Bugün tekrar yaptırdım reglime 4 gün var. <0-5 çıktı. 3 olunca heveslenmiştim.yin olmadıTamam yaz sonucunu bende yazarim umarim yukselir
Progestan falan vermedimi cnm vitamin falammKızlar 2 gün önce değerim 3 tu bugün 47.6 olmuş dr gebesin dedi. Ama düşük tehliken olabilir dikkat et dedi. 4 gündür kanamam var çok değil kahverengi ve pembe sizce neden ne yapmalıyım tuhaf duygu içindeyim inanamıyorum hala
Mutlaka olur canim icini ferah tutProgestan estrofem coraspin ve folio iciyorum umarim faydasi olur
İnsallah canimm gorumcemin de kanamasi oluyodu cok fazla hic kalkmadi yatti cok sukur bisi olmadiKanama ve ayaga kalktigimda kasigimda hafif agri var.ilaclarimi icip dinleniyorum Alkah buyuk bize bi mujde verdi devamini da getirir insallah
Hayırlı olsun canım stres yapma yükselicektir.Reglin kaç gün geçti.Kızlar 2 gün önce değerim 3 tu bugün 47.6 olmuş dr gebesin dedi. Ama düşük tehliken olabilir dikkat et dedi. 4 gündür kanamam var çok değil kahverengi ve pembe sizce neden ne yapmalıyım tuhaf duygu içindeyim inanamıyorum hala
Reglim gecmedi isin tuhafi o 23 temmuzda kanamam geldi dr gittik megerse 4 yumurtam catlamamis tazecik duruyor dr hmn catlatma ignesi ve iliski onerdi degerlendirin bu yumurtalari dedi.ilk degerlendirmemizde tutmus sanirim.bende hayret ettim hic beklemiyordum.igneden sonra 12.gun yani 5 agustosta tekrar kahverengi kanamam oldu dr gittik buyuk ihtimalle gebelik ama tam bisey soyleyemeyiz defi test yapti 3.6 cikti 2 gun sonra tekrarla dedi 47.6 cikti aradim gebesin dedi .yaru yine test var bakalim yukselcek mi yine degerHayırlı olsun canım stres yapma yükselicektir.Reglin kaç gün geçti.
Lekelenmelerin nasil cnm .benim 5.gun lekelenmede bugun cok acik kahverengi.kizlar benim degerim 36 cikti 2 gun once 13 du. yalniz ilk ogrendigimde 17 ydi.daha sonra 14 12 ve 36. arada kanama ve lekenleme de oldu. lekelenme cok az devam ediyor.adetime8 gun var.boyle bisi yasayan var mi? sagolun
Haklısın canım ama heyecandan uyuyamıyorki insan . Yaptırsam çıkmazmı diyorsun ?Bence tam gununde yaptir yada gununun gecmesini bekle.sonra bisey cikmayinca uzuluyor insan
benim 7 gundur var.ilk once lekelenme pembe kahveydi sonra kirmizi oldu. sonra hcg dustu.dusuk oluyor derken simdi geri cikti 2 katini gecmis.yok kadar az pembe kahve rengi akinti var su an.Lekelenmelerin nasil cnm .benim 5.gun lekelenmede bugun cok acik kahverengi.
Demek ki tutunmusbenim
benim 7 gundur var.ilk once lekelenme pembe kahveydi sonra kirmizi oldu. sonra hcg dustu.dusuk oluyor derken simdi geri cikti 2 katini gecmis.yok kadar az pembe kahve rengi akinti var su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?