Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar benim kan degerimde 30 cıktı doktorum var dedi ama bana düşük geldi nasıl sizce 2 gün sonra tekrar yaptıracagım

Herkese merhaba bunlar benim bu sabahki testlerim.Adetime 3 gün var.Üstteki erken gebelik testi alttaki normal ucuz testlerden.Bu testlere bakarsak kandaki degerim tahmini kaç çıkmalı tahlilde?

Eklentiler

• 20160410_090922-1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 145
Arkadaslar size birsey sorcm ltfn bana cvp verin ben 30 gunde adet oluyorm adet gunu doktora gittim yani 31 gn gebelik yesti yapti 70 cikti degerm ckmu düşük netten baktm 70 4 haftalk oluyrmus ckmu dusuk siz kacti 4 haftalikken

Arkadaslar size birsey sorcm ltfn bana cvp verin ben 30 gunde adet oluyorm adet gunu doktora gittim yani 31 gn gebelik yesti yapti 70 cikti degerm ckmu düşük netten baktm 70 4 haftalk oluyrmus ckmu dusuk siz kacti 4 haftalikken
Doktorun ne dedi peki çıkan değere canm

Adetim 10 gun gecti Bthgc degerim 1388 çıktı doktor karından goremedi alttan bakalım dedi gebesin bile diyemedi sizce normal mi

merhaba kızlar
ben ilk hamileliğimde bat günü elimdeki erken gebelik testini yapmıştım ve çıkmamıştı. normal hayatıma devam edip 15 gün sonra lekelenme gelince tekrar test yapınca çıkmıştı ve kandada daha 370lerdeydi. ne yazıkki yükselmedi pek fazla ve 450lerdeyken değerim bebeği kaybettim.
şu an bat günüm testte çıktı ama çok çok koyu değil. yarın pazartesi gidip baktırayım diyorum ama içimde korku da var. sonuç alınca paylaşırım. dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Kızlar evde test yapıp pozitif falan görürseniz herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kan verebiliyosunuz. Kadın doğum olmalı ama hastanede. Cumartesiden pazartesiye bekleyenlere söylüyorum

Dün adetime 3 gün kala 97,9 çıktı normal mi bu.Acilden gittiğim için doktor yoktu.Zaten sonucu da telefonla öğrendim.

Kizlar lutfen yardimci olur musunuz dunde yazmistum bu konuda fukri olan yok mu acaba Adetim 10 gun gecti Bthgc degerim 1388 çıktı doktor karından goremedi alttan bakalım dedi gebesin bile diyemedi sizce normal mi

Kizlar lutfen yardimci olur musunuz dunde yazmistum bu konuda fukri olan yok mu acaba Adetim 10 gun gecti Bthgc degerim 1388 çıktı doktor karından goremedi alttan bakalım dedi gebesin bile diyemedi sizce normal mi
1500 ve üstü olunca kese görünür canım bir kaç gün daha bekle öyle tekrar git dr a

Tsk ederin Bu günde gittim kan almadılar ultrasyondan yine goremedi iki hafta sonra gel dediler çok değil mi zaman?? Normal mi sizce

Tsk ederin Bu günde gittim kan almadılar ultrasyondan yine goremedi iki hafta sonra gel dediler çok değil mi zaman?? Normal mi sizce
tamam da kan alması gerekti mutlaka.canım sen zaman kaybetme başka bir dr git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…