Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yaaa arkadaşlar lütfen bana cevap verin daha önce kimyasal gebelik geçirdim ama değerlerim çok düşüktü o zaman, şimdi ilk 77.9, iki gün sonra 260, bir gün sonra da yani bugün yaptırdım 400.6 çıktı. Aslında 260'dan sonra iki gün beklemem gerekiyordu iki günde bir ikiye katlıyor ya, ama bugün dr kontrolümüz vardı bugün de kan tahlili yapalım dedi dr. Çok korkuyorum yine kimyasal olacak diye keseyi haftaya görürüz dedi doktor. Değerler normal mi, hiç bu konuda tecrübem, bilgim yok, yorum yapan olursa çok sevinirim. Içimde Korku var çünkü. Dr iyi diyor ama içim içimi yiyor

Hayırlı olsun değerlerin gayet güzel yükseliyor :) bende kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında...ne Zaman geçti üstünden senin kimyasal gebeliğinin? Bu ay umudum yok benim

Hayırlı olsun değerlerin gayet güzel yükseliyor :) bende kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında...ne Zaman geçti üstünden senin kimyasal gebeliğinin? Bu ay umudum yok benim
3 ay önce geçirdim canım, çok üzücüydü ama öyle olması daha hayırlı oldu demişti doktor çünkü embriyo sağlıksız oluyormuş. Umudumu hiç kaybetmedim ben, sen de kaybetme lütfen... Inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Canım benim o kadar zor ki bir de doktor bana baktı ve üzülme hiçbir organı yoktu tabi ruhu vardı diye ağlamaya başladım etkisinden kurtulamadım eşim de çok etkilendi Rabb'im sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin inşallah...bol bol dua et benim için de...

İnşallah canım, hep Dua ediyorum Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin diye. Senin için de ederim tabii

Arkadaşlar tüp bebek yoluyla çocuk sahibi olmak isteyenlerin işi daha zor.Normal yolla hamile kalanlar özellikle çok evham yapmayın .Doktor zaten gerekli bilgiyi veriyor. Hayırlısını isteyin ve azıcık sabredin ..

Merhabalar.bugun tahlil yaptirdim yine ve degerim dusmus,yani kimyasal gebelik geciriyorum yine...bu 3. Kimyasalim

Merhabalar.bugun tahlil yaptirdim yine ve degmus,yani kimyasal gebelik geciriyorum yine...bu 3. Kimyasalim
Merhaba, gecmis olsun, Allah yardımcınız olsun... Belki de yaptırmışsınızdır ama lutfen bi universite hastanesi'nde tum testlerinizi yaptırın, endokrin, genetik, trombofili, afasendromu,histerosalpingografi... hepsini yaptırıp bi de aonuçlarınızı farklı doktorlara da danışın, bi doktorun gerekli gordugu tedaviyi digerleri çok gereksiz gorup bahsetmeye biliyo bile,,,

Ben de dun dış gebelik olduğunu öğrendim bugün kapalı ameliyat olacağım...çok uzgunum

Ben de dun dış gebelik olduğunu öğrendim bugün kapalı ameliyat olacağım...çok uzgunum
Canım üzülmemek elde değil biliyorum ama senin sağlığın daha önemli. Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir, kendini toparlar tekrar bebiş sahibi olursun canım.

M
merhabalar.cok tesekkur ederim ilginize ama zaten sisli memorial hastasiyim ve tup bebek denemesi yapmistik tutmadi simdi dogal yoldan hamile kalmisim o da kimyasal

kızlar slm, BATım 23 mart , dün yani 17 martta kan testi yaptırdım, 0.77 çıktı dr negatif ama 1 hafta - 10 gün sonra regl olmazsan yine gel dedi , böyle olupta yükselen varmı yoksa olsa yinede bu kadar erken çıkarmıydı?

canim benim bat 24mart.ben dun test yaptirdim 13.9 cikti.reglime 8gun vardi yani.ama senin gec dollenme olduysa beklemekisin gecikmeyi.

Kızlar selam ılk hamılelıgım ve cok panıgım cahılım bu konularda ne olur yorumlar mısınız.adet gunume 1 gun kala kan verdım beta hcg 210 çıktı nasıl bır deger dusuk mu ne olur yardım

Kızlar selam ılk hamılelıgım ve cok panıgım cahılım bu konularda ne olur yorumlar mısınız.adet gunume 1 gun kala kan verdım beta hcg 210 çıktı nasıl bır deger dusuk mu ne olur yardım
hayırlı olsun cnm sağlıklı bir hamilelik diliyorum.. Değerin gayet iyi telaşlanacak bir durum yok keyfini çıkart , 2 gün de bir de değerinin 2 ye katlanması gerekiyor takibini dr.un yapar cnm zaten..

Selam kızlar en son adetim 13 subatta başladı ve 16 subatta bitti ve bugün adetimden 7 geçti ben de kan tahlili yaptırdım 750 çıktı sizce bu değer nasil yardımci olurmusunuz?

bende adet gunumde kan vermiştim beta hcg- 1228,8 çıkmıştı

Senin ki çok yüksemiş benim söyle oldu

Geciken Adetin 2. Günü 60

Geciken Adetin 5.günü 300

Geciken Adetin 7.günü 700 olmuş
Yavaş mi ilerliyor acaba korkuyorum benim gibi olan var mı?

Senin ki çok yüksemiş benim söyle oldu

Geciken Adetin 2. Günü 60

Geciken Adetin 5.günü 300

Geciken Adetin 7.günü 700 olmuş
Yavaş mi ilerliyor acaba korkuyorum benim gibi olan var mı?
illa ıkıye katlanması gerekmıyo %60 ı gecse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…