sağlık olsun Rabbim evlatlarinizi bagislasinn hayirli zamanda nasip olsun insallahKızlar maalesef bugün hamişlik hayalim sonraya kaldı adet oldum ama sanırım klomenin etkisiyle gecikti hayırlısı Rabbim büyük duaya devam....
Sağolasın canım Allah razi olsunsağlık olsun Rabbim evlatlarinizi bagislasinn hayirli zamanda nasip olsun insallah
Benim de 2 gün geçti adet günüm bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı, hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım beta hcg 267,27 çıktı doktor muayenesi olamadım. Ara ara kasiklarima sancı giriyor. Normal mi bu?
Noldu doktor ne dedi cnmKızlar benim 3 gün önce beta hcg değerim 267 di az önce yine tahlil yaptırdım 382 çıktı. Endişeyle doktor sırası bekliyorum. Bir problem mi vardır? Korkuyorum
Noldu doktor ne dedi cnm
Topuk tikirtisi. . Bende bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2318 diyor fakat kese gozukmedi. Sadece hamilesin dedi doktor .. bi sorun mu wr acaba?Ayy ne bileyim o gün eşim de ben de heyecandan bişey soramadık
buarada kese boş olsa anlaşılırdı dimi
Topuk tikirtisi. . Bende bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2318 diyor fakat kese gozukmedi. Sadece hamilesin dedi doktor .. bi sorun mu wr acaba?
4000 5000 lerde gorunuyor kese karindan sorun yoktur insallah alttan baksa gorebilirdi amaTopuk tikirtisi. . Bende bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2318 diyor fakat kese gozukmedi. Sadece hamilesin dedi doktor .. bi sorun mu wr acaba?
Ayy inşaallah cnm yaaa inşaAllah. . Çok mutluyum çok içimi rahatlattin çok sağol4000 5000 lerde gorunuyor kese karindan sorun yoktur insallah alttan baksa gorebilirdi ama
Canım 3 gün sonrasına. Bu cuma gel dedi işte war demek ki bir bildiği. ..Benimki de 1947. Bugün doktora gidicem. Sanirim 6000lerde kese görünüyor. Seni bir daha ne zaman cagirdi doktor canim
Evet saglikli şekilde 2ye katladiginda 8binleri bulacak onu hesaplayip cagiriyorlar. Hayirlisi olsun hepimiz içinCanim
Canım 3 gün sonrasına. Bu cuma gel dedi işte war demek ki bir bildiği. ..
Normal canım HCG değerleri çok aralikli insandan insana çok değişebiliyor. Önemli olan 2ye katlamasi aslında. Ama ben bir kere baktirdim bir daha baktirmayi düşünmüyorum ultrasonda bir sorun cikmadikca. Önceki gebeliğimde çok baktirdim tam 2ye katlamiyordu vs kürtaj oldum ama çok sürüncemede kaldı. Şimdi kurtajimin üstüne hiç adet görmeden yine gebe kaldim hayirlisi olsun diyorum fazla kurcalamicam :)) biraz uzun anlattim kusura bakmaBat 15 HCG dün 651 çıktı normal mi acaba ???
Evet saglikli şekilde 2ye katladiginda 8binleri bulacak onu hesaplayip cagiriyorlar. Hayirlisi olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?