Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ya arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana benim bugün adetim geceli tam 1 hafta oldu iki gün önce evde test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama 2 çizgi belliydi gidip kan tahlili yaptırdım hcg 56.82 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi su durumda sende gebelik var gebe değilsin diyemem dedi sizce hamile miyim

Geç döllenmedir canım

Arkadaşlar bir hafta önce HCG 651 di tam 7 gün sonra 15000 olmuş normalmi bebeğim kaç haftalık şuan

Ay insaallah canim doktor ner bisey demedi bu hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi yi bekleyemem cuma günü gitsem net bisey söyler mi bana

pazartesi 65 olan değerim bugun yani çarşamba 227
senin değerler belli mi canım
Canim ben daha adet gecikmesi olmadan test yaptm 9gun kala silik cikinca kandan bakldi 25di. Cuma tekrar bakilacak...dis gebelikten supheleniyor lekelenmelerm var

Ayni soruyu size de sorym coklu alinti beceremedim
Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerler cikti acaba
Ayni soruyu size de sorym coklu alinti beceremedim
Adet gecikmesinin kacinci gunlerinde bu degerler cikti acaba

Canım benim ilk bakıldıgında adet gecikmem yoktu tam günündeydim tiroid için istedi dr

Çok düşük bida tekrarlayalım demişti 65e

merhaba kızlar adet günü beta hcg 83 çıktı sizce düşükmü perşembe tekrar kan vereceğim

önemli olan düşük ya da yüksek olması değil, her 2 günde 1 en az %70 yükselmesi :) içini daraltma yüksek mi düşük mü diye, stres yapma, yazık o da hissediyo stresi. hayırlı olsun :)

kızlar merhaba aslında bu ay girmemeye karar vermiştim ama birşey sormam gerekiyor. ben 11 temmuz gibi bogazlarımda iltihap yüzünden amoklavin antibiyotik kullandım 13 ünde adet oldum. adetim 20 temmuzda bitti normalde adet düzenim yok ama mutlaka 35-40 günü bulur kesin yani bu ara tam kasık agrım başladı işin kötüsü dün de bogazlarım tekrar iltihap oldu ve bu sabah antibiyotik kullanmaya başlamak zorunda kaldım şimdi sorum şu: bu antibiyotik benm yumurtamın kalitesini düşürürmü yadazarar verirmi bişi olurmu ya ? şuan yne gebelere göre b grubu antibiyotik verildi amoklavinin muadili. hiç böle bişi yaşayan varmı? hamilelik başında yada yumurtlama zamanında antibiyotik kullanan varmı?

önemli olan düşük ya da yüksek olması değil, her 2 günde 1 en az %70 yükselmesi :) içini daraltma yüksek mi düşük mü diye, stres yapma, yazık o da hissediyo stresi. hayırlı olsun :)
sağol cnm cevabın için inşallah yükselir bugün test yaptım gene 2. çizgi daha da koyulaşmış artmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…