2.oluşunda eğer aktif kanamaydıysa ogünü baz almalısın benceDoktora gorundum bi sorun gorunmuyor her kadinda olabilir dedi. Benim merak ettigim regl tarihim degistimi her ayin 1ydi degismediyse gebelik olabilirmi acaba
Kese icin yarin cagirdi kaalp atisi icinde muhtemelen haftaya cagirir diye tahmin ediyorum bir an once duysak kalbinin o guzel sesini keskeBenmde olmadi kanamam.milletn sabh bulantsi olur benim sabah agrsi oluyo diger zamanlar gecyor kalp atsni nezamn duymk icn cagrdi canm
Bnde carsamba gdcm kese icn kalp atsi duyulurmuki dedim.sennle az aramz.yarn yazarmsn bana .belki surprz olur kalp atsi duyarsn canmKese icin yarin cagirdi kaalp atisi icinde muhtemelen haftaya cagirir diye tahmin ediyorum bir an once duysak kalbinin o guzel sesini keske
Ikincisi ilki gibiydi once lekelenme sonra yogun son bir iki gun tekrar lekelenme seklindeydi2.oluşunda eğer aktif kanamaydıysa ogünü baz almalısın bence
Yazmiyor degeri yaziyorSelam hanımlar. Kan testi negatif veya pozitif diye yazmıyor mu?
Agrin varmi canm.2 kez dusuk yasadm dusukte agri olur kanamalarini kontrol et .ufak tefekse sikinti olmaz gderek cogalirsa dusuktur.agrida onemli.icni ferah tut.sen test gununu bekle canim.stres yaptkca benegni husursz ediyorsunKızlar hatrlamayanlar için bi yazıp çok önemli soru sorucam. İğnenin 13. Gunu 35.5 ve 14. Gun 42.3. Doktorum çarşamba test istedi ama şimdi vc de sildiğimde normalde beyaz olan yapışkan bı akıntı varya açık kahverengiydi o düşükmü yapıyorum acaba.
Canm ağrım yok sadece ara ara kasık batmalarım var sadeceAgrin varmi canm.2 kez dusuk yasadm dusukte agri olur kanamalarini kontrol et .ufak tefekse sikinti olmaz gderek cogalirsa dusuktur.agrida onemli.icni ferah tut.sen test gununu bekle canim.stres yaptkca benegni husursz ediyorsun
Canm zamana birakmalisin.suan belli olmaz.sana tavsiyem olumsuz olursa uzul suan belirszlikleri dusunup kafana takma.gercekten vucudunun stresi her hucreni etkiliyor.kafani dagit.kitap oku.ac bi komedi flmi izle.eger cogalrsa doktra gdersn.belki normal bi ara kanamadr sikma caniniCanm ağrım yok sadece ara ara kasık batmalarım var sadece
İnşallah canm dediğini yapıcam smdiCanm zamana birakmalisin.suan belli olmaz.sana tavsiyem olumsuz olursa uzul suan belirszlikleri dusunup kafana takma.gercekten vucudunun stresi her hucreni etkiliyor.kafani dagit.kitap oku.ac bi komedi flmi izle.eger cogalrsa doktra gdersn.belki normal bi ara kanamadr sikma canini
Tamam canim insallah hersey yolunda olur ve size yazarim burdan dua edin simdilkk banaBnde carsamba gdcm kese icn kalp atsi duyulurmuki dedim.sennle az aramz.yarn yazarmsn bana .belki surprz olur kalp atsi duyarsn canm
Her gun yukselmis bence iyiDaha öncede yazmıştım 30 mart 18 ,1 nisan 25 , 3 nisan 58 4 nisanda 146 çıkmış beta hcg degerleri normalmi acaba arkadaşlar
Normal bnce canm ben ilk hamilelgmde 3 haftalikti 115 civarndaydiAdetime iki gün varken kan testi yaptırdım sonuç 115.72 çıktı bugün tekrar yaptırdım test daha sonucu almadım sizce kaç olması gerekiyo normal mi düşük mü değer. İlk gebeliğimde düşük yaptım bu ikincisi dua edin kızlar bana hormon değerim olması gerektiği gibi yükselsin.
Ah korkuyu bana sor bide 2 defa bebegm dustu suan 3 ye hAmilym ve yne rskli bir gebelik ilk muaynem var bugun kalbim yernden cikacak 6 +4 haftalik muhtemelen ama icim icmi yiyor.umarm busefer kucagmza almak nasp eder alllhmInşallah canım cok istiyorum korkuyorum da ama bidaha düşük olur diye
Inşallah tek duam bu benimde Allahım bu defa kucağımıza almayı nasip eder. Muayene inşallah iyi geçer bi sorun çıkmaz hayırlısıyla kalp atışlarını falan duyarsın.Ah korkuyu bana sor bide 2 defa bebegm dustu suan 3 ye hAmilym ve yne rskli bir gebelik ilk muaynem var bugun kalbim yernden cikacak 6 +4 haftalik muhtemelen ama icim icmi yiyor.umarm busefer kucagmza almak nasp eder alllhm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?