hamile olma ihtimalin yüksek progesteronun yüksek çünküMrb arkadaşlar ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetimin 21. Gününde yani aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili yaptırdım yumurtam çatlamışmı diye ve 40 çıktı normal mi bana biraz yüksek geldi çünkü genelde 5 -6 civarları oluyodu
Gerçekten mi canımm yahamile olma ihtimalin yüksek progesteronun yüksek çünkü
evet canım inşallah öyledir bazn yaılma payıda oluyor ama genelde dr lar gebelik şüphesiyle yaklaşıyor kaç gün var regline ?Gerçekten mi canımm ya
Şuan 8 günüm var adete canım ama progesteron tahlili yaptırdığımda 12 günüm vardıevet canım inşallah öyledir bazn yaılma payıda oluyor ama genelde dr lar gebelik şüphesiyle yaklaşıyor kaç gün var regline ?
Amin caanım hayırlı olsun Allah sana ve eşine hayırlı bi evlat eyler inşallahSelam tekrar herkese, az önce doktordan geldim 5 . Hafta içindeyim ve keseyi gördük çok şükür Allah ıma . Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah
aşılamadada progesteron arttırıcı birşey oluyomu bilmiyorum mesela hcg pozitif çıkıyormuş oyüzden 12gün bekleyip öyle test yapıyorlar amaŞuan 8 günüm var adete canım ama progesteron tahlili yaptırdığımda 12 günüm vardı
Hayır canım çatlatma iğnesi kullandım onda da hcg var aşılama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum başka bişey kullanmıyorumaşılamadada progesteron arttırıcı birşey oluyomu bilmiyorum mesela hcg pozitif çıkıyormuş oyüzden 12gün bekleyip öyle test yapıyorlar ama
hmm ben hiç bilmiyorum onları canım yanlış yönlendirmiyim ama pregesteron yüksek çıkması gebelik şüphesi olduğu bi gerçek inşallah öledirde :)Hayır canım çatlatma iğnesi kullandım onda da hcg var aşılama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum
İnşallah canım sağol pazartesi kan vercem zaten aşılamanın 12. Günü oluyo haber veririmhmm ben hiç bilmiyorum onları canım yanlış yönlendirmiyim ama pregesteron yüksek çıkması gebelik şüphesi olduğu bi gerçek inşallah öledirde :)
tamam canım inşallah pozitif çıkar hayırlı olsun :)İnşallah canım sağol pazartesi kan vercem zaten aşılamanın 12. Günü oluyo haber veririm
bet bu hcg okayını hiç anlamadım arkadaşlar bnm salı günü 5014 tü dün doktor bana 4 yada 5 haftalık dedimkese göründü ama bebek görünmedi haftaya yine gel dedi merakla bekliyom bakalım herkeste degerlerin karsılıgı garklımı acabaKizlar doktora gittim bebek 5 hafta ultrasonda gorunmedi ama beta 93.35 doktor cok dusuk dedi folik asit kullanmaya basladim bugun tekrardan gittim 128.5 cikti ilk ogrendigim de 21.4 sonraki 93.35 bugunku de 128.5 boyle olup sonradan duzelen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?