Yumurtlama gününüzden bir hafta geçtiyse reglinize bir hafta var demektir.Dilerseniz kan testi yaptırın ama negatif çıkarsa da ben o sonuca güvenip röntgen cektirmezdim.Yumurtlama günümden 1hafta geçti çatladığı zamanı biliyorum beta hcg yükselmeye başlamış modır
Evet bende çektirmiyim haklısınız teşekkürler değerin kaç olması gerekir 3hafta bitmemiş olacak adetten sayarsam ben erken yumurtladım 11. Gün 28günde bir adet oluyorum bugün 16.günYumurtlama gününüzden bir hafta geçtiyse reglinize bir hafta var demektir.Dilerseniz kan testi yaptırın ama negatif çıkarsa da ben o sonuca güvenip röntgen cektirmezdim.
Değerin 5ten yüksek olması ve 2 günde ikiye katlamasi lazim.Değerler kişiden kişiye değişir önemli olan düzenli artış. Benim degerlerim neden yüksek veya düşük diye düşünmeyin.Evet bende çektirmiyim haklısınız teşekkürler değerin kaç olması gerekir 3hafta bitmemiş olacak adetten sayarsam ben erken yumurtladım 11. Gün 28günde bir adet oluyorum bugün 16.gün
Çok bi bilgim yok ama klomen kullananların idrar testlerinin zamanından önce yapılınca yanlış sonuç verdiğini okudum.Son bir sorum olacak ben klomen ve estrofem kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım beta hcg değerini bu ilaçlar etkiler mi boşuna umutlanır mıyım geçen ay çatlatma iğnesinden 6 çıkmıştı ve umutlanmıştım sonra değer 2,5a düştü yani muhtemelen iğnenin etkisiydi
Çok sagol canm benm Allah razı olsunAminnnn canim dualarim sen ve ikizlerinle Rabbim esirgesin sizi inşallah.
kızlar acil yardımmm
Son adet tarihim 12 marttı 12.04.2016 tarihinde kan tahlili yaptırdım ve hcg 139 çıktı daha sonra 20.04.2016 ya kadar bekledim ve 5 haftalıktır diye düşünerek kese görme umuduyla doktora gittim. doktor hızlıca baktı ve kesenin olmadığını söyledi önceki kan tahlilime baktı. tekrar kan tahlili isterken kese olmamasının ne demek olduğunu sorduğumda dış gebelik, boş gebelik, sorunlu gebelik olabileceğini söyledi hcg 1500 ün üzerinde olunca ultrasonda görünür kese, seninki görünmüyor dedi.20.04.2016 tarihli tahlil sonucum hcg 5832 çıktı. sizce hamileliğimde bir sıkıntı var mı, doktor keseyi neden görememiş olabilir, görünmemesi normal mi? bilgisi olanların deneyimlerini istiyorumm teşekkürler şimdiden
çok teşekkür ederim yanıt verdiğin için 2 haftayı geçti tekrar gittim bugün doktora bu sefer gördü keseyi diğer ultrasonla dediğin gibi bebişim benimleymiş :)Bugün adetten sonra kaçıncı günün bence merak etme inşallah bebeğin seninledir
seni endişelendiren nedir çok normal gibi neden endişelendin??Mrb arkadaslar 3 senenin sonunda guzel haberi aldim adetim cok duzensiz bazen 2 ay bazen 3ayda bir oluyordum bu ay kendimde farkliliklar hisettim ve test yaptm cift cizgi cikti son adet 17 martti 17 nisanda yaptm. 19 isanda kanda baktk 32.20 cikti 20 nisanda 64.9 cikti normalmi sizce dr normal dedi ama bsey olcak diye endiseliyim
Gecmiste yazmislar 1000 kusur falan diye dusuk mu acaba ondan endiselendim canimseni endişelendiren nedir çok normal gibi neden endişelendin??
Geç yumurtlama ve geç döllenmiş olabilir. İkiye katlanmış mi o önemli canim . ne gibi değişiklikler hissettin de test yaptın ?Mrb arkadaslar 3 senenin sonunda guzel haberi aldim adetim cok duzensiz bazen 2 ay bazen 3ayda bir oluyordum bu ay kendimde farkliliklar hisettim ve test yaptm cift cizgi cikti son adet 17 martti 17 nisanda yaptm. 19 isanda kanda baktk 32.20 cikti 20 nisanda 64.9 cikti normalmi sizce dr normal dedi ama bsey olcak diye endiseliyim
Tskr ederm canm cvp verdigin icin. Kasiklarda batma mide bulantisi goguslerde hassasiyet hissettim asiri sekilde hemdeGeç yumurtlama ve geç döllenmiş olabilir. İkiye katlanmış mi o önemli canim . ne gibi değişiklikler hissettin de test yaptın ?
Pko mu var canm sende adetlerin baya uzuyormus. Normal yolla mi oldu klomen kullandin miTskr ederm canm cvp verdigin icin. Kasiklarda batma mide bulantisi goguslerde hassasiyet hissettim asiri sekilde hemde
Evet cnm pko var 3 senedir deniyoruz olmuyodu klomen falan bisuru seyler neler neler denedik olmadi 1 defa asilama oldu tutmadi.. Ama suan cok sukur kendiliginden olduu yaklasik 6 7 aydr ilac hic kullanmadm cok daralmistm cunku. Allahima cok sukurler olsunnn ins tamamina erdirir vumlemizinkini isteyenede nasip etsinPko mu var canm sende adetlerin baya uzuyormus. Normal yolla mi oldu klomen kullandin mi
27 nisanda bidaha testi tekrarla bence canim ins hayrli haberler alirsincanlar 27 şubat 2016 adet olduğum tarıh,
27 mart 2016 adet olduğum tarıh
03.04.2016
08.04.2016
14.04.2016
17.04.2016 bu tarihler birliktelik tarihlerim
11.04.2016 dakı testte 0 çıktı
18.04.2016 dakı testte 1,20 cıktı
21.04.2016 bugun 1.40 çıktı
birliktelik tarihlerinde 03.04 den sonra karın ağrısı ve bazı belırtıler yaşayınca gıttım yaptırdım sonuc oyle olunca tamam dedım yok ama sonra tekrar devam edınce ıkıncı gıttığımde 1,20 çıktı aklıma takılan madem yok neden karnım ağrıyor mıde bulantısı var gidiyorum gidiyorum yok yok ama on gun oncesınden benımgöğüslerimde batma olmazdı yanı anlam veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?