Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar bebeklerimizin sag saglim dogmasi ve olmayanlarada tez gunden nasip etmesi ocin bi dwfa okuyin olur mu
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Duânın Mânâsı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Ben tam sat tarihini bilmiyorum ama 2 subat olarak tahmin ediyorum 5.3 olmam lazim bebegin bide eşi olur onuda gosterdi doktor yolk kesenini de igne ucu kadarda bebek vardi bir hafta sonra tekrar cagirdi seninde hayirli olsun canim cok sevindim
Saolun sizin de hayirli olsun szinki benden buyukmus benim daha 4.5gunluk

Kese yoktu canim ya ona haftaya gel dedi ama bebisi gordu bak burda diye isaretledi toplu igne basi kadar suan dedi ay minnakcik sey mutluluktan öldurdu bizi .ay insallah sende duyarsin kalp atislarini
Canim bi yanlis olmasin once kese ve yolk kesesi gorunur sonra bebek sonrada kalp atisi keseyi gormeden bebegi gormeniz imkansiz bence o gordugunuz keseydi hic bisi anlamadim

Canim bi yanlis olmasin once kese ve yolk kesesi gorunur sonra bebek sonrada kalp atisi keseyi gormeden bebegi gormeniz imkansiz bence o gordugunuz keseydi hic bisi anlamadim
Canim benim hic bilgim yok yaa yani boyle seyler daha once ilgimi cekmedigi icin yanimda esimde vardi oda oyle duymus toplu igne kadar bebek dedi . Kese icin haftaya bakalim dedi. Boyle olmuyo yani normalde:)

Canim o keseymis sanirim yaa ay o kadar heyecanlidyimki resmen herseyi yanlis anlamasim keseymis o minik sey

Iyi bari nevrimi dondurdun:))hayirli olsun tekrar canim bizide habersiz birakma ara ara yaz
Aynen canim yazarim iki hafta var aramizda az cok yakin olur gelisimleri konusuruz bol bol sende ayni sekilde bilgilendir bizi doktora gittikce.cok acemiyim idare edin artik:)

Aynen canim yazarim iki hafta var aramizda az cok yakin olur gelisimleri konusuruz bol bol sende ayni sekilde bilgilendir bizi doktora gittikce.cok acemiyim idare edin artik:)
Veririm bende tabiki canim allahtan beni bir hafta sonra cagirdi yoksa catliyorum meraktan

Bugün minicik bi kese gördük..çok aradı ama vajinal usg ile..çok minik daha.tekrar betahcg istedi..Haftaya da gel dedi...hayırlısı

Merhaba arkadaslar bana da yardim eder misisniz?
Sat: 3 subat
Bat: 3 mart 30 gunde bir yani
06.03.2016 bhcg 438
(kahverengi lekenlenme ile acile gittim bu sonuc cikti dr keseyi goremiyorum gec dollenme olabilir dedi. Dr dan cikip eve gelene kadar kahverengiler coookk acik ucuk bir pembe oldu 1 2 damla kadar ve o gunden sonra birdaha gelmedi....)
10.03.2016 bhcg 2064 sadece kana baktirdim muayene olmadim dolayisi ile kese varmi yokmu dis gebelik mi dr agzindan bisey duyamadim tedirginim sizce artis iyi mi?
4 gunde 438 den 2064 e dis gebelik olabilir mi

Değerlerin gayet iyi bence.hayırlı olsun..benim de 3 gün kahverengi lekelemem oldu,korkma..çok ağrılı olursa ve kırmızı olursa tehlikeli...gözün aydın

Kızlar benim adetime 4 gün var beta hcg 16.4 çıktı sizce nasıl 2 gün sonra tekrar bakılacak sizce hamilemiyim

Slm canlar hastaneden geliyorum cok sukur bebegi gorduk minicik biseyde bebegi ama haftaya kalp atislari icin gidecegim yolk kesesi var eside olusmus sukurler olsun darisi hepinize olsun canlar
ayy çok sevindim keseyi görmenee darısı biz bekleyenlerin başına :) Kan sulandiriciyi ne yapti başladı mı?

ayy çok sevindim keseyi görmenee darısı biz bekleyenlerin başına :) Kan sulandiriciyi ne yapti başladı mı?
Sagolasin canim darisi sizlere olsun :)basladim kan sulandiriciya fakat raporum yok yarin devlet hastanesine gitcem

Kızlar asilamam 18 şubat.13.gün değerim 59.16gun 146.23.gün 161.Dr um sorunlu gebelik dedi yarın gidicem ne yazıkki ilk asilamam da sorunlu oldu çok üzgünüm. Bir kızımız var ikinciyi istiyoruz

Değerlerin gayet iyi bence.hayırlı olsun..benim de 3 gün kahverengi lekelemem oldu,korkma..çok ağrılı olursa ve kırmızı olursa tehlikeli...gözün aydın

Cok tesekkur ederim cevabin icin... bu hafta ici tekrar bhcg baktirip haftaya da dr a gideyim diyorum belki kalp atisini duyariz minigin cok tesekkur ederim sizin bebisiniz de hayirli gelsin allah tum bebekleri korusun iclerindede benimkini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…