Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hadi yaa üzüldüm kısmet değilmiş. Bende birazdan gidicem kan vermeye hiçbişey hissetmiyorum umarım yükselmiştir

Kızlar 2 gün önce değerim 3 tu bugün 47.6 olmuş dr gebesin dedi. Ama düşük tehliken olabilir dikkat et dedi. 4 gündür kanamam var çok değil kahverengi ve pembe sizce neden ne yapmalıyım tuhaf duygu içindeyim inanamıyorum hala

Progestan falan vermedimi cnm vitamin falamm

Kanama ve ayaga kalktigimda kasigimda hafif agri var.ilaclarimi icip dinleniyorum Alkah buyuk bize bi mujde verdi devamini da getirir insallah

Kanama ve ayaga kalktigimda kasigimda hafif agri var.ilaclarimi icip dinleniyorum Alkah buyuk bize bi mujde verdi devamini da getirir insallah
İnsallah canimm gorumcemin de kanamasi oluyodu cok fazla hic kalkmadi yatti cok sukur bisi olmadi

kizlar benim degerim 36 cikti 2 gun once 13 du. yalniz ilk ogrendigimde 17 ydi.daha sonra 14 12 ve 36. arada kanama ve lekenleme de oldu. lekelenme cok az devam ediyor.adetime8 gun var.boyle bisi yasayan var mi? sagolun

Hayırlı olsun canım stres yapma yükselicektir.Reglin kaç gün geçti.

Hayırlı olsun canım stres yapma yükselicektir.Reglin kaç gün geçti.
Reglim gecmedi isin tuhafi o 23 temmuzda kanamam geldi dr gittik megerse 4 yumurtam catlamamis tazecik duruyor dr hmn catlatma ignesi ve iliski onerdi degerlendirin bu yumurtalari dedi.ilk degerlendirmemizde tutmus sanirim.bende hayret ettim hic beklemiyordum.igneden sonra 12.gun yani 5 agustosta tekrar kahverengi kanamam oldu dr gittik buyuk ihtimalle gebelik ama tam bisey soyleyemeyiz defi test yapti 3.6 cikti 2 gun sonra tekrarla dedi 47.6 cikti aradim gebesin dedi .yaru yine test var bakalim yukselcek mi yine deger

kizlar benim degerim 36 cikti 2 gun once 13 du. yalniz ilk ogrendigimde 17 ydi.daha sonra 14 12 ve 36. arada kanama ve lekenleme de oldu. lekelenme cok az devam ediyor.adetime8 gun var.boyle bisi yasayan var mi? sagolun
Lekelenmelerin nasil cnm .benim 5.gun lekelenmede bugun cok acik kahverengi.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var henüz adetime 4-5 gün var fakat 2 gündür ara ara kasık agrisi felaket derecede bel ağrısı ve goguslerim de yeşil damarlar belirginleşmeye başladı bugün gidip hastahaneye kan testi versem çıkarmı sonuç ?

benim
Lekelenmelerin nasil cnm .benim 5.gun lekelenmede bugun cok acik kahverengi.
benim 7 gundur var.ilk once lekelenme pembe kahveydi sonra kirmizi oldu. sonra hcg dustu.dusuk oluyor derken simdi geri cikti 2 katini gecmis.yok kadar az pembe kahve rengi akinti var su an.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..İlk aşılamamı yaptırdım aşılama yaptırdığım günü saymazsak bugün 11.gündü beta hcg yaptırdım değerin <2.00 çıktı bunun için ne dersiniz gebelik olabilir mi lutfen bana yardımcı olunuz.Ayrıca adet günüme 3_4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…