Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar bugunki degerim 1366 persembe doktora gdecem szce kese gorunurmu bendeki uygulamaya gorede 4+4 hamileyim

Arkadaşlar merhaba daha önce bu konu başlığı altında yazmıştım hamile kalamiyorum çok istiyoruz ama olmuyor Dr erken menepoz diyor sizden ricam allah rızası için bana yasin suresi okur musunuz okuyanlardan da okumayanlardan da allah razı olsun tesekkur ederim​

Keseyi gorenler yeni hamis olanlar hepinizi tebrik ederim :) bende yarin gidiyorum gecen cuma 800 cikmisti kan hadi hayirlisi banada dua edin :)

Slm canlar hastaneden geliyorum cok sukur bebegi gorduk minicik biseyde bebegi ama haftaya kalp atislari icin gidecegim yolk kesesi var eside olusmus sukurler olsun darisi hepinize olsun canlar

Slm canlar hastaneden geliyorum cok sukur bebegi gorduk minicik biseyde bebegi ama haftaya kalp atislari icin gidecegim yolk kesesi var eside olusmus sukurler olsun darisi hepinize olsun canlar
Bende sizin gbi bugun gittim benimkide minicikdi kesen olusmus dedi doktor 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dedi tam olarak ne kadarlik hamilesin ve esi derkn o nasil oluyo

Bende sizin gbi bugun gittim benimkide minicikdi kesen olusmus dedi doktor 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dedi tam olarak ne kadarlik hamilesin ve esi derkn o nasil oluyo
Ben tam sat tarihini bilmiyorum ama 2 subat olarak tahmin ediyorum 5.3 olmam lazim bebegin bide eşi olur onuda gosterdi doktor yolk kesenini de igne ucu kadarda bebek vardi bir hafta sonra tekrar cagirdi seninde hayirli olsun canim cok sevindim

8. Subatta regli oldum gecen cumartesi Hcg 89,09 çıktı 15 martta tekrar gidicez umarım değer yükselmiştir.

Canim gittim 4 haftalikmis ulstrasyonda bakti toplu igne ucu kadar :) haftaya kese icin gel dedi vitamin yazdi
Keseyemi toplu igne kadar bebekmi:) hadi gozun aydin bende haftaya persembe kalp atisi icin gidicem insallah

Arkadaslar birsey sormak istiyorum iliskiden iki uc gun sonrabile hamilelik kan testi ile belli olurmu yanitlarsaniz sevinirim benim iki gundursabah aksam midem bulaniyor kan testi yaptirdim negatif cikti ama midem cok kotu kusamiyorumda sordugum birkackisi hemen belli olmaz diyo

Keseyemi toplu igne kadar bebekmi:) hadi gozun aydin bende haftaya persembe kalp atisi icin gidicem insallah
Kese yoktu canim ya ona haftaya gel dedi ama bebisi gordu bak burda diye isaretledi toplu igne basi kadar suan dedi ay minnakcik sey mutluluktan öldurdu bizi .ay insallah sende duyarsin kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…