- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Bence artışların çok iyi canım inşallah böyle giderdw sağsalim alırsın kucağınakılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
evet canım ozellıkle son artışlar cok ıyı sabret bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın ıns.kılzar hatırlayan bilir gebelik testi artışlarım yavaştı 35-42-46 gibi gidiyordu.
7 nisan 63
11 nisan 138,25
13 nisan 244,69 çıkmış nasıl sizce. normale dönmüşmü?
bence hamilesin canım hatırlı olsun :) ama 48 saat falan bekle diğer testini ona göre ver hergün vermeMERHABA ARKADAŞLAR BENİM SAT TARİHİM 15 MART ADETİME 2 GÜN KALA EVDE TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SİLİKTİ ÇOK AZ AKŞAMINA KAN TESTİ YAPTIRMAK İÇİN ACİLE GİTTİM 18.41 ÇIKTI DAYANAMAYIP ERTESİ GÜN YANİ DÜN SABAHTAN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.93 ÇIKTI BUGÜN ADET GÜNÜM SİZCE HAMİLE MİYİM?
evet canım hamılesın :)) allah tamamına erdırsın..MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SAT TARİHİM 15 MART ADETİME 2 GÜN KALA EVDE TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SİLİKTİ ÇOK AZ AKŞAMINA KAN TESTİ YAPTIRMAK İÇİN ACİLE GİTTİM 18.41 ÇIKTI DAYANAMAYIP ERTESİ GÜN YANİ DÜN SABAHTAN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRDIM 26.93 ÇIKTI BUGÜN ADET GÜNÜM SİZCE HAMİLE MİYİM?
İNSAN KORKUYOR İŞTE BUGÜNDE ADET GÜNÜM OLUNCA TEDİRGİNİM BİDE SONUÇLAR DÜŞÜK GELDİ BANA BUGÜN GİTMEK İSTEMİYORUM YARIN GİDİCEM BAKALIMevet canım hamılesın :)) allah tamamına erdırsın..
en yakın zamanda dr gıt hemennn
yok korkma sonuçlar ıkıye katlanacak her yaptırdığımdaİNSAN KORKUYOR İŞTE BUGÜNDE ADET GÜNÜM OLUNCA TEDİRGİNİM BİDE SONUÇLAR DÜŞÜK GELDİ BANA BUGÜN GİTMEK İSTEMİYORUM YARIN GİDİCEM BAKALIM
AY ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM YA İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA İNŞ HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERİR ALLAH :)yok korkma sonuçlar ıkıye katlanacak her yaptırdığımda
zaten bugun gelen gıden olmayınca :) rahatlarsın bırazz
tadını çıkar bence
ıns canım hepnımızınAY ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM YA İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA İNŞ HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERİR ALLAH :)
YOK İLK BEBEĞİM OLUCAK İNŞ 1 SENELİK EVLİYİM GEÇEN AY BAŞLADIK ÇALIŞMAYA GEÇEN AY TUTMADI BU AY DA DURUM BU BAKALIM ARTIKıns canım hepnımızın
ılk bebegın mı tedavıylemı oldu bıraz bılgılendırırsen belkı hepımıze umut olurrr
BENCE NORMAL CANIM HICBIR PROBLEM YOK ZATEN BIR HAFTA SONRADA KESEYI GÖRÜRSUN INS.pazartesi saat 4 gibi verdiğim hcg değerim 151 çıkmıştı. bugün sabah tekrar kan verdim 477 çıktı. bu artış sizce normal mi? sat tarihime göre 5+o haftalık
Aynı merkezde mi yaptirdiniz yüksek çıkması kötü bişey değil diye biliyorum en az 2ye katlamali..2 yi asmamali demiyorKızlar 11 nisanda 282 çıkmıştı 15 nisanda yani dün 2247 çıktı sizce çokmu yükselmiş yaa dış gebelik felan olabilirimi
Hayır canım aynı merkezde yaptırmadım ilkini sağlıkocağında diğerinide hastanede yaptırdım 5 haftalığım şuan gebematikte hesaplattım 5 haftalık diyo yani haftamla uyumlu değerim ama bianda böyle yükselince korktum birazAynı merkezde mi yaptirdiniz yüksek çıkması kötü bişey değil diye biliyorum en az 2ye katlamali..2 yi asmamali demiyor
Hergun ıkı katına cıktıgını düşünürsek artısın gayet normal canımmKızlar 11 nisanda 282 çıkmıştı 15 nisanda yani dün 2247 çıktı sizce çokmu yükselmiş yaa dış gebelik felan olabilirimi
İnşallah canım yaa çok sağol desteğin için pazartesi tekrar gitcem inşallah keseyi görürüm. Bi boş gebelik yaşadım 9 haftalikken aldırmak zorunda kaldım o yüzden evhamlıyım biraz.Hergun ıkı katına cıktıgını düşünürsek artısın gayet normal canımm
hıc takılma bunlara...zaten haftaya kesede görünür ıns..
aynı yerde yaptırman gerekirdi onun için olmuş.Aynı merkezde mi yaptirdiniz yüksek çıkması kötü bişey değil diye biliyorum en az 2ye katlamali..2 yi asmamali demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?