Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

[QUOTEanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim[/QUOTE]
Önemli olan değerinin düzenli iki günde ikiye katlanması

[QUOTE"efsanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin [/QUOTE]
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah yükselir yüreğime su serptin 9 aydır uğraşıyoruz Rabbim nasip eder inşallah

[QUOTE"efsanehayat, post: 45793199, member: 684801"]Benim hcg değerim adete 2 gün kala 70,71 çıktı değerim çok mu düşük katlanırmı sizce çok endişeliyim
Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin [/QUOTE]

merhaba,

keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?

canım bugün kan verdim değerim 250,50 olmuş , muayene de de doktor rahim gebeliğe hazır durumda hiç bir preoblem görünmüyor dedi, Ama dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bugün yok sana da olmuşmuydu.

Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin

merhaba,

keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?[/QUOTE]
ben bugün gittim kese falan görünmüyordu daha çok erken dedi doktor hcg değerim cumartesi günü 70,71 di. bugün 250,50 olmuş doktor artışın güzel dedi.

16.55 çok mü düsük ? sat 3 mart
Benimde sat 2 mart ama korkuyorum test yapamadimm idrar testinde cikmismiydi? Degerin dusuk baslamasi onemli degil artisin iyi olmasi lazimm iki gun arayla baktirmalisinn. Belirtin varmiydi benim belim cok agriyo baska bisi yokk

Benimde sat 2 mart ama korkuyorum test yapamadimm idrar testinde cikmismiydi? Degerin dusuk baslamasi onemli degil artisin iyi olmasi lazimm iki gun arayla baktirmalisinn. Belirtin varmiydi benim belim cok agriyo baska bisi yokk
idrar testi yapmadm onun için erken. akıntım kasık batması gögslerde hassasiyet mıde yanması klasık belırtıler vardı yanı canım

idrar testi yapmadm onun için erken. akıntım kasık batması gögslerde hassasiyet mıde yanması klasık belırtıler vardı yanı canım
Mide yanmasi bende de bikac gun oldu ama belim kopacak gibi 1 haftadir baska bisim yok uff beklemek ne zorr. Bata 2 gun kaldi. 30 u olmam gerekiyor. Hic geciktigi olmadi.

geçen hafta adetime 1 hafta kala yaptırdım <2 yazıyordu ama erken yaptırdığım farkındaydım bugünde idrar testi yaptım silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7015.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar benimde 5 gün gecikti.3 tane idrar testi yaptım birisi erken testlerdendi.silik bile çıkmadı.şindiye kadar hiç 1 gün bile gecikmezdi.bugün sabah kan verdim yarın çıkacak bakalım.

[QUOTE/ haya 45804435, member: 684801"]Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin [/QUOTE]
canım bugün kan verdim değerim 250,50 olmuş , muayene de de doktor rahim gebeliğe hazır durumda hiç bir preoblem görünmüyor dedi, Ama dün akşam kahverengi lekelenmem oldu bugün yok sana da olmuşmuydu.[/QUOTE]
Bana olmamıstı ama benle aynı degerierde bi arkadasa oldu sonra kesildi, bebisi saglıklı onun da d

Benim de iki gün kala 58di,şimdi 26. Haftadayız, gayet iyi maşallah hatta normal tarihe göre bebiş önden gidiyo, Allah gönlüme göre versin

merhaba,

keseyi ve kalp atışını kaçıncı haftada hcg niz kaç iken duydunuz ?[/QUOTE]
Hcg yi hatırlamıyorum ama son adet ttarihine gore 5+1 de keseyi, 6+1de kalp atısını gorduk karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…