- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Aaa masallah çok guzel olmuş, Allah tamamına erdirsinzeynepzumra .!.:4+3 tek kese
6+1 iki kese iki kalp atışı :)
Amin cümlemizinkini inşallah. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inş.Aaa masallah çok guzel olmuş, Allah tamamına erdirsin
araştırmalarıma göre 6. haftadan sonra duyuluyormuş herkes öyle diyorbenim kalp atışm ne zaman duyulur? bir de beta hcg adet günüme 4 gün kala 45,2 normal mi düşük mü??
canım kese ne zaman görünüyor bilgin var mıaraştırmalarıma göre 6. haftadan sonra duyuluyormuş herkes öyle diyor
kese hcg değerleri 1500 üstüne çıkınca görünüyormuş bazı kişilerde 5. haftanın sonunda diyor benimde ilk hamilelliğim bende çok bilmiyorumcanım kese ne zaman görünüyor bilgin var mı
Normal canim degerin 6. Haftada kalp atimi duyuluyor ama bazi gebeliklerde 9. Haftya kadr duyulmuyobenim kalp atışm ne zaman duyulur? bir de beta hcg adet günüme 4 gün kala 45,2 normal mi düşük mü??
anladım gülüm bende tecrübesizim bu konulardakese hcg değerleri 1500 üstüne çıkınca görünüyormuş bazı kişilerde 5. haftanın sonunda diyor benimde ilk hamilelliğim bende çok bilmiyorum
N
Normal canim degerin 6. Haftada kalp atimi duyuluyor ama bazi gebeliklerde 9. Haftya kadr duyulmuyo
bugün mü öğrendin hamile olduğunu ?teşşekkür ederim :)
hcg testini tekrarlattın mı 2 günde bir en az yüzde 60 oranında değerin artması gerekiyormuşanladım gülüm bende tecrübesizim bu konulardasürekli araştırıyorum
adetin geçmişmiydi ?bende bugün yaptırdım ve 311 çıktı beta hcg m
idrar testide fotoda :)
Evet 5 gün olmuştuadetin geçmişmiydi ?
pazartesi 104 tü bugün 371 di nasıl sencehcg testini tekrarlattın mı 2 günde bir en az yüzde 60 oranında değerin artması gerekiyormuş
iyi gibi sanki ama en iyi doktor bilir tabi kipazartesi 104 tü bugün 371 di nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?