Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlarr sizden yardım istiyorum. Dün hcg 35.5 çıktı bu sabah dayanamadk eşimle bidaha verdk 42.3 çıktı. Sizde dış yada kimyasal geebelikmi

Kızlarr sizden yardım istiyorum. Dün hcg 35.5 çıktı bu sabah dayanamadk eşimle bidaha verdk 42.3 çıktı. Sizde dış yada kimyasal geebelikmi
Ne kadar geciktiniz normalde 2 gunde bir 2 katina cikiyor dr lar 1500 olmadan keseyi goremiyor yine bi gidin muayene olun isterseniz

Ne kadar geciktiniz normalde 2 gunde bir 2 katina cikiyor dr lar 1500 olmadan keseyi goremiyor yine bi gidin muayene olun isterseniz
Ya ben kaçıncı gunu çatlama yaşadm bilmiyorum ama çatlama iğnesinin 14. Gun değeri 42.3 yani gecikme varmı bilmiyorm. Son adet tarhm 5 mart. Normalde duzensizimdir ama glukofenle gecen ay 28 gunde olmştum. Boş bir beklemedeym işte. Çarşamba tekrar kan vermem gerekiyormş doktoru aradm da

Bu arada birsey sormak istiyorum kasik agrin var mi benim ara ara sanki adet olcakmis gibi agrim var, ama kanamam olmadi hic

günaydın canım,
evet canım ara ara kasık agrısı var ama çok degil. benim iki gündür gögüslerim fena . acayip hassas ve sızlıyor. başka hiiiç belirtim yok. inşallah rahat bi hamilelik geçiririz. bugün adet tarihime göre 5hafta 5 günlük oldu. ama tam dogru zamanı çarşamba doktordon öğrenecegiz inşallah saglıklı olsunda ben her belirtiyi yaşamaya razıyım.

benimle hemen hemen aynısın canım benim adet günü 26 şubattı bende çarşamba yaptım test benim beta hcg 91 çıktı acaba bir problem mi var

canım çarşamba günü 311 çıktığında adetinden kaç gün geçmişti

senle çok yakın canım değerlerimiz bende 5+3 günlük çarşamba vermiştim seninkine yakındı inş yavrumuz sıkı sıkı tutunur bizlere

Arkadaslar cuma aksam 80 di bhcg . bu sabah yaptrdim 168 cikti . bugun tam 5+0 gunluk bu degerler nasil sizce

Mrb kizlar ben gecen ayin 1.nde regl oldum 5.nde bitti bir gun sonra kanamam tektat basladi 13 gun surup bitti 2 kere kan testi yaltirdim ilkinde beta hcg 5.68 ikincisinde 2.00 cikti suan hala regl olmadim yumurtalama donemimide bilmiyorum beni biraz aydinlatirmisiniz

göğüs ağrısı bende de var adet olcakmışım gibi dolgunluk hissi var aynı zamanda göğüslerimde..

bende bir an önce yarın olsun istiyorum gidelim bakalım kesesi gözükecek mi.. korku ile beraber bir endişe içindeyim.

Benmde adet tarhne gore 6 hafta canm aynen adet sancsi gbi az az oluyo.sabhlari ozellikle.
benimde cumartesiye kadar yoğundu ama şimdi dünden beri azaldı bgn hiç olmadı mesala..

dr yerini yaparken olur dedi. kanamam vs lekelenmem de olmadı

aynen bende. iyi düşünelim iyi olsun. inşallah görürüz keseyi. heyecanla bekliyorum. bi aksilik olacagını sanmıyorum. bebeklerimiz bizimle inşallah.

benimde cumartesiye kadar yoğundu ama şimdi dünden beri azaldı bgn hiç olmadı mesala..

dr yerini yaparken olur dedi. kanamam vs lekelenmem de olmadı
Benmde olmadi kanamam.milletn sabh bulantsi olur benim sabah agrsi oluyo diger zamanlar gecyor kalp atsni nezamn duymk icn cagrdi canm

Arkadaslarrrrr lutfen cevPpl
mutlaka bi dr a görünmelisin 1ay içinde 2kez regl olmuşsun şimdi olmamışsın 5.küsür şüpheli gebelik eğer artsaydı bi gebelikten şüphelenilirdi ama düşmüş değer kimyasal gebelik olabilir mutlaka dr a danış derim

Doktora gorundum bi sorun gorunmuyor her kadinda olabilir dedi. Benim merak ettigim regl tarihim degistimi her ayin 1ydi degismediyse gebelik olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…