adetten 8 gün önce olmasına rağmen düşük mü diyorsun?
Maşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeklrrini. Benimde dış gebelik riskim vardı ikiz olur diye bekliyordum bende ama bugün kimyasal gebelik oldugunu öğrendim.Kızlar hepinize meraba ben hsber vericem demistim ama sayfa epey ilerlemis bulamadm nere yazdıgımi
Benm ilk deger 94 ikinci 200 lü bi deger ve son beta hcg m de 20000 lerdeydi bi dr dış gebelik diger dr ikiz olabilir demisti çok stresli bi ay geçirdim malesef
Dün gittim dr bu sefer baska hastane başka dr ve ikizmis megersem:)) Rabbm herkese özencini versin ben cok istemistm ikiz.
Maşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeklrrini. Benimde dış gebelik riskim vardı ikiz olur diye bekliyordum bende ama bugün kimyasal gebelik oldugunu öğrendim.
Ama başka dr a da git mutlaka cunku benm şu 1 ayım kabus gibiydi her hafta gittim dr a bi dedi dış gebelik bi dedi kese var bebek yok bi dedi şu gün gel kürtaj olcan 2 gün sonra gittm sanki kalp atışı var dedi hey Allhm kafayı yedim bi de bunları şehirdeki en iyi özel hastanedeki dr diyor nihayet eşim bi de devlete mi gitsenko dedi de şükür ikiz olduģunu öğrendik sadece riskliymiş tek kesedeymiş daha bende bilmiyorum tek kesede olması ne demek ama bol bol yat dedi dr.başkası anlatsa bunu yok artk o dr nasıl öyle yapar derdim ama kimseye olmaz benm başıma geldiMaşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeklrrini. Benimde dış gebelik riskim vardı ikiz olur diye bekliyordum bende ama bugün kimyasal gebelik oldugunu öğrendim.
Çok doktora gittim bende. Hala idrarda hamile gözüküyorum ama hcg git gide düşüyor. Kasık ağrım var ona anlam veremedi doktorlar zaten kanamamda olmadı. Sabır ediyorum daha 2 aylık evliyim bende sıkıntı ediyorum 3 haftadır ama inşaallah sonu güzel olur :)Ama başka dr a da git mutlaka cunku benm şu 1 ayım kabus gibiydi her hafta gittim dr a bi dedi dış gebelik bi dedi kese var bebek yok bi dedi şu gün gel kürtaj olcan 2 gün sonra gittm sanki kalp atışı var dedi hey Allhm kafayı yedim bi de bunları şehirdeki en iyi özel hastanedeki dr diyor nihayet eşim bi de devlete mi gitsenko dedi de şükür ikiz olduģunu öğrendik sadece riskliymiş tek kesedeymiş daha bende bilmiyorum tek kesede olması ne demek ama bol bol yat dedi dr.başkası anlatsa bunu yok artk o dr nasıl öyle yapar derdim ama kimseye olmaz benm başıma geldi
Canım onu biz anlayamayız senin bünyenlede alakalı cok yeni bir gebeliğin olabilir.adetten 8 gün önce olmasına rağmen düşük mü diyorsun?
Ben neler yaşadm 1 ayda 10 yaş yaşlandm resmen ama ısrarla aynı dra gitmekle hata yapmısm simdi de kasik agrilarm var batmalar devam edio yeni drum risklisin ama kürtaja gerek yok kalp atıslari var dedi bol bol yat dedi bende valla yatiorm is bile yapmiorm evde napim bebeklerm saglıkli olsunda sende yat dinlen bakalm belki 1 haftada düzelir ben dr degistrmeseydm yaşayan bebeklerimi öldürmüs olacaktımbide bana pregostan dı galiba bi hap verdi yani insallah sizinde benm gibi müjdeyle sonuçlanırÇok doktora gittim bende. Hala idrarda hamile gözüküyorum ama hcg git gide düşüyor. Kasık ağrım var ona anlam veremedi doktorlar zaten kanamamda olmadı. Sabır ediyorum daha 2 aylık evliyim bende sıkıntı ediyorum 3 haftadır ama inşaallah sonu güzel olur :)
Sekiz gün önce diyosun ve gayet de yüksek ikiz bile olabilir canim :) inşallah bozuk değildir.Rabbim gönlüne gore versinadetten 8 gün önce olmasına rağmen düşük mü diyorsun?
Canım benimkide öyle oldu değerim şuan 86 ama gebeliğim yok buna kimyasal gebelik diyorlar testte gebe cıkıyorsun ama gebe değilsin. Yanlış yönlendirmek istemem sadece yaşadıgımı belirtmek istedim. İnşaallah vardır bebeğin.Mrb kızlar bende aranıza yenı katılıyorum. Bende adet olmam gereken gün test yaptım 33.2 çıktı 2 gün sonra 25.75 öğlenden sonra tekrar yaptım 18.17 çıktı doktor düşük dedı 3gun oldu daha hıc düşük belırtısı yok bende sasırdım napacagımı!
Çok iyi anlıyorum seni benimde kanamam olmadı hiç hayırlısı olsun senin için. Dikkat et dinlenmeye çalış fazla yorma kendini tekrardan belki yükselir değerlerin.doktora gittim 3 günlük oldugunu söyledi bana kanamam olmadı ne düşüneceğimi bilmiyorum artık
Gözükmedi. Düşüğe dair hiçbirşey yaşamadım.düşük Nasıl yaptın ultrasonda gebeliğe dair birşey göründü mü
Rabbim seni ve evlatlarını korusun canim. Bu kadar zorlu bir surecden sonra gözün aydın çok ama çok sevindim böyle güzel müjdeyi okuyunca @Kızlar hepinize meraba ben hsber vericem demistim ama sayfa epey ilerlemis bulamadm nere yazdıgımi
Benm ilk deger 94 ikinci 200 lü bi deger ve son beta hcg m de 20000 lerdeydi bi dr dış gebelik diger dr ikiz olabilir demisti çok stresli bi ay geçirdim malesef
Dün gittim dr bu sefer baska hastane başka dr ve ikizmis megersem:)) Rabbm herkese özencini versin ben cok istemistm ikiz.
Sağoll canm benim insallah düşmez bebeğin hep seninle kalır.Allah büyük ona güvenip ona sığındık insallah sağlıcakla kucaklarımiza alırız bebeklerimizi..hic kalkma bol bol yat is güç yapma bebeğin daha onemli demekki oda tutunmaya çalışıyo Rabbm evlatlarımızı korusunRabbim seni ve evlatlarını korusun canim. Bu kadar zorlu bir surecden sonra gözün aydın çok ama çok sevindim böyle güzel müjdeyi okuyunca @
Ben 17 mart sat adetim 3 gün gecikti km verdim 76 çıktı cuma akşamı pazartesi önce kahve sonra kirmizi k anamam oldu bi orkidi yarısı kadar acile koştuk kan verdim 136 çıktı deger dusuk yapiyorsun git evde düşmesini bekle dedi doktor.ağla ağla halim malumunuz ilk bebek 7 senelik uğraş m ucizeydi .. pazartésiden beri yatıyorum 3 gündür gram kan leke yok bu nedir varmı tecrübesi olan arkadaşlarım.
Aminnnn canim dualarim sen ve ikizlerinle Rabbim esirgesin sizi inşallah.Sağoll canm benim insallah düşmez bebeğin hep seninle kalır.Allah büyük ona güvenip ona sığındık insallah sağlıcakla kucaklarımiza alırız bebeklerimizi..hic kalkma bol bol yat is güç yapma bebeğin daha onemli demekki oda tutunmaya çalışıyo Rabbm evlatlarımızı korusun
Arkadaşımın çıkmamıştı. Bence riske atmayın dollendikten bibhafta sonra fln ancak çıkar.Reglime 10 gün var kızlar betahcgde gebelik varsa çıkar mı röntgen istedi doktorum ama ben gebeysem die istemiyorum yarın ölçtürmek istiyorum ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?