- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin[QUOTE"efsanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin[QUOTE"efsanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin
Benimde sat 2 mart ama korkuyorum test yapamadimm idrar testinde cikmismiydi? Degerin dusuk baslamasi onemli degil artisin iyi olmasi lazimm iki gun arayla baktirmalisinn. Belirtin varmiydi benim belim cok agriyo baska bisi yokk16.55 çok mü düsük ? sat 3 mart
idrar testi yapmadm onun için erken. akıntım kasık batması gögslerde hassasiyet mıde yanması klasık belırtıler vardı yanı canımBenimde sat 2 mart ama korkuyorum test yapamadimm idrar testinde cikmismiydi? Degerin dusuk baslamasi onemli degil artisin iyi olmasi lazimm iki gun arayla baktirmalisinn. Belirtin varmiydi benim belim cok agriyo baska bisi yokk
Mide yanmasi bende de bikac gun oldu ama belim kopacak gibi 1 haftadir baska bisim yok uff beklemek ne zorr. Bata 2 gun kaldi. 30 u olmam gerekiyor. Hic geciktigi olmadi.idrar testi yapmadm onun için erken. akıntım kasık batması gögslerde hassasiyet mıde yanması klasık belırtıler vardı yanı canım
kanda cıkar canım bekleme yaptır yarınMide yanmasi bende de bikac gun oldu ama belim kopacak gibi 1 haftadir baska bisim yok uff beklemek ne zorr. Bata 2 gun kaldi. 30 u olmam gerekiyor. Hic geciktigi olmadi.
Canim ya yasadigim yer kucuk bi kasaba esim gorevi yuzunden izin alamiyor hastane uzak. Saglik ocagi sadece carsamba kan aliyo sonuc bilmem kac gun sonra geliyo. O zamana kadar gelcekse gelir zatenkanda cıkar canım bekleme yaptır yarın
idrarda bak belki çikar az kalms bat aCanim ya yasadigim yer kucuk bi kasaba esim gorevi yuzunden izin alamiyor hastane uzak. Saglik ocagi sadece carsamba kan aliyo sonuc bilmem kac gun sonra geliyo. O zamana kadar gelcekse gelir zaten
Yarin sabah yapim o zaman ya korkunun ecele faydasi yokidrarda bak belki çikar az kalms bat a
Bu gun bat gunun mu canimgeçen hafta adetime 1 hafta kala yaptırdım <2 yazıyordu ama erken yaptırdığım farkındaydım bugünde idrar testi yaptım silik çıktı
dün olmam lazımdıBu gun bat gunun mu canim
İnsallah guzel haber cikarKızlar benimde 5 gün gecikti.3 tane idrar testi yaptım birisi erken testlerdendi.silik bile çıkmadı.şindiye kadar hiç 1 gün bile gecikmezdi.bugün sabah kan verdim yarın çıkacak bakalım.
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?