Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar günaydın 7 haft hamileyim 6 haftadan beri mide bulantısı kusma öğürme uykusuzluk baş dönmesi ile uğraşıyorum herşey herkes kokuyo hiç bir şey yiyemiyorum sürekli ağlıyorum ölcem sanırım, bu gün dr gideceğim metapit hap verecek yollayacak onunda çok etkili olmadığını okudum napıcan ben iki haftada 4 kg verdim bebeğim için çok korkuyorum

Mrb arkadaşlar ben bu ay aşılama yaptırdım ve adetimin 21. Gününde yani aşılamadan 4 gün sonra progesteron tahlili yaptırdım yumurtam çatlamışmı diye ve 40 çıktı normal mi bana biraz yüksek geldi çünkü genelde 5 -6 civarları oluyodu

Selam herkese,
Ben yeni üye oldum, 3 aylık evliyim 3 gün önce idrar testiyle hamiş oldgmu öğrendim sonra kan testine gittimbeta hcg degerim 22 martta 5014 tü sat tarihim 15 subat 6 gün gecikmem vardı. Bu değere göre kac haftalık hamileyim bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım. inşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız

hamile olma ihtimalin yüksek progesteronun yüksek çünkü

Ya ben hamile olabilirim diye şüphe duyuyorum dün eşimle korunmadan ilişkiye girdik o yüzden ella hap almayı düşünüyo eğer hamileysem bu hapın zararı olurmu lütfen bilgisi olan varsa yardcı olsu

Selam tekrar herkese, az önce doktordan geldim 5 . Hafta içindeyim ve keseyi gördük çok şükür Allah ıma . Darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah

Şuan 8 günüm var adete canım ama progesteron tahlili yaptırdığımda 12 günüm vardı
aşılamadada progesteron arttırıcı birşey oluyomu bilmiyorum mesela hcg pozitif çıkıyormuş oyüzden 12gün bekleyip öyle test yapıyorlar ama

aşılamadada progesteron arttırıcı birşey oluyomu bilmiyorum mesela hcg pozitif çıkıyormuş oyüzden 12gün bekleyip öyle test yapıyorlar ama
Hayır canım çatlatma iğnesi kullandım onda da hcg var aşılama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum

Hayır canım çatlatma iğnesi kullandım onda da hcg var aşılama gününden itibaren crinone jel kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum
hmm ben hiç bilmiyorum onları canım yanlış yönlendirmiyim ama pregesteron yüksek çıkması gebelik şüphesi olduğu bi gerçek inşallah öledirde :)

hmm ben hiç bilmiyorum onları canım yanlış yönlendirmiyim ama pregesteron yüksek çıkması gebelik şüphesi olduğu bi gerçek inşallah öledirde :)
İnşallah canım sağol pazartesi kan vercem zaten aşılamanın 12. Günü oluyo haber veririm

Kizlar doktora gittim bebek 5 hafta ultrasonda gorunmedi ama beta 93.35 doktor cok dusuk dedi folik asit kullanmaya basladim bugun tekrardan gittim 128.5 cikti ilk ogrendigim de 21.4 sonraki 93.35 bugunku de 128.5 boyle olup sonradan duzelen var mi ?

Ben bu
bet bu hcg okayını hiç anlamadım arkadaşlar bnm salı günü 5014 tü dün doktor bana 4 yada 5 haftalık dedimkese göründü ama bebek görünmedi haftaya yine gel dedi merakla bekliyom bakalım herkeste degerlerin karsılıgı garklımı acaba

Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim

[QUOTE"efsanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim[/QUOTE]
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…