Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bende doktora gitmeyi düşünmüyorum 3 aya kadar benimde bir kürtajım oldu 1 yıl hamile kalamadım şimdi çok heyecanlıyım tşk ederim cvp için içim rahatladı
Geçmiş olsun sana da. Allah bir daha yasatmasin. Ben hiç adet olmadan kaldigim için bugün gidicem çünkü kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum bu durumda. Kahverengi akintim var. Gitmemek en iyisi

Geçmiş olsun sana da. Allah bir daha yasatmasin. Ben hiç adet olmadan kaldigim için bugün gidicem çünkü kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum bu durumda. Kahverengi akintim var. Gitmemek en iyisi
Bnmde kahverengi akintim var doktor normal yerlestigi icin dedi ama bnm icim huzursuz hala doktora gittikten snra yine paylas son durumunu cnm

Kizlar merhaba bende 5 haftalik hamileyim ama 2 kez ultrasonda sadece keseyi gorduk doktor 2 hafta sonra gel hem bebegi görürüz hem kalp sesini dinleriz dedi ama benim icime kurt düştü haka bebegi gormemis olmamiz normal mi gecen hafta b hcg degerim 6600 du cok kafam karisti insallah görürüz

Canım normal tabi ki. Kese büyüyecek Bebiş sonra belirecek inşallah. Gönlünü ferah tut. Demin üstte anlattım başıma gelenleri fazla doktora gidip kafanı karıştırma tevekkül edip beklemek düşüyor bize bu aşamada. Kanaman , farklı bir ağrın sızın yoksa senin de doktorun da yapabileceği birşey yok

Bu arada profilinde 7 haftalık yazıyor

Dün doktora gittim bir kese gördü USG görüntüsünü al di fakat sonra kaybetti bulamadi emin olamadı perşembe yani yarin tekrar cagirdi. Kahverengi akintima progestan verdi fitil olarak. Bir önceki yasadiklarimi yasayacagim diye çok korkuyorum. Bir yandan da Hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum hep

Cok sagol canim Allah razi olsun insallah goruruz cok sukur hicbir problemim yok sadece bu ara sterslu gunler yaşıyoruz o yuzden arada kasiklarimaagr i giriyor sanirim

Benim yengemde düşük üzerine hamile kalmıştı onun da lekesi vardı hatta baya kanaması vardı ama bebek çok iyidi çok sağlıklıydı tek yapman gerenken eşinle birlikte olmamak kesinlikle,yatıp ayağının altına yastık bırak, tuvalet dışında kalkma, için ferah tut yeter

Teşekkürler canım desteğin için dr da hemen hemen bunları dedi inşallah sağlıklı olur bu sefer

İnşAllah canım bence kanamaya dönüşmezse leken perşembe değil p.tesi git sen bilirsin yinede tabiki

Kizlar bana da yardimci olabilir misiniz? Sat 26 haziran, yumurtamin catladigini dusundugum gun 11 temmuz. Iliskiden 6 gun sonra 17 temmuzda normal akinti sikliginda toz pembe akinti gelmeye basladi, 4 gun surdu. Ama bu sirada iliskiden 8 gun sonra, adetime bir hafta kala yani 19 temmuzda kanda beta hcg baktirdim, 5,18 cikti iki gun sonra yani 21 temmyzda bugun testi tekrarladim ve yine 5,18 cikti. Bu ne simdi? Pozitf mi degil mi? Yardimci olun kizlar lutfen allak bullak oldum

Merhaba adet günümde yani15 temmuzd
a 267, 18 temmuzda 354, 20 temmuz da 520 çıktı. Dış gebelik şüphesi de var bir yandan minik bir umutta var. Yarın yine tahlil yaptiracagim. Benim gibi az artış yasayip gebeliği devam eden oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…