Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benmde olmadi kanamam.milletn sabh bulantsi olur benim sabah agrsi oluyo diger zamanlar gecyor kalp atsni nezamn duymk icn cagrdi canm
Kese icin yarin cagirdi kaalp atisi icinde muhtemelen haftaya cagirir diye tahmin ediyorum bir an once duysak kalbinin o guzel sesini keske

Kese icin yarin cagirdi kaalp atisi icinde muhtemelen haftaya cagirir diye tahmin ediyorum bir an once duysak kalbinin o guzel sesini keske
Bnde carsamba gdcm kese icn kalp atsi duyulurmuki dedim.sennle az aramz.yarn yazarmsn bana .belki surprz olur kalp atsi duyarsn canm

Kızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.

Agrin varmi canm.2 kez dusuk yasadm dusukte agri olur kanamalarini kontrol et .ufak tefekse sikinti olmaz gderek cogalirsa dusuktur.agrida onemli.icni ferah tut.sen test gununu bekle canim.stres yaptkca benegni husursz ediyorsun

Agrin varmi canm.2 kez dusuk yasadm dusukte agri olur kanamalarini kontrol et .ufak tefekse sikinti olmaz gderek cogalirsa dusuktur.agrida onemli.icni ferah tut.sen test gununu bekle canim.stres yaptkca benegni husursz ediyorsun
Canm ağrım yok sadece ara ara kasık batmalarım var sadece

Canm ağrım yok sadece ara ara kasık batmalarım var sadece
Canm zamana birakmalisin.suan belli olmaz.sana tavsiyem olumsuz olursa uzul suan belirszlikleri dusunup kafana takma.gercekten vucudunun stresi her hucreni etkiliyor.kafani dagit.kitap oku.ac bi komedi flmi izle.eger cogalrsa doktra gdersn.belki normal bi ara kanamadr sikma canini

İnşallah canm dediğini yapıcam smdi

2 günde 2 katı olması gerekiyor deniliyor ama benim 36 saat sonra 3 kat artmış

Adetime iki gün varken kan testi yaptırdım sonuç 115.72 çıktı bugün tekrar yaptırdım test daha sonucu almadım sizce kaç olması gerekiyo normal mi düşük mü değer. İlk gebeliğimde düşük yaptım bu ikincisi dua edin kızlar bana hormon değerim olması gerektiği gibi yükselsin.

Normal bnce canm ben ilk hamilelgmde 3 haftalikti 115 civarndaydi

Inşallah canım cok istiyorum korkuyorum da ama bidaha düşük olur diye
Ah korkuyu bana sor bide 2 defa bebegm dustu suan 3 ye hAmilym ve yne rskli bir gebelik ilk muaynem var bugun kalbim yernden cikacak 6 +4 haftalik muhtemelen ama icim icmi yiyor.umarm busefer kucagmza almak nasp eder alllhm

Ah korkuyu bana sor bide 2 defa bebegm dustu suan 3 ye hAmilym ve yne rskli bir gebelik ilk muaynem var bugun kalbim yernden cikacak 6 +4 haftalik muhtemelen ama icim icmi yiyor.umarm busefer kucagmza almak nasp eder alllhm
Inşallah tek duam bu benimde Allahım bu defa kucağımıza almayı nasip eder. Muayene inşallah iyi geçer bi sorun çıkmaz hayırlısıyla kalp atışlarını falan duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…