Yani yazdığım tetkikler yapıldı mı, herhangi biri atlanmış olabilir, lutfen tum tetkiklerden emin değilseniz tekrar sorun, basit çözümler olabiliyoM
merhabalar.cok tesekkur ederim ilginize ama zaten sisli memorial hastasiyim ve tup bebek denemesi yapmistik tutmadi simdi dogal yoldan hamile kalmisim o da kimyasal
gercekten boyle olabılıyomu..bende yumurtaladan 7 gun sonra yaptım negatıf cıktı adetıme 1 hafta var tekrar yapsammı acaba???insallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
aynı durumu bende yaşıyorum yumurtlamadan 1 hafta sonra kan verdim negatif çıktı, reglime daha 1 hafta vardı.. yarın yada en geç çarşamba regl günüm olmazsam tekrar yaptırıcam haber veririmgercekten boyle olabılıyomu..bende yumurtaladan 7 gun sonra yaptım negatıf cıktı adetıme 1 hafta var tekrar yapsammı acaba???
inşallah mutlu haberı alırız:)aynı durumu bende yaşıyorum yumurtlamadan 1 hafta sonra kan verdim negatif çıktı, reglime daha 1 hafta vardı.. yarın yada en geç çarşamba regl günüm olmazsam tekrar yaptırıcam haber veririm
tşk ederim inşallah kısmetinşallah mutlu haberı alırız:)
hayırlı olsun , beta değeriniz hamile olduğunuzu gösteriyormerhaba kızlar bende hamile olmaya çalıştığım günden beri burayı takip ediyorum nihayet yazmak için nedenim var sanırım :) bana da yardım edin :)
ben en son 15.02.2016 da adet gördüm ve 18.03.2016 da önce evde test yaptım ikinci çizgi çok hafif çıktı. sonra dayanamdım saat 16 da özel hastanede hcg testi yaptırdım ama doktor randevusu almadığım için daha gösteremedim. yarın gidicem inşallah. durum şudur ki hcg 80,84 çıktı sizce düşük mü normal mi ölüyorum meraktan.
kasık ağrılarım bel ağrım uyku hali ne arasanız var bu arada :)
şimdiden teşekkürler :)
çok teşekkürler yarın gidicem doktora ama geçmesini beklemek için en uzun günü seçmişim geçmiyor bugün :):)hayırlı olsun , beta değeriniz hamile olduğunuzu gösteriyor
düşükmü yoksa yüksekmi bu sizin döllenme gününüzle alakalı , sadece 2 ünde 2 kat artması gerekiyor önemli kısmı o..
cnm bu erken kan testi olayını bende yaptım bir kaç yoruma bakıp ama negatif çıktı, dr. en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kanda çıkabilir ama en sağlıklısı regl geçmesini beklemek dedi, o sebeple bende beklemedeyim yarın yada en geç çarşamba regl günüm..mrb bugun yenı uye oldum.cok cok guzel bır sıte..aklımdakı butun sorulara cevap buldum burda...yumurtlama donemımın 7.gunu bugun kan testı yaptım negatıf cıktı.adetıme 10 gun var.ne dersınız gebe kalma ıhtımalım varmı??????
BENDE AYNI DURUMDAYIM INSALLAH CIKARinsallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
hayırlı olsun , beta değeriniz hamile olduğunuzu gösteriyor
düşükmü yoksa yüksekmi bu sizin döllenme gününüzle alakalı , sadece 2 ünde 2 kat artması gerekiyor önemli kısmı o..
gebelik tarihi hesaplamanızda yumurtlama gününüz değil , en son regl başlangıç tarihiniz baz alınır.. mesela en son 15 şubat regl başlangıç tarihinizse 15 şubat itibari ile gebelik günü hesaplaması başlar.. dr a gittiğinizde size en son regl tarihinizi soracaktır zatenmerhaba doktora gittim bugün 401,46 çıktı :) sanırım nrmal ilerliyor :) ama hala kaç haftalık olduğunu öğrenemdim. şimdilik devlet hastanesine gttim acık daha ilerlesin özel hastaneye devam edicem :)
hoş geldin, çok erken yaptırmışsın kan testini cnm, hadi 1 hafta öncesini anlarımda 2 hafta öncesi imkanı yok çıkmaz zaten.. yumurtlamanın üzerinden en az 10-12 gün geçmesini bekle cnm kan testi için, hatta mümkünse regl gününün geçmesini bekleMeraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım en son adet tarihim 07.03.2016 20.03.2016 tarihinde b hcg testi yaptırdım negatif çıktı ama akıntım çok var ve gün içerisinde yorgun ve halsizim çok nadir mode bulantısı oluyo göğüslerimdede büyüme var adet olmama 14 gün kaldı hamile olma ihtimalim varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?