- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
henüz yeni seninde benim gibi benim dün 300 dü dr salı gel kese için dediBenim degerim 53.29 ama adetimden daha 3 gün geçtikten sonra yaptım bu çıktı iyi mi sizce
Hmm peki kaç haftalık oluyo yani sizinkihenüz yeni seninde benim gibi benim dün 300 dü dr salı gel kese için dedi
Sat 27.02.2016 muhtemen 3-4 haftalik zaten beta hcg 300lerdr oldugunda cikan hafta o oluyormus iki gunde bir iki katina katlanir dedi sali goruruz dediHmm peki kaç haftalık oluyo yani sizinki
Yaaa demek 2 günde bir yükseliyor ben bugun tekrar kan vermiştim doktor istemişti yani yarın alıcam sonucu insallahhh yüksek çıkar heycanlandim simdiiiSat 27.02.2016 muhtemen 3-4 haftalik zaten beta hcg 300lerdr oldugunda cikan hafta o oluyormus iki gunde bir iki katina katlanir dedi sali goruruz dedi
aslında önemli olan hcg nin 2 günde bir yaklaşık iki katına çıkması.18 şüpheli bir değer ilk aşılamamda benimde 18 di.3 gün içinde 6 ya düştü.ama düşük başlayıp düzenli artışla sağlıklı hamilelikleri olan da çok kişi var.inş seninde öyle olur.Adete 1 gün kala beta hcg 18 çıktı bu değeri tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirmi lütfen
Adete 1 gün kala beta hcg 18 çıktı bu değeri tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirmi lütfen
Merhaba bisi sormak istiyorum keseden kac gun sonra kallp atisini duydunuzbenimde adete 1 gün kala 12 idi 2 günde bir arttı çık şükür. sende tekrarla testini için rahat etsin
Merhaba bisi sormak istiyorum keseden kac gun sonra kallp atisini duydunuz
Aaaaa ben o kismi kacirmisim o zaman doktor normal artisin diye cagirmadi o zaman bende 5 nisanda gidicem hemen hemen ayni gidiyoruz seninle o zaman insallah guzel haberlerimizi alirizcanım ben daha keseyi görmeye bile gitmedim ki kalp atışını duyayım
ben adetten 1 gün önce 23 martta kan verdim 12,49 du adetten 1 gün sonra 25 marttada verdim 52,15 di.doktorum 29 martta yine ver 200 ün üstü çıkarsa yanıma uğrama 6 nisanda gel görelim dedi. bende verdim çok şükür Allahıma 367 çıktı.
6 martı bekliyorum yani canım.
Aaaaa ben o kismi kacirmisim o zaman doktor normal artisin diye cagirmadi o zaman bende 5 nisanda gidicem hemen hemen ayni gidiyoruz seninle o zaman insallah guzel haberlerimizi aliriz
Bence normal burdaki arkadaşların değerine göreArkadasl sat 1 mart dun gunduz idrar testinde cift cizgiyi gordum . aksam test yaptrdim bhcg 80 cikti ama acildeki doktor hamile degilsin dedi . baska bi hastaneye gittik ordada doktor tekrar test yapti hamilesin dedi . bhcg adet gununde 80 dusuk mu sizce moralim cok
bozulducanım ben daha keseyi görmeye bile gitmedim ki kalp atışını duyayım
ben adetten 1 gün önce 23 martta kan verdim 12,49 du adetten 1 gün sonra 25 marttada verdim 52,15 di.doktorum 29 martta yine ver 200 ün üstü çıkarsa yanıma uğrama 6 nisanda gel görelim dedi. bende verdim çok şükür Allahıma 367 çıktı.
6 martı bekliyorum yani canım.
Hamile olmayan bayanlarda 0-5 arasi cikiyor acil dr neye gore konusuyor acaba su an hamilelik baslamis merak etke iki gun ara ile beta hcg 2 katina cikiyor benimde sat 27 subatti carsamba gunu test yaptim cift cizgiyi gordum beta hcg 311 di sali gunu kese icin gidicem dr sende bence dr ile konus muayene olArkadasl sat 1 mart dun gunduz idrar testinde cift cizgiyi gordum . aksam test yaptrdim bhcg 80 cikti ama acildeki doktor hamile degilsin dedi . baska bi hastaneye gittik ordada doktor tekrar test yapti hamilesin dedi . bhcg adet gununde 80 dusuk mu sizce moralim cok bozuldu
en buyuk duaminşallah canım inşllaaahhhhsaglıklı olduklarını görürüz .
Bu arada birsey sormak istiyorum kasik agrin var mi benim ara ara sanki adet olcakmis gibi agrim var, ama kanamam olmadi hicinşallah canım inşllaaahhhhsaglıklı olduklarını görürüz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?