Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba herkeze,benim adetim duzensiz en son 17 haziranda adet olmuştum adetime 1 gun kala beta 1.2 çıktı dün yaptırdım 1.6 çıktı..hiç umut yokmu dur

Canım nasıl gidiyor.yeni gelişme var mı?

Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm. Bhcg 32 çıktı. Düşük mü sizce, korkuyorum. Yani yumurta çatlamasından sonra 11. gün diyebiliriz. Nasıl?

Kızlar ben de bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum dün vuruldum iğneyi inşaellah bu ay tutunur bebiş sabirsizlikpa bekliyoruz burdan paylaşirim Allahin izniyle

merkaba kızlaar
hipotiroid nedeniyle endokrin dr ilaç başladı konterolde betahcg baktırdı
SAT 25 Haziran sonucum 65
değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım dedi ne diyorsunuz normalmidir yoksa umutlanabilirmiyim
Allahım aratmasın isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah

canm bnde seninle aynıyım tarhlerim bile,dün gittik bnmde 43 çıktı düşük bnmde evde iki tane test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptrdım 43 çıktı,iki gün sonra tekrar gel dedi , artar mı yoluna girer mi hiç bilmiyorum

Kadin dogumcuya gittin dimi onun yorumu onemli o ne dedi benimkine endokrin dr bakti bi arkadasima gönderdim kadin dogumda calisiyor dis gebelik olmasin bi bakalim artis nasil olacak beta hcg 1500 ustune ciksin bakalim bi demis hayirlisi Allahtan insallah saglikla kucagimiza aliriz

inş canm,ben acilde yaptrdım dün canm

arkadaşlar benim test sonucu cumartesi günü 86,53 çıktı 3 gün sonrasında da randevu aldık doktora
bu değer iyimdir sizce

Ooo değerin çok güzel olmuş.hadi inş sorun yoktur.haber ver ama olur mu?

Merhaba canım, iki gün önce bhcg 1809 çıktı bugün 3157. 2 gün önce ve bugün keseyi de gördük çok şükür. Doktor illaki herkeste 2 katina çıkacak diye birşey yok dedi. İlerleme gayet iyi dedi. Hatta belki 1 hafta sonra kalp atışlarını bile duyabilirsin dedi. Simdi 7 gün beklemek zor nasıl dayanıcam bilmiyorum. Insallah herşey yolunda gider ve o kalp atışlarını duyarım. Haber ver demiştin o yüzden yazdım canim

Canım nasıl sevindim anlatamam.birkaç kere girip hbr var mı diye bakmıştım.çok şükür canım.buralara kadar geldin ya kalp atışını da duyarsın merak etme.sağlıkla ve mutlulukla kucağına almanı diliyorum

Amiin, inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

24 temmuz pazar günü adet tarihim 1 gün geçti hcg 343,50 çıktı dün tekrar yaptırdım ve 830,50 çıktı yaklaşık 2,5 kat artmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…