- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
aynı yerde yaptırman gerekirdi onun için olmuş.
bende poliklinikte yaptırdım doktorumu arayıp bilgi verdim memorialdaki 2 gün sonra tekrar yaptır dedi ama mutlaka aynı yerde yaptır dedi..
benimde 62 çıktı 2 gün sonra 200 çıktı doktora dedim 3 kattan fazla artmış ne güzel işte dedi 4 kat artsa dahada güzel dedi.. canlı bi gebelik var demektir dedi.
O zaman benimde normal yani dimi değerlerim canım ben sağlıkocağında ilk yaptırdım muayne için hastaneye gitti devlet hastanesi hiç ilgilenmedi ultrasona bile sokmadı sadece kan tahlili istedi zaten sonucum çıkana kadarda doktorun mesai saati bitti vé gitti bende sinir oldum eve geldim pazartesi başka bi hastaneye gitcem ultrasona girmek için inşallah keseyi görürüm yaa bundan önce boş gebelik geçirdim o yüzden tedirginim biraz hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canımaynı yerde yaptırman gerekirdi onun için olmuş.
bende poliklinikte yaptırdım doktorumu arayıp bilgi verdim memorialdaki 2 gün sonra tekrar yaptır dedi ama mutlaka aynı yerde yaptır dedi..
benimde 62 çıktı 2 gün sonra 200 çıktı doktora dedim 3 kattan fazla artmış ne güzel işte dedi 4 kat artsa dahada güzel dedi.. canlı bi gebelik var demektir dedi.
Canım üzgünüm ama sağlıksız bi gebelik dua et inşallah dış gebelik değildir inşallah düşük yapıyosundur çünkü dış gebelik düşükten daha zor hakkında hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar hcg değerim 3. Hafta 197 cıktı 2 gün sonra 155e düştü. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam. Düşük yaptığımı ya da dış gebelik oldugunu söylediler. korkuyorum sadece kasık ağrım var ve kanamam 1 gün oldu.
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de 6. haftamdaydım şuan. Geçen cuma düşük yapacağımı öğrendimSelam kızlar hcg değerim 3. Hafta 197 cıktı 2 gün sonra 155e düştü. 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam. Düşük yaptığımı ya da dış gebelik oldugunu söylediler. korkuyorum sadece kasık ağrım var ve kanamam 1 gün oldu.
İnşaallah canım. Yarın öğlen randevum var kesin sonuç alıcam. Hafif kanamam kasık ağrım var inşaallah dış gebelik değildir en büyük korkum.Seni çok iyi anlıyorum canım ben de 6. haftamdaydım şuan. Geçen cuma düşük yapacağımı öğrendimAllah sabır versin bizim durumumuzda olanlara inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnşallah dış gebelik olmasın canım ne kadar garip bir hal değil mi tam gebelik için sevinirken biranda inşallah dış gebelik olmadan düşsün diye dua ediyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum canımİnşaallah canım. Yarın öğlen randevum var kesin sonuç alıcam. Hafif kanamam kasık ağrım var inşaallah dış gebelik değildir en büyük korkum.
- Mrb kizlar gunumde 2 haftalik bi gecikme oldu dktor kese goremedi kan tahlili yaptirdi ama sonuclarim gec cktigi icin gosteremdm anlayan varsa bakalrmi
Benim adet döngüm 40 gün 29 Martta yumurtladim 12 nisanda beta hcg 225 çıkmıştı. Doktorum olsa olsa 10 gunluk flndir iki hafta sonra tekrar gel dedi.Sizinki de bir iki haftaliktir muhtemelen.Kizlar merhaba ben adet olmayi bekledigim gun idrar testi yaptim ve pozitif cikti adet gecikmemin 4. Gunu yani bugun doktora gittim ulturasonda keseyi goremedi kan testi yaptik beta hcg 202.12 cikti doktorum gebelik var ama daha cok minik haftaya sali gel keseyi goruruz dedi.. sizce bu degere gore ben 1 2 haftalik mi hamileyim sizce ???
Değerin çok düşük emin olmak için tekrar yaptır. Değerin artarsa zaten gebelik durumun vardır.kızlar selam,
beta hcg'nin adetten 8 gün önce 60 çıkma ihtimali var mı sizce? Tahlil yaptırdığım hastanede cihaz bozulmuştu. saatler sonra bu değeri verdiler. Ama şüpheliyim :s Bilen biri bana fikir verebilir mi?
Değerin çok düşük emin olmak için tekrar yaptır. Değerin artarsa zaten gebelik durumun vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?