Adetime 10 gün olmasına rağmen kan testi yaptırdım dün. Tabi ki negatif çıktı 0,19...Çok erken test yaptım biliyorum ama kasık ağrılarım ve göbeğimde çekilme gibi bir şeyler var kaç gündür
Başka bir sebepten kasık ağrısı olabilir mi bilmiyorum. Daha önce kistim varken adet tarihine yakın zamanda ağrım oluyordu sadece.
Sorum şu, misal yarın tekrar test yaptırsam değerin artmış olması bir şeyler ifade eder mi?
Evet haziran son adet tarihi 12 haziran.Daha cok erken. yumurtlama evresi civarındasınız. Belki henüz yumurta bile döllenmemiştir. Bir de tarihlerde hata var gibi. Mayıs çok geride kaldı. Mayısta eğer gebelik şüphesi varsa pozitif çıkardı hatta şu an 5 haftalık gebe olurdunuz. Haziran ise, dediğim gibi çok erken daha. Adete 10 gün varsa en az 1 hafta beklemeniz gerek test için.
Daha cok erken. yumurtlama evresi civarındasınız. Belki henüz yumurta bile döllenmemiştir. Adete 10 gün varsa en az 1 hafta beklemeniz gerek test için.
Evet haziran son adet tarihi 12 haziran.
İstediğim bir gebelik olmadığı için çok telaş yaptım ama sonuçta öğrenmem bir şey değiştirmeyecek. Umarım boşa kuruntu yapıyorumdur, teşekkür ederim. Yumurtlama tarihim 26sıydı ama bu ay ramazandan dolayı mıdır nedir döngüm kısaldı. 22-23 güne düştü o yüzden benim de hesaplamalarım şaştı. Artık bayramdan sonra net olarak öğrenirimAslında o cevabı yanlış yazmışım. Sizin üstünüzdeki kullanıcının 26 mayıs sat dediği mesajı sizinki ile birleşik zannederek yazmışım. Siz zaten tarihi yeni belirtmişsiniz. Ama 12 haziran çok erken bir tarih daha yeni yumurtlama evresindesiniz. yumurtA döllendiyse bile zigotun ilerleyen aşamasına gelmemiştir. Hormonlarda oynama olmaz. Bekleyin, gebelik varsa 1 hafta sonra testte çıkar. Vücudunuzu cok dinlemeyin. Bende hala regl sivilcesi gibi şeyler cıkıyor kocaman.
Merhaba öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun. Şuan daha 4 hafta falan civarındasınız heralde 2-3 hafta sonra inşallah kalp atışlarını duyarsınız bebişinizin :)HAYATIMDA İLK DEFA KADIN DOĞUMA GİTTİM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM
merhaba canlarım buraya gırmeyelı yıllar oldu ögrencıyken girmiştim .şimdi uni bitti evlendım barklandım :) bu arada sigarayı bırakmak ıcın kan tahlılı yaptırdım doktor ben sana bırsey yapamam pozitifsin dedi beta hcg 26,8 çıkmış (tabı ben anlamıyorum boyle seylerden )27 inde 6 gün sonra tekrar yaptırdım 179 cıktı ıkı doktora gıttım dusuk olabılır fazla yukselmemiş 29 unda 545 olmuş 4 kat artmış bu sefer ıkısıde iki dedi cumartesi kesemi görebilirler sanırım 1500 falan olunca şimdi beta kaç oldugunda çocuk görülüyor ? yada beta kaç olduğunda kalp atışı duyulur.?????
cok guzel yazmıssın cnm umutla bekleyenlere ornek olsun ınsallah allahım bızlerede nasıp etsin :)Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Inan. O yuzden yazdim ben heo burdaki yazilanlari okuyup acaba mi derdim ve cok şükür Rabbim nasip etti...umutsuz olmak ypk kizlar sonuna kadar dua sonuna kadar azim olacak insallah...cok guzel yazmıssın cnm umutla bekleyenlere ornek olsun ınsallah allahım bızlerede nasıp etsin :)
Canım çok sevindim.inş sağklıkla kucağına almak nasip olur.Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
3 temmuz mu demek istedinizMerhaba kızlar benimde bu sorum olacaktı 3 haziran 2016 adet gormem gerkiyordu ama olmadım ve adetinin geçmesinin 4 günü kan testi yaptırdım ve degerim 427 çıktı acaba normalmi
Yazdiklarini okurken gözlerim doldu ben de gecen ay klomen kullandim ve adetim dört gun gecikti hic gecmezdi gunu gunune oluyodum yarin test yapicam inşaallah cikar cok istiyoruz biz de üçüncü yavrumuz olacak inşaallah ama uzun zamandir ariyoduk Rabbim kimsenin kucagini boş koymasinMerhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Allah razi olsunnn ne kadar guzel masallah insallah yoldadir 3. Meleginizde guzel haberlerinizi bekliyoruz cok tesekkurlerYazdiklarini okurken gözlerim doldu ben de gecen ay klomen kullandim ve adetim dört gun gecikti hic gecmezdi gunu gunune oluyodum yarin test yapicam inşaallah cikar cok istiyoruz biz de üçüncü yavrumuz olacak inşaallah ama uzun zamandir ariyoduk Rabbim kimsenin kucagini boş koymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?