Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim de 2 gün geçti adet günüm bu sabah idrar testi yaptım silik çıktı, hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım beta hcg 267,27 çıktı doktor muayenesi olamadım. Ara ara kasiklarima sancı giriyor. Normal mi bu?

Regl olacakmiş gibi ağrılar normalmiş.
Benim bat 15 haziran , bugün kan testi yaptırdım 750,20 çıktı :)

Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normalde acaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur

Kızlar benim 3 gün önce beta hcg değerim 267 di az önce yine tahlil yaptırdım 382 çıktı. Endişeyle doktor sırası bekliyorum. Bir problem mi vardır? Korkuyorum

Merhaba kızlar benim bat 15 di evde yaptığım 3 gebelik testide pozitifti dün HCG baktırdım kandan 651 normalmi

Bat 15 HCG dün 651 çıktı normal mi acaba ???
Normal canım HCG değerleri çok aralikli insandan insana çok değişebiliyor. Önemli olan 2ye katlamasi aslında. Ama ben bir kere baktirdim bir daha baktirmayi düşünmüyorum ultrasonda bir sorun cikmadikca. Önceki gebeliğimde çok baktirdim tam 2ye katlamiyordu vs kürtaj oldum ama çok sürüncemede kaldı. Şimdi kurtajimin üstüne hiç adet görmeden yine gebe kaldim hayirlisi olsun diyorum fazla kurcalamicam :)) biraz uzun anlattim kusura bakma

Bende doktora gitmeyi düşünmüyorum 3 aya kadar benimde bir kürtajım oldu 1 yıl hamile kalamadım şimdi çok heyecanlıyım tşk ederim cvp için içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…