artmasa koyulaşmazdı :) bana doktorum dedi ki sağlıklı bi gebeliği idrar testleriyle ölçemeyiz, kan verirsen elimizde sayısal değerler olur dedi. o yüzden şimdilik 2 günde 1 kan veriyorum, sen de öyle yapmalısın.sağol cnm cevabın için inşallah yükselir bugün test yaptım gene 2. çizgi daha da koyulaşmış artmıştır inşallah
Arkdşlar bnmde testimin sonucu cıktı 1326 yazıyor tam olarak nasıl hesaplıyorsunuz 13 .26 mı yani yoksa 132 mi oluyor doktor çok yeni olabilirde olmayabilirde kesin bişi söleyemem dedi adetim 3gün geçti aranızda bnm gibi değerleri olan varmı kafam çok karıştı
Canım nasıl sevindim anlatamam.birkaç kere girip hbr var mı diye bakmıştım.çok şükür canım.buralara kadar geldin ya kalp atışını da duyarsın merak etme.sağlıkla ve mutlulukla kucağına almanı diliyorum
Canım maşallah sorunsuz mutlu bir hamilelik olsun inş.böyle güzel haberlere çok mutlu oluyorum. o zaman benimde sana güzel haberim var.bende hamileyimmmm.yeni öğrendik.biz daha kese görmedik tabi.rabbim yolunumuzu açık etsin inş.Mutluluğumu seninle paylaşmak istedim canım, benim durumumu merak etmiştin hep. Bugün doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk herşey yolundaymis, o endişeli günler geride kaldı çok şükür. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin evlatlarimizi.
Canım maşallah sorunsuz mutlu bir hamilelik olsun inş.böyle güzel haberlere çok mutlu oluyorum. o zaman benimde sana güzel haberim var.bende hamileyimmmm.yeni öğrendik.biz daha kese görmedik tabi.rabbim yolunumuzu açık etsin inş.
maaşallah canım gözün aydın çok sevindimkızlarrrrr değerim 347,5tan 1032'ye yükselmiş
Dün 2. Günüydü, cuma da doktorla randevumuz var :)maaşallah canım gözün aydın çok sevindimbende bugün tekrar kan vereceğim inşallah benimkide artmıştır senin gecikmenin kaçıncı günü cnm
Benim igneden sonra 11.gun bugun iki gundur lekelenmem var bugun dr gittim hcg icin hep negatif cikan sonuc 3.4 cikti dr suphe var iki gun sonra tekrarla dedi.sizce umut var miArkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm. Bhcg 32 çıktı. Düşük mü sizce, korkuyorum. Yani yumurta çatlamasından sonra 11. gün diyebiliriz. Nasıl?
Umut demeyelim de inşallah artmasını temenni ederim.Benim igneden sonra 11.gun bugun iki gundur lekelenmem var bugun dr gittim hcg icin hep negatif cikan sonuc 3.4 cikti dr suphe var iki gun sonra tekrarla dedi.sizce umut var mi
İnsallah dua edin lutfenUmut demeyelim de inşallah artmasını temenni ederim.
Sonra sonuc ne oldu cnmBenimde iğneden sonra 9.günde 3 çıktı.pazarresi tekrar yaptırıcam.doktor ne var ne yok şuan belli olmaz dedi.reglimede 7 gün vardı yaptırdığımda
Şimdi 4 gün var reglime.pazartesi tekrar yaptırıcam kan tahlili yükselme varmı bakıcam yazarım buradan sonucuSonra sonuc ne oldu cnm
Bugün tekrar yaptırdım reglime 4 gün var. <0-5 çıktı. 3 olunca heveslenmiştim.yin olmadıTamam yaz sonucunu bende yazarim umarim yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?