yok canım gitmedim hala merakta ediyorum aslında 2 hafta kadar beklemek istiyorum. tam 8 haftalıkken gitmeyi planlıyorum. sen gittin mi canım? ne dedi? kese göründümü?niye problem olsun ya kötü düşünme öyle belki geç döllenme olmuştur dr a gittin mi ?
Ultrasonda bakmadı canım daha çok küçük dedi. Hcg değerim 3oo olmuş iyi yükselme var haftaya gel kese götürecekmi ona bakalım dediyok canım gitmedim hala merakta ediyorum aslında 2 hafta kadar beklemek istiyorum. tam 8 haftalıkken gitmeyi planlıyorum. sen gittin mi canım? ne dedi? kese göründümü?
Gittim evet kese gozuktu cok sukur canim darisi sana insallahyok canım gitmedim hala merakta ediyorum aslında 2 hafta kadar beklemek istiyorum. tam 8 haftalıkken gitmeyi planlıyorum. sen gittin mi canım? ne dedi? kese göründümü?
Benimkisi çok daha silikti adetime bi hafta verken yapmıştım iki gün kala da kan Testi yaptırdım 115 çıktı iki gün sonra da 300 olduKizlar kandiliniz mubarek olsun bende iki dusuk yasiyanlardanim insallah tekrar yasamicam suan tekrar gebeyim daha kan testi vermeye cesaret edemedim yarin vercem insallah. Ben bisey sormak istiyorum benim koyuluk bu sekilde adet gunum dundu acaba boyle gorup degeri baktirdiginda kacti cok merak ediyorum ortalama
Cok tsekkurler cevap icin :) bende yarin kan vermeye gidicem bakalim insallah guzel sonuclar alirimBenimkisi çok daha silikti adetime bi hafta verken yapmıştım iki gün kala da kan Testi yaptırdım 115 çıktı iki gün sonra da 300 oldu
Rica ederim :) inşallah sonuçlar iyi çıkar Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alırız.Cok tsekkurler cevap icin :) bende yarin kan vermeye gidicem bakalim insallah guzel sonuclar alirim
33,8 gibi bir değerle sağlıklı doğum yapan birini tanıyorum. adetten önce yaptırmışsın sıkma canını önemli olan ilk değerin ne çıktığı değil. 2-3 gün sonra verdiğinde 2 ye katlanması. yani doktorum bana bu şekilde söyledi. benmde sıkıntım bu şuan 2 ya katlayamıyor değerlerim.Merhaba arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun çünkü moralim çok bozukkson adet tarihim 9 mart 32 yada 33. gün adet oluyorum biraz düzensiz döngüm. 6 nisanda evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı 7 nisanda yani adetimin 29. gününde kan verdim 27.48 çıktı degerim çok düşük farkındayım sizce bu değerin artma ihtimali varmı sizde ne zaman test yaptığınızı ve sonucunuzu yazarmısınız morale çok ihtiyacım varr
Degerin kac peki .nasil bir artis oluyor.ben ikinci defa yaptrmadm test .keseyi gorduk.acaba yaptrmalimiyim33,8 gibi bir değerle sağlıklı doğum yapan birini tanıyorum. adetten önce yaptırmışsın sıkma canını önemli olan ilk değerin ne çıktığı değil. 2-3 gün sonra verdiğinde 2 ye katlanması. yani doktorum bana bu şekilde söyledi. benmde sıkıntım bu şuan 2 ya katlayamıyor değerlerim.
canım eksen göründüyse 1500lere gelmiştir. doktorun gerek görse yaptırırdı zaten çok gerilip kendini üzme bence. benm ilk 35.5 çıktı sonra 46 sonra 63 çıktı canm. pazartesiyi bekliyorum bendeDegerin kac peki .nasil bir artis oluyor.ben ikinci defa yaptrmadm test .keseyi gorduk.acaba yaptrmalimiyim
Insallh artar guzel bi sekilde canimcanım eksen göründüyse 1500lere gelmiştir. doktorun gerek görse yaptırırdı zaten çok gerilip kendini üzme bence. benm ilk 35.5 çıktı sonra 46 sonra 63 çıktı canm. pazartesiyi bekliyorum bende
inşallah canım sağolasınInsallh artar guzel bi sekilde canim
13 nsana nerdeyse 1 hafta kala.ben ilk hamleligmi 3 haftalk yani adetten 1 hafta once ogrendm 113 falan cikti.ama kacgunde bir adet oluyosun oda onemli canim.herkesn bir olmazArkadaşlar merhaba benim ovulasyon günü 29 martti 28 30 mart 1 3 nisan ilişki oldu.tahmini adet tarihi 13 nisan dün test yaptım gölge ile görür gibi oldum emin olamadim bu sabah yaptım silik çizgi gayet belliydi ışığa fln tutmadan.pazartesi ya da salı kan vermeyi düşünüyorum bu durumda kan degerim kaç olmalı ona göre sevinip uzuleyim.
Benim adetlerim hayatımın büyük kısmında düzensiz olmuştur. O yuzden yumurtlamami ovulasyon testleriyle takip ettim 29 mart en koyu haliydi.Son adet de 3 mart.Yani şu an bebiş varsa ve ovulasyon gününde dollendiyse yumurta muhtemelen 10.günlük fln.13 nsana nerdeyse 1 hafta kala.ben ilk hamleligmi 3 haftalk yani adetten 1 hafta once ogrendm 113 falan cikti.ama kacgunde bir adet oluyosun oda onemli canim.herkesn bir olmaz
Ozmn daha az cikabilir canm.sonucta 50 ve ustu iyi bir netce olur dye dusunuyorum.egerki altndada cikarsa tekrarlarsn katlaniyomu dyeBenim adetlerim hayatımın büyük kısmında düzensiz olmuştur. O yuzden yumurtlamami ovulasyon testleriyle takip ettim 29 mart en koyu haliydi.Son adet de 3 mart.Yani şu an bebiş varsa ve ovulasyon gününde dollendiyse yumurta muhtemelen 10.günlük fln.
Hayırlısı olur inşallah ve testler yanlış sonuç vermiyordur.Boşa hevenlenmis olmak istemem :)Ozmn daha az cikabilir canm.sonucta 50 ve ustu iyi bir netce olur dye dusunuyorum.egerki altndada cikarsa tekrarlarsn katlaniyomu dye
Erken gebelik testi al canm cok merak ediyosan.genelde 5 liralik olanlarda dogru oluyor .Hayırlısı olur inşallah ve testler yanlış sonuç vermiyordur.Boşa hevenlenmis olmak istemem :)
Canım çok sağol yaa umut oldun bana valla inşallah seninde sağliklı bi şekilde ilerler hamileliğin33,8 gibi bir değerle sağlıklı doğum yapan birini tanıyorum. adetten önce yaptırmışsın sıkma canını önemli olan ilk değerin ne çıktığı değil. 2-3 gün sonra verdiğinde 2 ye katlanması. yani doktorum bana bu şekilde söyledi. benmde sıkıntım bu şuan 2 ya katlayamıyor değerlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?