Acaba Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerleriniz cikti?aa maşallah bnmde 43ken 98 olmş canm :))
Ayni soruyu size de sorym coklu alinti beceremedimpazartesi 65 olan değerim bugun yani çarşamba 227
senin değerler belli mi canım
bnm 3.gününde canmAcaba Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerleriniz cikti?
Tesekkurler canim peki seninbnm 3.gününde canm
43dü canm 2gün sonra gttim 98e yükselmişTesekkurler canim peki senin
3.gunde 98miydi 43 muydu peki
Geç döllenmedir canımYa arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana benim bugün adetim geceli tam 1 hafta oldu iki gün önce evde test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama 2 çizgi belliydi gidip kan tahlili yaptırdım hcg 56.82 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi su durumda sende gebelik var gebe değilsin diyemem dedi sizce hamile miyim
Yani var midir hamile miyim dir sizceGeç döllenmedir canım
Evet canım değerin hamile değeri doktorda söylemiş zaten inşallah sağlıkla kucağına alırsınYani var midir hamile miyim dir sizce
Tamam canım çok saol :)Doktora bir hafta sonra git ama değerini sağlık ocağında tahlil yaptırarak bakabilirsin
Canim ben daha adet gecikmesi olmadan test yaptm 9gun kala silik cikinca kandan bakldi 25di. Cuma tekrar bakilacak...dis gebelikten supheleniyor lekelenmelerm varpazartesi 65 olan değerim bugun yani çarşamba 227
senin değerler belli mi canım
Ayni soruyu size de sorym coklu alinti beceremedim
Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerler cikti acaba
Ayni soruyu size de sorym coklu alinti beceremedim
Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerler cikti acaba
Tesekkur ederim yanitiniz icnCanım benim ilk bakıldıgında adet gecikmem yoktu tam günündeydim tiroid için istedi dr
Çok düşük bida tekrarlayalım demişti 65e
merhaba kızlar adet günü beta hcg 83 çıktı sizce düşükmü perşembe tekrar kan vereceğim
sağol cnm cevabın için inşallah yükselir bugün test yaptım gene 2. çizgi daha da koyulaşmış artmıştır inşallahönemli olan düşük ya da yüksek olması değil, her 2 günde 1 en az %70 yükselmesi :) içini daraltma yüksek mi düşük mü diye, stres yapma, yazık o da hissediyo stresi. hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?