Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sağol cnm cevabın için inşallah yükselir bugün test yaptım gene 2. çizgi daha da koyulaşmış artmıştır inşallah
artmasa koyulaşmazdı :) bana doktorum dedi ki sağlıklı bi gebeliği idrar testleriyle ölçemeyiz, kan verirsen elimizde sayısal değerler olur dedi. o yüzden şimdilik 2 günde 1 kan veriyorum, sen de öyle yapmalısın.

Arkdşlar bnmde testimin sonucu cıktı 1326 yazıyor tam olarak nasıl hesaplıyorsunuz 13 .26 mı yani yoksa 132 mi oluyor doktor çok yeni olabilirde olmayabilirde kesin bişi söleyemem dedi adetim 3gün geçti aranızda bnm gibi değerleri olan varmı kafam çok karıştı

3 gün gecikmede 1326 çok iyi bi değer, unutma önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması! hayırlı uğurlu olsun :)

Mutluluğumu seninle paylaşmak istedim canım, benim durumumu merak etmiştin hep. Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk herşey yolundaymis, o endişeli günler geride kaldı çok şükür. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarimizi.

Canım maşallah sorunsuz mutlu bir hamilelik olsun inş.böyle güzel haberlere çok mutlu oluyorum. o zaman benimde sana güzel haberim var.bende hamileyimmmm.yeni öğrendik.biz daha kese görmedik tabi.rabbim yolunumuzu açık etsin inş.

Vaay süper çok sevindim hayırlısıyla, sağlıkla kucaginiza alın inşallah. Ooh sevincim ikiye katlandı valla ben de çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca

selam kizlar 19 temmuzda bhcg 302 ydi
30 temmuzda kese gorundu ama bebek cok kucuk oldugu icin belli belirsizdi nasil uzuldum anlatamam niyeyse kalp atislarini duyariz belki diye umitlenmistim
neyse sonra 2 agustosta tekrar bhcg baktirdim 55174 cikti doktor bu iyi bisey dedi. 8agustosta da tekrar kontrole gidecegiz insallah bu sefer pitpit kalbini duyabiliriz kuzunun.

sizce bhcg degerleri normal mi bilgisi olan varsa yazabilir mi kizlar cok heyecanli ve meraktayim

Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.reglime 7 gün var kan testim 3 çıktı.sizce yükselirmi böyle olup yükselen varmı

Kizlar acil yardim.catlatma ignesinin 12.gunu bugun.dun kahverengi kanamam oldu cok az bugun pembe yine cok az.dr hmn gel dedi hcg 3.4 cikti.....dr gebelik var gibi ama tutunmaya calisan bir gebelik.yani suphemiz var dedi.pzrtesi yukselirse gebelik var demekmis.sizce ne dusunmeliyim.boyle dusuk olup sinra yukselen var mi.3.4 e gore 1 haftalik falan mi ki kafamda deli sorular

Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm. Bhcg 32 çıktı. Düşük mü sizce, korkuyorum. Yani yumurta çatlamasından sonra 11. gün diyebiliriz. Nasıl?
Benim igneden sonra 11.gun bugun iki gundur lekelenmem var bugun dr gittim hcg icin hep negatif cikan sonuc 3.4 cikti dr suphe var iki gun sonra tekrarla dedi.sizce umut var mi

Benimde iğneden sonra 9.günde 3 çıktı.pazarresi tekrar yaptırıcam.doktor ne var ne yok şuan belli olmaz dedi.reglimede 7 gün vardı yaptırdığımda

Benim igneden sonra 11.gun bugun iki gundur lekelenmem var bugun dr gittim hcg icin hep negatif cikan sonuc 3.4 cikti dr suphe var iki gun sonra tekrarla dedi.sizce umut var mi
Umut demeyelim de inşallah artmasını temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…