Yok gibi görünüyo canım.Merhaba herkeze,benim adetim duzensiz en son 17 haziranda adet olmuştum adetime 1 gun kala beta 1.2 çıktı dün yaptırdım 1.6 çıktı..hiç umut yokmu dur
Canım nasıl gidiyor.yeni gelişme var mı?Merhaba adet günümde yani15 temmuzd
a 267, 18 temmuzda 354, 20 temmuz da 520 çıktı. Dış gebelik şüphesi de var bir yandan minik bir umutta var. Yarın yine tahlil yaptiracagim. Benim gibi az artış yasayip gebeliği devam eden oldu mu acaba?
Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm. Bhcg 32 çıktı. Düşük mü sizce, korkuyorum. Yani yumurta çatlamasından sonra 11. gün diyebiliriz. Nasıl?
Bugün son tahlilin üzerinden 4 gün geçti ve değer 1809 neredeyse 2ye katlamis akşama doktora gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah geç döllenmeden dolayidırCanım nasıl gidiyor.yeni gelişme var mı?
Ooo değerin çok güzel olmuş.hadi inş sorun yoktur.haber ver ama olur mu?Bugün son tahlilin üzerinden 4 gün geçti ve değer 1809 neredeyse 2ye katlamis akşama doktora gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah geç döllenmeden dolayidır
Ooo değerin çok güzel olmuş.hadi inş sorun yoktur.haber ver ama olur mu?
canm bnde seninle aynıyım tarhlerim bile,dün gittik bnmde 43 çıktı düşük bnmdemerkaba kızlaar
hipotiroid nedeniyle endokrin dr ilaç başladı konterolde betahcg baktırdı
SAT 25 Haziran sonucum 65
değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım dedi ne diyorsunuz normalmidir yoksa umutlanabilirmiyim
Allahım aratmasın isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah
canm bnde seninle aynıyım tarhlerim bile,dün gittik bnmde 43 çıktı düşük bnmdeevde iki tane test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptrdım 43 çıktı,iki gün sonra tekrar gel dedi , artar mı yoluna girer mi hiç bilmiyorum
inş canm,ben acilde yaptrdım dün canmKadin dogumcuya gittin dimi onun yorumu onemli o ne dedi benimkine endokrin dr bakti bi arkadasima gönderdim kadin dogumda calisiyor dis gebelik olmasin bi bakalim artis nasil olacak beta hcg 1500 ustune ciksin bakalim bi demis hayirlisi Allahtan insallah saglikla kucagimiza aliriz
Ooo değerin çok güzel olmuş.hadi inş sorun yoktur.haber ver ama olur mu?
Canım nasıl sevindim anlatamam.birkaç kere girip hbr var mı diye bakmıştım.çok şükür canım.buralara kadar geldin ya kalp atışını da duyarsın merak etme.sağlıkla ve mutlulukla kucağına almanı diliyorumMerhaba canım, iki gün önce bhcg 1809 çıktı bugün 3157. 2 gün önce ve bugün keseyi de gördük çok şükür. Doktor illaki herkeste 2 katina çıkacak diye birşey yok dedi. İlerleme gayet iyi dedi. Hatta belki 1 hafta sonra kalp atışlarını bile duyabilirsin dedi. Simdi 7 gün beklemek zor nasıl dayanıcam bilmiyorum. Insallah herşey yolunda gider ve o kalp atışlarını duyarım. Haber ver demiştin o yüzden yazdım canim
Canım nasıl sevindim anlatamam.birkaç kere girip hbr var mı diye bakmıştım.çok şükür canım.buralara kadar geldin ya kalp atışını da duyarsın merak etme.sağlıkla ve mutlulukla kucağına almanı diliyorum
inş canm,ben acilde yaptrdım dün canm
aa maşallah bnmde 43ken 98 olmş canm :))pazartesi 65 olan değerim bugun yani çarşamba 227
senin değerler belli mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?