Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

O zaman benimde normal yani dimi değerlerim canım ben sağlıkocağında ilk yaptırdım muayne için hastaneye gitti devlet hastanesi hiç ilgilenmedi ultrasona bile sokmadı sadece kan tahlili istedi zaten sonucum çıkana kadarda doktorun mesai saati bitti vé gitti bende sinir oldum eve geldim pazartesi başka bi hastaneye gitcem ultrasona girmek için inşallah keseyi görürüm yaa bundan önce boş gebelik geçirdim o yüzden tedirginim biraz hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Canım üzgünüm ama sağlıksız bi gebelik dua et inşallah dış gebelik değildir inşallah düşük yapıyosundur çünkü dış gebelik düşükten daha zor hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar pazartesi kanamam olmuştu değerim 1577 idi. Çarşamba 1931 olmuştu doktorum hemen düşüğü engellemek için ilaçlarımı arttırdı. Zaten tüp bebekle hamile kalmıştım.Kanamam kesildi. Cuma günü tekrar gittiğimde değerim 300 lere kadar düşmüştü Doktorum ilaçları bırakmamı söyledi 6.haftaya girmiştim artık ve ilk başta güzel başlayan beta değerim sonra böyle oldu. O kadar kendimi korumama rağmen grip bulaştı çevremden 2 gün ateşim yükseldi ilaçta içemedim doğal yollarla düşürmeye çalıştık ateşi. Sanırım o etkiledi kanamam verilen ilaçlardan dolayı kesilmişti acaba ne zaman başlar sizce?

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de 6. haftamdaydım şuan. Geçen cuma düşük yapacağımı öğrendim Allah sabır versin bizim durumumuzda olanlara inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

İnşaallah canım. Yarın öğlen randevum var kesin sonuç alıcam. Hafif kanamam kasık ağrım var inşaallah dış gebelik değildir en büyük korkum.

İnşaallah canım. Yarın öğlen randevum var kesin sonuç alıcam. Hafif kanamam kasık ağrım var inşaallah dış gebelik değildir en büyük korkum.
İnşallah dış gebelik olmasın canım ne kadar garip bir hal değil mi tam gebelik için sevinirken biranda inşallah dış gebelik olmadan düşsün diye dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum canım

• Mrb kizlar gunumde 2 haftalik bi gecikme oldu dktor kese goremedi kan tahlili yaptirdi ama sonuclarim gec cktigi icin gosteremdm anlayan varsa bakalrmi

• Mrb kizlar gunumde 2 haftalik bi gecikme oldu dktor kese goremedi kan tahlili yaptirdi ama sonuclarim gec cktigi icin gosteremdm anlayan varsa bakalrmi

Sanirim degerin 5ten kucuk. Buda gebelik olmadigini gosteriyor.. gecikmenin nedeni baska birsey olabilir yada psikolojik.. sokulmeyi bekle derim..

Kizlar merhaba ben adet olmayi bekledigim gun idrar testi yaptim ve pozitif cikti adet gecikmemin 4. Gunu yani bugun doktora gittim ulturasonda keseyi goremedi kan testi yaptik beta hcg 202.12 cikti doktorum gebelik var ama daha cok minik haftaya sali gel keseyi goruruz dedi.. sizce bu degere gore ben 1 2 haftalik mi hamileyim sizce ???

Benim adet döngüm 40 gün 29 Martta yumurtladim 12 nisanda beta hcg 225 çıkmıştı. Doktorum olsa olsa 10 gunluk flndir iki hafta sonra tekrar gel dedi.Sizinki de bir iki haftaliktir muhtemelen.

kızlar selam,

beta hcg'nin adetten 8 gün önce 60 çıkma ihtimali var mı sizce? Tahlil yaptırdığım hastanede cihaz bozulmuştu. saatler sonra bu değeri verdiler. Ama şüpheliyim :s Bilen biri bana fikir verebilir mi?

Değerin çok düşük emin olmak için tekrar yaptır. Değerin artarsa zaten gebelik durumun vardır.

Kızlar hepinize meraba ben hsber vericem demistim ama sayfa epey ilerlemis bulamadm nere yazdıgımi
Benm ilk deger 94 ikinci 200 lü bi deger ve son beta hcg m de 20000 lerdeydi bi dr dış gebelik diger dr ikiz olabilir demisti çok stresli bi ay geçirdim malesef

Dün gittim dr bu sefer baska hastane başka dr ve ikizmis megersem:)) Rabbm herkese özencini versin ben cok istemistm ikiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…