Geçmiş olsun sana da. Allah bir daha yasatmasin. Ben hiç adet olmadan kaldigim için bugün gidicem çünkü kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum bu durumda. Kahverengi akintim var. Gitmemek en iyisiBende doktora gitmeyi düşünmüyorum 3 aya kadar benimde bir kürtajım oldu 1 yıl hamile kalamadım şimdi çok heyecanlıyım tşk ederim cvp için içim rahatladı
Bnmde kahverengi akintim var doktor normal yerlestigi icin dedi ama bnm icim huzursuz hala doktora gittikten snra yine paylas son durumunu cnmGeçmiş olsun sana da. Allah bir daha yasatmasin. Ben hiç adet olmadan kaldigim için bugün gidicem çünkü kaç haftalık olduğumu da bilmiyorum bu durumda. Kahverengi akintim var. Gitmemek en iyisi
Bana mı yazdınız tam anlayamadım ama banaysa çok teşekkür ederim amin inşaAllah. Sizde dikkat edin kendinizeAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Canım normal tabi ki. Kese büyüyecek Bebiş sonra belirecek inşallah. Gönlünü ferah tut. Demin üstte anlattım başıma gelenleri fazla doktora gidip kafanı karıştırma tevekkül edip beklemek düşüyor bize bu aşamada. Kanaman , farklı bir ağrın sızın yoksa senin de doktorun da yapabileceği birşey yokKizlar merhaba bende 5 haftalik hamileyim ama 2 kez ultrasonda sadece keseyi gorduk doktor 2 hafta sonra gel hem bebegi görürüz hem kalp sesini dinleriz dedi ama benim icime kurt düştü haka bebegi gormemis olmamiz normal mi gecen hafta b hcg degerim 6600 du cok kafam karisti insallah görürüz
Bu arada profilinde 7 haftalık yazıyorKizlar merhaba bende 5 haftalik hamileyim ama 2 kez ultrasonda sadece keseyi gorduk doktor 2 hafta sonra gel hem bebegi görürüz hem kalp sesini dinleriz dedi ama benim icime kurt düştü haka bebegi gormemis olmamiz normal mi gecen hafta b hcg degerim 6600 du cok kafam karisti insallah görürüz
Selam
benim 3. haftamda 98 cikti bu deger normal degilmi
Cunku burdaki motorlar adet tarihine gore yaziyor ama ben tedavi ile hamile kaldgm icin daha gec döllenme olduBu arada profilinde 7 haftalık yazıyor
Cok sagol canim Allah razi olsun insallah goruruz cok sukur hicbir problemim yok sadece bu ara sterslu gunler yaşıyoruz o yuzden arada kasiklarimaagr i giriyor sanirimCanım normal tabi ki. Kese büyüyecek Bebiş sonra belirecek inşallah. Gönlünü ferah tut. Demin üstte anlattım başıma gelenleri fazla doktora gidip kafanı karıştırma tevekkül edip beklemek düşüyor bize bu aşamada. Kanaman , farklı bir ağrın sızın yoksa senin de doktorun da yapabileceği birşey yok
Teşekkürler canım desteğin içinBenim yengemde düşük üzerine hamile kalmıştı onun da lekesi vardı hatta baya kanaması vardı ama bebek çok iyidi çok sağlıklıydı tek yapman gerenken eşinle birlikte olmamak kesinlikle,yatıp ayağının altına yastık bırak, tuvalet dışında kalkma, için ferah tut yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?