- 14 Mart 2016
- 10
- 6
- 6
Yaaa arkadaşlar lütfen bana cevap verin daha önce kimyasal gebelik geçirdim ama değerlerim çok düşüktü o zaman, şimdi ilk 77.9, iki gün sonra 260, bir gün sonra da yani bugün yaptırdım 400.6 çıktı. Aslında 260'dan sonra iki gün beklemem gerekiyordu iki günde bir ikiye katlıyor ya, ama bugün dr kontrolümüz vardı bugün de kan tahlili yapalım dedi dr. Çok korkuyorum yine kimyasal olacak diye keseyi haftaya görürüz dedi doktor. Değerler normal mi, hiç bu konuda tecrübem, bilgim yok, yorum yapan olursa çok sevinirim. Içimde Korku var çünkü. Dr iyi diyor ama içim içimi yiyor
3 ay önce geçirdim canım, çok üzücüydü ama öyle olması daha hayırlı oldu demişti doktor çünkü embriyo sağlıksız oluyormuş. Umudumu hiç kaybetmedim ben, sen de kaybetme lütfen... Inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğineHayırlı olsun değerlerin gayet güzel yükseliyor :) bende kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında...ne Zaman geçti üstünden senin kimyasal gebeliğinin? Bu ay umudum yok benim
3 ay önce geçirdim canım, çok üzücüydü ama öyle olması daha hayırlı oldu demişti doktor çünkü embriyo sağlıksız oluyormuş. Umudumu hiç kaybetmedim ben, sen de kaybetme lütfen... Inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
İnşallah canım, hep Dua ediyorum Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin diye. Senin için de ederim tabiiCanım benim o kadar zor ki bir de doktor bana baktı ve üzülme hiçbir organı yoktu tabi ruhu vardı diye ağlamaya başladımetkisinden kurtulamadım eşim de çok etkilendi Rabb'im sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin inşallah...bol bol dua et benim için de...
Merhabalar.bugun tahlil yaptirdim yine ve degerim dusmus,yani kimyasal gebelik geciriyorum yine...bu 3. Kimyasalimlİnşallah hayırlısı bakalım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için olumsuz birşey olsun istemiyorum .Ama yine de hayırlısı.Allahım isteyen herkese nasip ett.. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.. Sonuçta doktor belki farklı bir yorum yapabilir.
Merhaba, gecmis olsun, Allah yardımcınız olsun... Belki de yaptırmışsınızdır ama lutfen bi universite hastanesi'nde tum testlerinizi yaptırın, endokrin, genetik, trombofili, afasendromu,histerosalpingografi... hepsini yaptırıp bi de aonuçlarınızı farklı doktorlara da danışın, bi doktorun gerekli gordugu tedaviyi digerleri çok gereksiz gorup bahsetmeye biliyo bile,,,Merhabalar.bugun tahlil yaptirdim yine ve degmus,yani kimyasal gebelik geciriyorum yine...bu 3. Kimyasalim
Canım üzülmemek elde değil biliyorum ama senin sağlığın daha önemli. Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir, kendini toparlar tekrar bebiş sahibi olursun canım.Ben de dun dış gebelik olduğunu öğrendimbugün kapalı ameliyat olacağım...çok uzgunum
merhabalar.cok tesekkur ederim ilginize ama zaten sisli memorial hastasiyim ve tup bebek denemesi yapmistik tutmadi simdi dogal yoldan hamile kalmisim o da kimyasalMerhaba, gecmis olsun, Allah yardımcınız olsun... Belki de yaptırmışsınızdır ama lutfen bi universite hastanesi'nde tum testlerinizi yaptırın, endokrin, genetik, trombofili, afasendromu,histerosalpingografi... hepsini yaptırıp bi de aonuçlarınızı farklı doktorlara da danışın, bi doktorun gerekli gordugu tedaviyi digerleri çok gereksiz gorup bahsetmeye biliyo bile,,,
canim benim bat 24mart.ben dun test yaptirdim 13.9 cikti.reglime 8gun vardi yani.ama senin gec dollenme olduysa beklemekisin gecikmeyi.kızlar slm, BATım 23 mart , dün yani 17 martta kan testi yaptırdım, 0.77 çıktı dr negatif ama 1 hafta - 10 gün sonra regl olmazsan yine gel dedi , böyle olupta yükselen varmı yoksa olsa yinede bu kadar erken çıkarmıydı?
hayırlı olsun cnm sağlıklı bir hamilelik diliyorum.. Değerin gayet iyi telaşlanacak bir durum yok keyfini çıkartKızlar selam ılk hamılelıgım ve cok panıgım cahılım bu konularda ne olur yorumlar mısınız.adet gunume 1 gun kala kan verdım beta hcg 210 çıktı nasıl bır deger dusuk mu ne olur yardım
illa ıkıye katlanması gerekmıyo %60 ı gecse yeterSenin ki çok yüksemiş benim söyle oldu
Geciken Adetin 2. Günü 60
Geciken Adetin 5.günü 300
Geciken Adetin 7.günü 700 olmuş
Yavaş mi ilerliyor acaba korkuyorum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?