Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim degerim 53.29 ama adetimden daha 3 gün geçtikten sonra yaptım bu çıktı iyi mi sizce

Kizlar adetimden 15 gun sonra catlatma ignesi oldum bugun catlatma ignesinden sonraki 10. Gun beta hcg 6,1 cikti gebelik var mi ne diyorsunuz uyuyamiyorum doktora gidene kadar catlicam meraktan

kızlar az önce drdan geldim beta hcg dün 300 lerde olduğu için salı günü keseyi net görürüz dedi. Salı tekrar gidicem inşallah kesemiz gözükür dura edin bana Allah isteyen herkese de versin inşallah // bu arada dra özellikle sordum yerleşme kanaması herkesde olur diye bi durum yok dedi

Sat 27.02.2016 muhtemen 3-4 haftalik zaten beta hcg 300lerdr oldugunda cikan hafta o oluyormus iki gunde bir iki katina katlanir dedi sali goruruz dedi
Yaaa demek 2 günde bir yükseliyor ben bugun tekrar kan vermiştim doktor istemişti yani yarın alıcam sonucu insallahhh yüksek çıkar heycanlandim simdiii

Adete 1 gün kala beta hcg 18 çıktı bu değeri tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirmi lütfen

Adete 1 gün kala beta hcg 18 çıktı bu değeri tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirmi lütfen
aslında önemli olan hcg nin 2 günde bir yaklaşık iki katına çıkması.18 şüpheli bir değer ilk aşılamamda benimde 18 di.3 gün içinde 6 ya düştü.ama düşük başlayıp düzenli artışla sağlıklı hamilelikleri olan da çok kişi var.inş seninde öyle olur.

Günaydın kızlar burda okuduğum kadarıyla beta hgb ler benim değerime göre yüksek. aklıma takıldı adet tarihim 26 şubattı kan testini 30 nda yaptırdım değer 91 çıktı kızlar sizce nasıl yorumlarsanız sevinirim.

Merhaba bisi sormak istiyorum keseden kac gun sonra kallp atisini duydunuz

canım ben daha keseyi görmeye bile gitmedim ki kalp atışını duyayım
ben adetten 1 gün önce 23 martta kan verdim 12,49 du adetten 1 gün sonra 25 marttada verdim 52,15 di.doktorum 29 martta yine ver 200 ün üstü çıkarsa yanıma uğrama 6 nisanda gel görelim dedi. bende verdim çok şükür Allahıma 367 çıktı.
6 martı bekliyorum yani canım.

Aaaaa ben o kismi kacirmisim o zaman doktor normal artisin diye cagirmadi o zaman bende 5 nisanda gidicem hemen hemen ayni gidiyoruz seninle o zaman insallah guzel haberlerimizi aliriz

Arkadasl sat 1 mart dun gunduz idrar testinde cift cizgiyi gordum . aksam test yaptrdim bhcg 80 cikti ama acildeki doktor hamile degilsin dedi . baska bi hastaneye gittik ordada doktor tekrar test yapti hamilesin dedi . bhcg adet gununde 80 dusuk mu sizce moralim cok bozuldu

Bence normal burdaki arkadaşların değerine göre

Hamile olmayan bayanlarda 0-5 arasi cikiyor acil dr neye gore konusuyor acaba su an hamilelik baslamis merak etke iki gun ara ile beta hcg 2 katina cikiyor benimde sat 27 subatti carsamba gunu test yaptim cift cizgiyi gordum beta hcg 311 di sali gunu kese icin gidicem dr sende bence dr ile konus muayene ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…