7 de oldum dün gördüm. Kesesini Allaha hamd olsun8 subatta adet olup gebelik suphesi olan varrmii :)
Bende 6 subatta oldum dun 1366ydi degerim yarin doktora gdicem bakalim gorecekmiyiz keseyi8 subatta adet olup gebelik suphesi olan varrmii :)
Tebrik ederim canimm Allah im devamini getirsin . bende daha yarin gidecen ilk defa bakalim cok heyecanliyim7 de oldum dün gördüm. Kesesini Allaha hamd olsun
Canim insallah gorursun sanirim benimde kan testim pozitif cikarsa direk keseye bakar doktor .Bende 6 subatta oldum dun 1366ydi degerim yarin doktora gdicem bakalim gorecekmiyiz keseyi
Herkes yarin gidiyor heralde kizlar:) insallah gorursun canim .ben cok heyecanliyimki yaaaKeseyi gorenler yeni hamis olanlar hepinizi tebrik ederim :) bende yarin gidiyorum gecen cuma 800 cikmisti kan hadi hayirlisi banada dua edin :)
Ins.canim hakkimizda hayirlisi olsun artikCanim insallah gorursun sanirim benimde kan testim pozitif cikarsa direk keseye bakar doktor .
Bende sizin gbi bugun gittim benimkide minicikdi kesen olusmus dedi doktor 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dedi tam olarak ne kadarlik hamilesin ve esi derkn o nasil oluyoSlm canlar hastaneden geliyorum cok sukur bebegi gorduk minicik biseyde bebegi ama haftaya kalp atislari icin gidecegim yolk kesesi var eside olusmus sukurler olsun darisi hepinize olsun canlar
Ben tam sat tarihini bilmiyorum ama 2 subat olarak tahmin ediyorum 5.3 olmam lazim bebegin bide eşi olur onuda gosterdi doktor yolk kesenini de igne ucu kadarda bebek vardi bir hafta sonra tekrar cagirdi seninde hayirli olsun canim cok sevindimBende sizin gbi bugun gittim benimkide minicikdi kesen olusmus dedi doktor 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dedi tam olarak ne kadarlik hamilesin ve esi derkn o nasil oluyo
Naptin canim gittinmi doktora merak ettimHerkes yarin gidiyor heralde kizlar:) insallah gorursun canim .ben cok heyecanliyimki yaaa
Canim gittim 4 haftalikmis ulstrasyonda bakti toplu igne ucu kadar :) haftaya kese icin gel dedi vitamin yazdiNaptin canim gittinmi doktora merak ettim
Keseyemi toplu igne kadar bebekmi:) hadi gozun aydin bende haftaya persembe kalp atisi icin gidicem insallahCanim gittim 4 haftalikmis ulstrasyonda bakti toplu igne ucu kadar :) haftaya kese icin gel dedi vitamin yazdi
Kese yoktu canim ya ona haftaya gel dedi ama bebisi gordu bak burda diye isaretledi toplu igne basi kadar suan dedi ay minnakcik sey mutluluktan öldurdu bizi .ay insallah sende duyarsin kalp atislariniKeseyemi toplu igne kadar bebekmi:) hadi gozun aydin bende haftaya persembe kalp atisi icin gidicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?