- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
İnşallah canm. Seninde düzgün ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım çok sağol yaa umut oldun bana valla inşallah seninde sağliklı bi şekilde ilerler hamileliğin
Aminn canım inşallahİnşallah canm. Seninde düzgün ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Adetin geçtimi canımKızlar benim kan degerimde 30 cıktı doktorum var dedi ama bana düşük geldi nasıl sizce 2 gün sonra tekrar yaptıracagım
Doktorun ne dedi peki çıkan değere canmArkadaslar size birsey sorcm ltfn bana cvp verin ben 30 gunde adet oluyorm adet gunu doktora gittim yani 31 gn gebelik yesti yapti 70 cikti degerm ckmu düşük netten baktm 70 4 haftalk oluyrmus ckmu dusuk siz kacti 4 haftalikken
Gectii cnm yarın tekrar verecegim kan tahliliAdetin geçtimi canım
1500 ve üstü olunca kese görünür canım bir kaç gün daha bekle öyle tekrar git dr aKizlar lutfen yardimci olur musunuz dunde yazmistum bu konuda fukri olan yok mu acaba Adetim 10 gun gecti Bthgc degerim 1388 çıktı doktor karından goremedi alttan bakalım dedi gebesin bile diyemedi sizce normal mi
tamam da kan alması gerekti mutlaka.canım sen zaman kaybetme başka bir dr gitTsk ederin Bu günde gittim kan almadılar ultrasyondan yine goremedi iki hafta sonra gel dediler çok değil mi zaman?? Normal mi sizce
Sen ne yaptın canım nasıl gıdıyorKızlar evde test yapıp pozitif falan görürseniz herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kan verebiliyosunuz. Kadın doğum olmalı ama hastanede. Cumartesiden pazartesiye bekleyenlere söylüyorum
Ben bgn kan verdm canm sonuc bekliyorumSen ne yaptın canım nasıl gıdıyor
Hadi bakalım hayırlıs olsunBen bgn kan verdm canm sonuc bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?