Test yaptırdın mı?inş yükselmiştir.Yarın adet birgün geçmiş olarak yapılacak dış gebelik olmasinda çok korkutucu o
Canim kac haftaliksinkiBilen varsa bende bir sey sormak istyrm. Galiba hamileligimde yolunda gitmeyen bir seyler var 10792.5 degeri sizce nasıl?
uc gun arayla test yapıp doktorum kontrol edip degerlendiricek bacımCanim kac haftaliksinki
Canim 7-12 hafta hcg degeri 7,650-288,000 normal gibi ama tabi doktorun daha iyi bilirSat a gore 8 e giricem. Ama 7 haftalıkken kalp atısını duyamadık bir hafta dsha beklemeye karar verdim belki bir umut iste
uc gun arayla test yapıp doktorum kontrol edip degerlendiricek bacım
. Ben cok umıtsızm hic sevinemedim hamile oldugumu ogrendigim andan bu yana hep mutsuzluk huzursuzluk yasıyorum. Sonum kurtaj oldun istemiırum inan ki. Ayın 3 ünde belli olur her sey. Keske bir mucize olsa da gittigimde duysam her sey duzelmis olsa keske. Peki bu aralık olduguna emin misin cnmCanim 7-12 hafta hcg degeri 7,650-288,000 normal gibi ama tabi doktorun daha iyi bilir
Evet canim asagi yukari o araliklar umidini kesme canim ya belki gebelik haftanla ilgilidir bebek gec tutunduysa falan normalde 8. Haftaya kadar kalp atislari duyulmaya biliyomus beta hcg 6000 lerdeyken duyuluyo diye biliyorum canim tabi en az sat a falan bakma sen canim onemli olan iki gunde bir ikiye katlamasi. Ben cok umıtsızm hic sevinemedim hamile oldugumu ogrendigim andan bu yana hep mutsuzluk huzursuzluk yasıyorum. Sonum kurtaj oldun istemiırum inan ki. Ayın 3 ünde belli olur her sey. Keske bir mucize olsa da gittigimde duysam her sey duzelmis olsa keske. Peki bu aralık olduguna emin misin cnm
Canim sen bakma doktora o bebegin ne zaman dollendigine bagli onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasiArkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
Sağlık ocağında yaptırdım yarın gene kan ver bakalım dedi. Bide karnım süreki ağrıyor yanıyor düşük mü olur regli günümden 1 gün önce yaptırmıştım kanı bugün regli günüm çok umutsuzlandım canım ya eşinide ümitlendirme , sevindirmede düşebilirde dedi. Karın ağrım yanması da var düşüktede ağrırmış galibaCanim sen bakma doktora o bebegin ne zaman dollendigine bagli onemli olan iki gunde bir iki katina cikmasi
Canim dusukte agrir ve kanaman olur ama bebek daha yeniyse hamilelik belirtiside adet agrilari gibi olur 44 normal yani hem adet gununden once yaptirmissin gec dollenme olmus olabilir doktorun nasil bu kadar erken konusmus anlamadim 20 li degerlerden yukselenler var bence saglik ocagna cok guvenme kadin doguma git cnimSağlık ocağında yaptırdım yarın gene kan ver bakalım dedi. Bide karnım süreki ağrıyor yanıyor düşük mü olur regli günümden 1 gün önce yaptırmıştım kanı bugün regli günüm çok umutsuzlandım canım ya eşinide ümitlendirme , sevindirmede düşebilirde dedi. Karın ağrım yanması da var düşüktede ağrırmış galiba
Şuan doktor randevuları en erken martın 8 nde var o zaman kadar özele giderim galiba canım. Çok korktum karnımde günlerdir bir ağrı var ama kötüye yormak istemiyorum inşaAllah çıkar çok huzursuzlandım dualarınızı bekliyorumm yine kan tahlili yaptırıcam Rabbim yardımcımız olsunCanim dusukte agrir ve kanaman olur ama bebek daha yeniyse hamilelik belirtiside adet agrilari gibi olur 44 normal yani hem adet gununden once yaptirmissin gec dollenme olmus olabilir doktorun nasil bu kadar erken konusmus anlamadim 20 li degerlerden yukselenler var bence saglik ocagna cok guvenme kadin doguma git cnim
Hayırlı olsun canım inşaAllah bende iyi haberler alırım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsincanım dün tekrar test yaptırım 1850 cıktı. doktor henüz kanda 2 haftalık gebeliğin iyi gidiyor dedi. ama daha oluşmamış cok erken :))) adetım cok gecıktı ama sanırım yumurtlama donemınden sonra olmustur dıye dusunuyorum.
Yok canim sakin stres yapma sen simdi doktorun dediklerini taktikca karnin daha cok agrir ama karninmi agriyo yoksa adet olucak gibi kasiklarinmi agriyo adet belirtileri ayni zamanda hamilelik belirtisi canimŞuan doktor randevuları en erken martın 8 nde var o zaman kadar özele giderim galiba canım. Çok korktum karnımde günlerdir bir ağrı var ama kötüye yormak istemiyorum inşaAllah çıkar çok huzursuzlandım dualarınızı bekliyorumm yine kan tahlili yaptırıcam Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?