Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim de adet yarin 1 hafta gecmis olacak
Bhcg degerim az yukseliyor. Ilki 32 2 gun sonra 35 cikti. Doktor p.tesi gel dedi. Bakalim yarin ne olacak. Bol bol dua edelim kizlar birbirimize.

Bilen varsa bende bir sey sormak istyrm. Galiba hamileligimde yolunda gitmeyen bir seyler var 10792.5 degeri sizce nasıl?

selam kızlar benim sat 23 ocak ve cuma günü hcgye baktırıdm 70 çıktı
kese filan yoktu
doktor 10 gun bekle dedi kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi
sizlerin kaç hcg

Sat a gore 8 e giricem. Ama 7 haftalıkken kalp atısını duyamadık bir hafta dsha beklemeye karar verdim belki bir umut iste
uc gun arayla test yapıp doktorum kontrol edip degerlendiricek bacım
Canim 7-12 hafta hcg degeri 7,650-288,000 normal gibi ama tabi doktorun daha iyi bilir

Arkdşlr mrb;
Pkoluyum adetlerim düzensiz.ilşkdn 1 hafta snra yapılan hcg sonucu 2 belirtiler var kasık batması bel ağrısı gibi.psikolojikmi acaba kendim test yapmadım.düzensiz olduğundan günümü bilmiyorum.ne zamn tekrar kan testi yapılması gerek.

Canim 7-12 hafta hcg degeri 7,650-288,000 normal gibi ama tabi doktorun daha iyi bilir
. Ben cok umıtsızm hic sevinemedim hamile oldugumu ogrendigim andan bu yana hep mutsuzluk huzursuzluk yasıyorum. Sonum kurtaj oldun istemiırum inan ki. Ayın 3 ünde belli olur her sey. Keske bir mucize olsa da gittigimde duysam her sey duzelmis olsa keske. Peki bu aralık olduguna emin misin cnm

Kizlar bat 3 mart hcg 21.15 cikti yarin bikez daha kan verip doktora randevu aldm karin agrim var adetim yaklastigi icin beta boyle dusuk olup sonra saglikli yukselip dogum yapan var mi aranizda

Arkadaşlar Allah rızası için bi bakarmısınız ben dün kan tahlili yaptırmıştım bugün sonuç çıktı doktor değeri 44 dedi düşük olabilirmiş ama normalde bugün regli günüm ben regli gününden önce baktırdım sizce düşük olur mu? Yoksa değerlerim çıkarmı. Morelim çok bozuldu şimdiden teşekkürler

Evet canim asagi yukari o araliklar umidini kesme canim ya belki gebelik haftanla ilgilidir bebek gec tutunduysa falan normalde 8. Haftaya kadar kalp atislari duyulmaya biliyomus beta hcg 6000 lerdeyken duyuluyo diye biliyorum canim tabi en az sat a falan bakma sen canim onemli olan iki gunde bir ikiye katlamasi

Canim sen bakma doktora o bebegin ne zaman dollendigine bagli onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasi
Sağlık ocağında yaptırdım yarın gene kan ver bakalım dedi. Bide karnım süreki ağrıyor yanıyor düşük mü olur regli günümden 1 gün önce yaptırmıştım kanı bugün regli günüm çok umutsuzlandım canım ya eşinide ümitlendirme , sevindirmede düşebilirde dedi. Karın ağrım yanması da var düşüktede ağrırmış galiba

Canim dusukte agrir ve kanaman olur ama bebek daha yeniyse hamilelik belirtiside adet agrilari gibi olur 44 normal yani hem adet gununden once yaptirmissin gec dollenme olmus olabilir doktorun nasil bu kadar erken konusmus anlamadim 20 li degerlerden yukselenler var bence saglik ocagna cok guvenme kadin doguma git cnim

canım dün tekrar test yaptırım 1850 cıktı. doktor henüz kanda 2 haftalık gebeliğin iyi gidiyor dedi. ama daha oluşmamış cok erken :))) adetım cok gecıktı ama sanırım yumurtlama donemınden sonra olmustur dıye dusunuyorum.

Şuan doktor randevuları en erken martın 8 nde var o zaman kadar özele giderim galiba canım. Çok korktum karnımde günlerdir bir ağrı var ama kötüye yormak istemiyorum inşaAllah çıkar çok huzursuzlandım dualarınızı bekliyorumm yine kan tahlili yaptırıcam Rabbim yardımcımız olsun

Hayırlı olsun canım inşaAllah bende iyi haberler alırım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Yok canim sakin stres yapma sen simdi doktorun dediklerini taktikca karnin daha cok agrir ama karninmi agriyo yoksa adet olucak gibi kasiklarinmi agriyo adet belirtileri ayni zamanda hamilelik belirtisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…