Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SAT TARİHİM 15 MART ADETİME 2 GÜN KALA EVDE TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SİLİKTİ ÇOK AZ AKŞAMINA KAN TESTİ YAPTIRMAK İÇİN ACİLE GİTTİM 18.41 ÇIKTI DAYANAMAYIP ERTESİ GÜN YANİ DÜN SABAHTAN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.93 ÇIKTI BUGÜN ADET GÜNÜM SİZCE HAMİLE MİYİM?

bence hamilesin canım hatırlı olsun :) ama 48 saat falan bekle diğer testini ona göre ver hergün verme

evet canım hamılesın :)) allah tamamına erdırsın..
en yakın zamanda dr gıt hemennn

İNSAN KORKUYOR İŞTE BUGÜNDE ADET GÜNÜM OLUNCA TEDİRGİNİM BİDE SONUÇLAR DÜŞÜK GELDİ BANA BUGÜN GİTMEK İSTEMİYORUM YARIN GİDİCEM BAKALIM
yok korkma sonuçlar ıkıye katlanacak her yaptırdığımda
zaten bugun gelen gıden olmayınca :) rahatlarsın bırazz
tadını çıkar bence

pazartesi saat 4 gibi verdiğim hcg değerim 151 çıkmıştı. bugün sabah tekrar kan verdim 477 çıktı. bu artış sizce normal mi? sat tarihime göre 5+o haftalık

pazartesi saat 4 gibi verdiğim hcg değerim 151 çıkmıştı. bugün sabah tekrar kan verdim 477 çıktı. bu artış sizce normal mi? sat tarihime göre 5+o haftalık
BENCE NORMAL CANIM HICBIR PROBLEM YOK ZATEN BIR HAFTA SONRADA KESEYI GÖRÜRSUN INS.

Kızlar 11 nisanda 282 çıkmıştı 15 nisanda yani dün 2247 çıktı sizce çokmu yükselmiş yaa dış gebelik felan olabilirimi

Kızlar 11 nisanda 282 çıkmıştı 15 nisanda yani dün 2247 çıktı sizce çokmu yükselmiş yaa dış gebelik felan olabilirimi
Aynı merkezde mi yaptirdiniz yüksek çıkması kötü bişey değil diye biliyorum en az 2ye katlamali..2 yi asmamali demiyor

Aynı merkezde mi yaptirdiniz yüksek çıkması kötü bişey değil diye biliyorum en az 2ye katlamali..2 yi asmamali demiyor
Hayır canım aynı merkezde yaptırmadım ilkini sağlıkocağında diğerinide hastanede yaptırdım 5 haftalığım şuan gebematikte hesaplattım 5 haftalık diyo yani haftamla uyumlu değerim ama bianda böyle yükselince korktum biraz

Hergun ıkı katına cıktıgını düşünürsek artısın gayet normal canımm
hıc takılma bunlara...zaten haftaya kesede görünür ıns..

Hergun ıkı katına cıktıgını düşünürsek artısın gayet normal canımm
hıc takılma bunlara...zaten haftaya kesede görünür ıns..
İnşallah canım yaa çok sağol desteğin için pazartesi tekrar gitcem inşallah keseyi görürüm. Bi boş gebelik yaşadım 9 haftalikken aldırmak zorunda kaldım o yüzden evhamlıyım biraz.

aynı yerde yaptırman gerekirdi onun için olmuş.
bende poliklinikte yaptırdım doktorumu arayıp bilgi verdim memorialdaki 2 gün sonra tekrar yaptır dedi ama mutlaka aynı yerde yaptır dedi..
benimde 62 çıktı 2 gün sonra 200 çıktı doktora dedim 3 kattan fazla artmış ne güzel işte dedi 4 kat artsa dahada güzel dedi.. canlı bi gebelik var demektir dedi.

Selam kızlar hcg değerim 3. Hafta 197 cıktı 2 gün sonra 155e düştü. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam. Düşük yaptığımı ya da dış gebelik oldugunu söylediler. korkuyorum sadece kasık ağrım var ve kanamam 1 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…