Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bende pkoyum ve 9 aydır olmadı . Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder insallah

Anliyorum seni valla ayni sekilde zaman gecmek bilmiyor. Hakkimizda hayirlisi olaun insallah sualarim seninle haber vermeyi unutma

Inşallah canım benim durumum biraz daha farklı benim psikolojimi ancak bir bebek düzeltebilir bir senelik evliyim ve vajınısmusla baş etmeye çalıştım bir sene boyunca yeni yenı yenmeye başladım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun benım ettiğim dualarımla bu durumdayım rabbim adetim 25 ine denk geliyor inşallah hasta olmam

Gonlundeki neyse o olsun hayatim umarim hersey geride kalir sevgiler

Kızlar 1 mart regl
24 mart regl tarihim

17 nisanda olmam gerekiyodu
19unda kan testi yaptırdım 60 çıktı( 3+5 haftalık oluyo eğer hamileysem) sağlık ocağı düsük ama gebesin dedi ama değerim düsük doktorumuda aradım gelecek hafta Çarşamba'dan önce gelme kese görünmez dedi.
Evde yaptıgım iki testtede iki çizgi ama hafif silinik şeklindeydi.

Bir çocuğum var, onda öğrendiğimde böle değere falan bakmama gerek kalmamıştı direk keseyi görmüştük hatta bu değer işini yeni ögrendim diyebilirim, benim bu değerimin kimyasal gebelik yada dış gebelik olma ihtimali dahamı yüksek? Bilenler yardımcı olursa sevinirim

Arkadaşlar merhaba ben 25mart 2016da adet oldum ve 13gün önce catlatma iğnesi vuruldum bugün kanda beta hcg 37.12cıktı 3+6günlük olmam gerekir son adet tarihine göre sizce normalmi iyimi cok korkuyorum iş gebeliğim düşük oldu

arkadaslar benım bugun degerım 166 cıktı doktorda ıkı hafta sonra gel keseye belkı kalp atıslarını bıle duyabılırız dedıde bende 5 mayısa randevu aldım ozaman kese ve kalp atıslarını gorebılırmıyız duyabılırmıyız

benımde en son adet tarıhım 25 marttı ıkı gun once olcturdum 76 cıkmıstı bugunde 166 canını sıkma onemlı olan su arkadasım ıkıye katlayıp katlamadıgını sen sonucu ne zaman ogrendıysen mesela bugun ogrendınya pzr gunu de bır daha test yaptırman lazım

arkadsslar birkac saat oncekan testi yapıldı 2159 çıktı reglim 3 gun gecikmişti. . son adet tarihim 23 mart ben kac haftalik gebeyim? site 5 yazdi ama! değeri bilemedim

benimde 25 mart adet günüm 21 inde yaptırdığım testte 1,40 çıktı belkı bir umut yükselmiştir inşallsah

Reglim 3 gün geçikince kan testi yaptırdım 0.61 çıktı.bugün 7.günüm hala regl yok.idrar tahlili yaptım yok bişey . Değişiklik olurmu yoksa regl görememem başka şeylerdenmi kaynaklanıyordur

Bende bugun kan verdim bata 6 gun var 1 cikti en azinda 3 4 cikar diye bekliyordum... uzuldummmm cokk amaaa hep 0.100 cikardi ama yokk bliyorum umutlar baska ayaa

Benim beta ilkinde 13.83 cikti.iki gun sonrasinda 33.33.yarin doktora gidecegim.pozitif ama düsük oldugu soylendi.ins yükselmistir ve kimyasal gebelik olmaz.bu sekilde olup yukselen var mi?

kızlar herkese merhaba adet gecikmemin 9. günü bugün normalde 32 günde adet oluyorum. bat tarihimde kan testim negatifti ama hala adet olmadım pko yok. dün akşam üzerinden beri mide bulantım geçmedi kasıklarıma da ara ara batmalar oluyo Battan beri acaba aranızda benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı

Merhaba,
Eylül 2015 te ilk denememde hamile kaldim.2.5 aylikti kalp atislari durdu ve kurtajla alindi.4 ay sonra tekrar hamile kaldım.kimyasal gebelikle dustu.Bu arada genetik, kan pihtilasmasi, homosistein, karyotip analizi ne varsa yapildi.Hepsi sorunsuz cikti.Sadece mthfr 677 homozigot cikti az riskli.Ikinci kimyasal oldu diye doktor iki ay coraspin verdi 100mglik.Dolayisiyla o gunden sonra 400 mglik folic aside ek olarak coraspin almaya basladim gunde 1 defa.iki ay sonra yani simdi tekrar hamile kaldim.Ilk degerim bir gun gecikmeyle 145 cikti.Degeri ogrendikten 1 gun sonra acik kahve lekelenme oldu.Doktor kulandigim haplara ek olarak gunde uc defa progestana basladi 200mglik.Ilk testten Iki gun sonra yani bugun yani uc gunluk gecikmeyle 257 cikti deger. Doktor yuzde 60 artisin ustu gayet normal seninki de normal iki kati olmak zorunda degil dedi.Nitekim deger ortalama yuzde 80 fazla cikti.Iki gun sonra tekrarla testi dedi.Doktora dis gebelik olabilir mi dedim.Kesinlikle degil dedi.Lekelenme cok az sadece sabah saatleri olup geciyo simdilik.Bu durumda olan var mi?Kimseye esimden baska anlatmadim uzulmesinler diyr ama sanirim az biraz morale ihtiyacim var..Yanitlarsaniz cok memnun olurum.Tesekkurler

kızlar ben de bugun yaptırdım

son adet 27 mart . ama geç yumurtladım snaırım 22. gün olabilir. ona ragmen cıktı .

kaç haftalık olabilir ?

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 232
beni hatırlayan varmı bilmiyorum ama iki hafta önce byaa meşgul etmiştim buraları. ve şimdi aynı durumu yaşayan olursa diye anlatayım. benm değerlerim çok az artıyodu. hiç 2 katına çıkmadı.
46, 63, 96, 148, 238, 322 bu değerler 2 günlük aralarla oldu.1000leri bulmam beklenirken hala 322lerdeydm. malesef sağlıksız gebelik olduğu için alındı. bana çok destek olan arkadaşlar iyiki varsınız. arkadaşlar stres yapmayın ben hamile olduğumu duyduğumdan beri doktorum sağlıksız gibi duruyo demşti. ama kendimi alıştırmısım bu yuzden biraz zor atlattım. mesaj atanlar falan olmuş bende direk burdan yazıp durumumu anlatıyım dedim. şimdi ilk bata kadar korunma daha sonra denemeye devam dedi. hepinize sağlıklı günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…