))
Ya şu an çok komik oldu gerçekten bende farkettim ama konudan dolayı devam ettimSaol canim 10 gun gecti hala daha bekliyorum bu arada obur konudada karsilastik hal boyle olunca insan heryerden bi cevap ariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?