27 nisanda bidaha testi tekrarla bence canim ins hayrli haberler alirsin
Anliyorum seni valla ayni sekilde zaman gecmek bilmiyor. Hakkimizda hayirlisi olaun insallah sualarim seninle haber vermeyi unutmaInşallah canım inşallah günler geçmek bilmiyor
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bende pkoyum ve 9 aydır olmadı . Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder insallahEvet cnm pko var 3 senedir deniyoruz olmuyodu klomen falan bisuru seyler neler neler denedik olmadi 1 defa asilama oldu tutmadi.. Ama suan cok sukur kendiliginden olduu yaklasik 6 7 aydr ilac hic kullanmadm cok daralmistm cunku. Allahima cok sukurler olsunnn ins tamamina erdirir vumlemizinkini isteyenede nasip etsin
Anliyorum seni valla ayni sekilde zaman gecmek bilmiyor. Hakkimizda hayirlisi olaun insallah sualarim seninle haber vermeyi unutma
Gonlundeki neyse o olsun hayatim umarim hersey geride kalir sevgilerInşallah canım benim durumum biraz daha farklı benim psikolojimi ancak bir bebek düzeltebilir bir senelik evliyim ve vajınısmusla baş etmeye çalıştım bir sene boyunca yeni yenı yenmeye başladım hakkımızda hayırlı ne ise o olsun benım ettiğim dualarımla bu durumdayım rabbim adetim 25 ine denk geliyor inşallah hasta olmam
benımde en son adet tarıhım 25 marttı ıkı gun once olcturdum 76 cıkmıstı bugunde 166 canını sıkma onemlı olan su arkadasım ıkıye katlayıp katlamadıgını sen sonucu ne zaman ogrendıysen mesela bugun ogrendınya pzr gunu de bır daha test yaptırman lazımArkadaşlar merhaba ben 25mart 2016da adet oldum ve 13gün önce catlatma iğnesi vuruldum bugün kanda beta hcg 37.12cıktı 3+6günlük olmam gerekir son adet tarihine göre sizce normalmi iyimi cok korkuyorum iş gebeliğim düşük oldu
benımde en son adet tarıhım 25 marttı ıkı gun once olcturdum 76 cıkmıstı bugunde 166 canını sıkma onemlı olan su arkadasım ıkıye katlayıp katlamadıgını sen sonucu ne zaman ogrendıysen mesela bugun ogrendınya pzr gunu de bır daha test yaptırman lazım
Benim beta ilkinde 13.83 cikti.iki gun sonrasinda 33.33.yarin doktora gidecegim.pozitif ama düsük oldugu soylendi.ins yükselmistir ve kimyasal gebelik olmaz.bu sekilde olup yukselen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?