Canm 138.25 cıktıHadi bakalım hayırlıs olsun
cıktı mı sonuclar
Kızlar evde test yapıp pozitif falan görürseniz herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kan verebiliyosunuz. Kadın doğum olmalı ama hastanede. Cumartesiden pazartesiye bekleyenlere söylüyorum
hadı bakalım hayırlısı olsun sonucu bıldır bızede :)Ben bgn kan verdm canm sonuc bekliyorum
canm bildirmiştim ama göremedin sanırım.hadı bakalım hayırlısı olsun sonucu bıldır bızede :)
canm kadın doğum olan aciller var ya. gebelik testi yaptırıcam diyorum hemen sıra veriyor kadın doğum doktorundan. gecikme var yada doktorum bgn kan vermemi söledi falan diyorum veriyorum :) ama bizim burdaki hastane kadın doğum ve çocuk acili zatencanım ne diye gdiyorsun hastaneye acilden giriş yapılıyor sonucta bazı hastaneler yaralı olmadıkca almıyor acile
GORMEDIM CANIM YAcanm bildirmiştim ama göremedin sanırım.
5 nisan 46
7 nisan 63
11 nisan 138,25
artış az canm yarın birdaha istedi doktorum
Senjn yumurtan buyumemisti sanirim hatrladgm kadariyla. Canm igne buyuyen yumurtayi catlatir. Ignenin vurulmasi icin 16-18 mm olmasi lazim en az. Bu ay buyumediyse belki onunuzdeki ay doz artisi yaptirir sana insallah hayirli haber verirsin bzeGORMEDIM CANIM YA
BELKI GEC DOLLENME OLMUSTUR SIKMA CANINI
BENIM DURUMUMLA ILGILI BILGIN VAR MI
Canım ne yaptın kan verdinmiGectii cnm yarın tekrar verecegim kan tahlili
Bence degerın gayet normal benm doktorumun soylediği önemli olan değerin katlanma hıxı. 2 gunde 2 katına cıkması rekıyor senin fazlasyla yükselmiş hayırlısı olsun darısı başıma inşallah benmde yükselmiştir :)Kızlar benim 7 nisanda 27.48 çıkmıştı 11 nisanda yani dün verdiğim kanda 282 çıktı sizce değerim düşükmü bu arada son adet tarihim 9 mart ama ben 32 yada 33. günde adet oluyorum kan verdiģim gün 34. günümdü
İnşallah dediğin gibidir canımm.. inşallah seninde yükselir ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım dualarımda olucaksınBence degerın gayet normal benm doktorumun soylediği önemli olan değerin katlanma hıxı. 2 gunde 2 katına cıkması rekıyor senin fazlasyla yükselmiş hayırlısı olsun darısı başıma inşallah benmde yükselmiştir :)
Cok sağol canm ya. Kese falan gözükünce hayırlısıyla haberdar et öutlaka :)İnşallah dediğin gibidir canımm.. inşallah seninde yükselir ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım dualarımda olucaksın
Tamam canım haber veririm mutlaka sende gelişmelerden haberdar et beni olurmuCok sağol canm ya. Kese falan gözükünce hayırlısıyla haberdar et öutlaka :)
Tamam canım :)Tamam canım haber veririm mutlaka sende gelişmelerden haberdar et beni olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?