Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslaar benm carsamba testte bhcg 323 cikmisti bugun yaptirdim 1034 cikti bu artis az mi sizce . gun asiri ikiye katladigini dusunursek dun 1200 olmaliydi . bi problem var mi sizce

bat günüm 10nisandı. bugün hcg değerim 151 çıktı. doktor herhangi olumsuz birşey demedi ama daha önce düşük yaptığım için progestan verdi. sizce bu değer çok mu düşük? böyle düşük öğrenen var mı? yani gördüğüm kadarıyla 100 civarı rakamları adetten 1 hafta önce görmüş herkes

Kızlar evde test yapıp pozitif falan görürseniz herhangi bir devlet hastanesinin acilinde kan verebiliyosunuz. Kadın doğum olmalı ama hastanede. Cumartesiden pazartesiye bekleyenlere söylüyorum

canım ne diye gdiyorsun hastaneye acilden giriş yapılıyor sonucta bazı hastaneler yaralı olmadıkca almıyor acile

arkadaşlar canım cok sıkıldı
ben klomen kullandım ama yumurtalarım dr ıstedıgı buyukluge gelmeyince dr bır sonrakı adette
ıgne yapalım dedı..cok uzuldum benden cok esım ıstıyor
ıyıce moralım bozuldu ..
barı su sorularıma cevap yazar sanız cok sevınırım
ben cok yenıyım ve hıcbırsey bılmıyorum
ıgne daha mı etkılı daha mı cabuk yumurtlatır
onun tadavısı nasıl oluyor
klomen kulladım çatlatma ıgnesı vurulmadım kıst yapar mı (burdan oyle seyler okumuştum)
off ya bırde sımdı adet olmayı bekle
cok üzgünümmm

canım ne diye gdiyorsun hastaneye acilden giriş yapılıyor sonucta bazı hastaneler yaralı olmadıkca almıyor acile
canm kadın doğum olan aciller var ya. gebelik testi yaptırıcam diyorum hemen sıra veriyor kadın doğum doktorundan. gecikme var yada doktorum bgn kan vermemi söledi falan diyorum veriyorum :) ama bizim burdaki hastane kadın doğum ve çocuk acili zaten

GORMEDIM CANIM YA
BELKI GEC DOLLENME OLMUSTUR SIKMA CANINI
BENIM DURUMUMLA ILGILI BILGIN VAR MI
Senjn yumurtan buyumemisti sanirim hatrladgm kadariyla. Canm igne buyuyen yumurtayi catlatir. Ignenin vurulmasi icin 16-18 mm olmasi lazim en az. Bu ay buyumediyse belki onunuzdeki ay doz artisi yaptirir sana insallah hayirli haber verirsin bze

Kızlar benim 7 nisanda 27.48 çıkmıştı 11 nisanda yani dün verdiğim kanda 282 çıktı sizce değerim düşükmü bu arada son adet tarihim 9 mart ama ben 32 yada 33. günde adet oluyorum kan verdiģim gün 34. günümdü

Bence degerın gayet normal benm doktorumun soylediği önemli olan değerin katlanma hıxı. 2 gunde 2 katına cıkması rekıyor senin fazlasyla yükselmiş hayırlısı olsun darısı başıma inşallah benmde yükselmiştir :)

İnşallah dediğin gibidir canımm.. inşallah seninde yükselir ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım dualarımda olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…