Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sagolasin canim darisi sizlere olsun :)basladim kan sulandiriciya fakat raporum yok yarin devlet hastanesine gitcem
Neye başladın,? Bana oksapar 0.4 başladı günde 1 kere benim de raporum yok çarşamba keseyi görürse verecekmiş raporunu..

Neye başladın,? Bana oksapar 0.4 başladı günde 1 kere benim de raporum yok çarşamba keseyi görürse verecekmiş raporunu..
Canim benimki claxsen 0.4 gecen seferde bunu kullanmistim biraz once gittim devletede yer bitmis ogleden sonra giricem muhtemelen ultrasyonada alir

Kızlar merhaba sizlerden birşey öğrenmek istiyorum
Bugun embriyo transferimin 10.günü sabah crinone ne kullanmistim daha sonra tuvalete gittiğimde çok az kremle birlikte kahverengi pihti gördüm tutunmamis olabilir mi yarından sonra nasipse belli olucak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Canım aynısı bendede olmuştu çamur gibi dimi.dr jelden kaynaklandığını söylemişti normalmiş merak etme

Kizlar gecen hafta persembe gittigimde 4 haftalik demisti doktor bugun tekrerdan saglik ocaginda kan verdim yani 4 gun sonra degerim 10904,28 ilk sayfadan bakinca bu deger 6 haftaye denk geliyor sanirimm.sizler ne dusunuyosunuzz .

Kizlar gecen hafta persembe gittigimde 4 haftalik demisti doktor bugun tekrerdan saglik ocaginda kan verdim yani 4 gun sonra degerim 10904,28 ilk sayfadan bakinca bu deger 6 haftaye denk geliyor sanirimm.sizler ne dusunuyosunuzz .
Normalde 5 hafta ya daha az olmasi gerekmiyormu acaba ay hic bir fikrim yokk bilgisi dusuncesi olanlar yorum yapabilir miiiiii

Arkadaşlar merhaba,
10 mart günü 3. tüp bebek denemesinde sonucu pozitif gördüm
10 mart Kan sonucum 343
12 mart kan sonucum 540
14 mart kan snucum 845

Doktorum gelişimi sınırda dedi cuma günü ultrasonda bakacak moralim bozuldu biraz

Kızlar betahcg 3800 iken keseyi gördük ama minicik..bu değerle kalp atışı duyan var.benimki anormal mi

kızlar bugün ovulasyondan sonraki 6. gündü kan testi verdim..0.11 çıkmış şimdiye kadar verdiklerimde 0.01 yada 0.100 gibi değerler görmüştüm ama bunu ilk kez görüyorum böyle çıkan ve sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaş var mı acaba..şuan negatif bişi yok biliyorum ama küsüratlı çıkması kafamı karıştırdı.

Merhaba
benim son adet tarihim 8 şubat. 32 veya 33.günde regl oluyodum. Bugün kan testi yaptirdim hcg 634 çikti. Son adet günüme göre 5 hafta 1 günlük gebelik için bu değer düsük mü yoksa adet döngüm uzu olduğu için 5 haftadan küçük ve değer normal mi
şimdiden teşekkürler

Mrb benim bildigim beta hcg degeri 10 uzeri olmasi gerekiyor. Ben bugun test yaptirdim ve 1.20 cikti husran oldu benim icin baya agladim ama . Insallah bekleyen herkesle birlikte bende guzel haberler alirim ilerde.

Merhabalar,yazdıgınız ılgımı cektı cunku benım de buna benzer bı sorunum var.ıkıye katlanmadan ılerlıyor sonucum ama sızınkılere gore cok daha dusuk degerlerım.boyle devam eden gebelıkler var mı acaba? Doktorunuz sınırda derken neyı kastettı acaba?

Kızlar kanda değerim 0.21 cıktı doktor negatif adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi gecikmem yok şuan böyle çıkıpta değeri yükselen var mı ?

Değerlerin sınırda ilerlemesi bebeğin gelişiminin % 100 değil , %80 oranda gelişmesi . Yani gelişimi yavaş. Bu böyle devam ederse bebek tutanamayıp düşük olacak vs. Yada birden artacak herşey normale dönecek .
O yüzden doktor 2 gün sonra yani cuma günü muayene olmamı istedi.Umarım korktuğum gibi olmaz.

Merhaba arkadaşlar, bugün muhtemel olmam gereken ve gecikmiş adetimin 3. Günü. Bundan 2 gün önce kan testi yaptırdım, beta hcg 77.9 çıktı, bugün tekrar yaptırdım 260 çıktı. Yarın doktor kontrolümüz var, sizce nasıl değerler?

Arkadaşlar benim geç döllenme olmuş son adetim 12 şubattı her zamanda ondan 2 3 gün önce olurdum bugün dr.a gittim bhcg 68.63 çıktı dr.bana kan sulandırıcı iğne ve progesteron verdi 2 gün sonra testi tekrarlatacak ama yeni olduğu içinmi bilmiyorum sonuç düşük gibi geldi korkuyorum açıkçası geçen yıl bi kimyasal geçirmiştim umarım bu seferki normal olur

kızlar merhaba,

bugün ilk defa betahcg verdim,adetim 2 gün gecikti ve belli bir belirtim yok aslında ama normalde adetim hiç gecikmez o yüzden dayanamadım gittim.değer 3,66 çıktı . birçok yerde negatif yada geç döllenme olabilir demişler. sizce nasıl değer?
ne yapmalıyım şimdi ; birkaçgün sonra tekrar mı vereyim,doktora mı gideyim ?
spor salonuna gidiyorum,yanlış birşey yapmaktan korkuyorum

Benimde geç döllenme oldu adetim geçtikten 4 gün sonra gördüm silik çizgiyi o yüzden değerin artabilir spor salonuna gidiyorsan emin olmadan o işe bi süre ara ver bence hayırlısı olsun inşallah

iyi akşamlar.inşallah bebişin aradaki farkı kapatır ve sağlıkla kucağına alırsın.benim de yarın belli olacak ama kimyasal ya da dış gebelik gibi duruyor benim,inşallah sağlıklı olur

iyi akşamlar.inşallah bebişin aradaki farkı kapatır ve sağlıkla kucağına alırsın.benim de yarın belli olacak ama kimyasal ya da dış gebelik gibi duruyor benim,inşallah sağlıklı olur

lİnşallah hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için olumsuz birşey olsun istemiyorum .Ama yine de hayırlısı.Allahım isteyen herkese nasip ett.. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.. Sonuçta doktor belki farklı bir yorum yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…