Demek ki tutunmus
Bugun yine hcg baktirdim 47.6 dan 13.0 a düşmüş cok uzgunum suan yikildim resmen.2 gun sonra yine bakilcak yukselir mi bilmem
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..İlk aşılamamı yaptırdım aşılama yaptırdığım günü saymazsak bugün 11.gündü beta hcg yaptırdım değerin <2.00 çıktı bunun için ne dersiniz gebelik olabilir mi lutfen bana yardımcı olunuz.Ayrıca adet günüme 3_4 gün var
Teşekkür ederim evet zor beklemek erken mi yaptım acaba bu değer yükselir mi onuda bilmiyorumhayırlısı canım.. oladabilir olmayadabilir... gec dollenmedir belki... adet gununu beklemek en iyisi ama tabii dayanamıyor insan. meraktan catlıyor.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bugün bhcg yaptırdım değerim <2 ne olduğunu bilmiyorum yükselir mi onuda bilmiyorum adetime 3 4 gün kaldı doktorumada sormuyorum o adet gününü bekle demişti.senin değerin şimdi ne bir degisiklik var miKizlar acil yardim.catlatma ignesinin 12.gunu bugun.dun kahverengi kanamam oldu cok az bugun pembe yine cok az.dr hmn gel dedi hcg 3.4 cikti.....dr gebelik var gibi ama tutunmaya calisan bir gebelik.yani suphemiz var dedi.pzrtesi yukselirse gebelik var demekmis.sizce ne dusunmeliyim.boyle dusuk olup sinra yukselen var mi.3.4 e gore 1 haftalik falan mi ki kafamda deli sorular
3.2 idi 47.6 oldu simdide 13.0 umudum olmali mi bilmiyorumhakkında hayırlısı olsun canım... hepimiz için hayırlısı ,takipteyim seni.cıktı sonra dusttu sonra arttımı senin??
Umudunu kaybetme aslında senin değerlerin yüksekmiş birden inmesine doktorun ne sebep gösteriyor ilk testi 3.2 olanı ne zaman yaptın ve adetin şu anda kaç gün geciktiBu doktorlar hangi degerlere olumlu konusuyorlar acaba .bana da olumlu konusmadi ama olumsuzda konusmadi.degerim 2 gunde 15 katina cikip diger 2 gunde 3 kati dustu.simdi 2 gun daha beklicem insan nasil stres yapip uzulmesin ...
Simdi sana soyle anlatayim .23 temmuzda kanamam geldi 2.gunu dr gittim yumurtalarimin catlamadigini bu yuzden kanama oldugunu soyledi catlatma ignesi yapti.bu bi sans degerlendirin dedi.6 agustosta kahverengi leke geldi 4 gun surdubugun hic gelmedi.bu arada estrofem ve progestan kullaniyorum.6 agustosta deger 3 cikti 8 agustos 47.6 10 agustos 13.0 cikti.dr dusuk yapiyor olabilirsin dedi ama kanama fakan yok anlamadim hicbir sey .adetim ne zaman gelcek bilmiyorum ki gecen ay 23 ü sat ise daha 1 hafta var o zaman.lutfen bi aciklama yapin yaUmudunu kaybetme aslında senin değerlerin yüksekmiş birden inmesine doktorun ne sebep gösteriyor ilk testi 3.2 olanı ne zaman yaptın ve adetin şu anda kaç gün gecikti
bende şimdi aldım sonucu 16 olmuş 34 du. basta indi sonra cikti simdi yine iniyor. bende oynattim.. hakkimizda hayirlisi... Allah 'tan umut kesilmez tabiki. doktor bence kimyasal bu dedi.3.2 idi 47.6 oldu simdide 13.0 umudum olmali mi bilmiyorum
Hadi yaa.birimizinki de normal olsun.suan cogumuz muallaktayiz .testi tekrarla dedi mi acaba gec döllenme olabilir miyiz benim 13.0 a dustu bugunbende şimdi aldım sonucu 16 olmuş 34 du. basta indi sonra cikti simdi yine iniyor. bende oynattim.. hakkimizda hayirlisi... Allah 'tan umut kesilmez tabiki. doktor bence kimyasal bu dedi.
Canım yumurta catlamadıgı için neden kanaman geldi bu normal değil bence ikincisi 6 ağustosta yaptırdığın bhcg testi kullandığın ilaçlarla alakali olduğu için değer 3.2 çıkmıştır gebelik için erken bir test ikinci testi 47.6 olan catlatma ignesinden 16 gün sonra olduğuna göre o gebelikle alakalıdır diye düşünüyorum ama düşüşe geçmesi okuduklarıma göre kimyasal gebelik yada Allah korusun sağlıksız gebelik olabilir ama senin durumun şuanda çok belirsiz o yüzden hı içini bulandirma ve bir an önce doktordan randevu al git ultrasonla baksın böyle kafan çok karışacak inşallah hersey normaldir ve hamilesindir inşallahSimdi sana soyle anlatayim .23 temmuzda kanamam geldi 2.gunu dr gittim yumurtalarimin catlamadigini bu yuzden kanama oldugunu soyledi catlatma ignesi yapti.bu bi sans degerlendirin dedi.6 agustosta kahverengi leke geldi 4 gun surdubugun hic gelmedi.bu arada estrofem ve progestan kullaniyorum.6 agustosta deger 3 cikti 8 agustos 47.6 10 agustos 13.0 cikti.dr dusuk yapiyor olabilirsin dedi ama kanama fakan yok anlamadim hicbir sey .adetim ne zaman gelcek bilmiyorum ki gecen ay 23 ü sat ise daha 1 hafta var o zaman.lutfen bi aciklama yapin ya
11. Gün derken ? Adetin 4 gün geçmiş ve sonucun 517 ise bence sorun yoktur benim adet gunum de kan degerim 763 çıktı iki gün sonrasında da 1800 küsürler de çıktı seninki gayet normal gibi yani günün geçmiş çünküSelamlar, foruma ilk kez yazıyorum çünkü çok heyecanlıyım şu an gebelik pozitif sonuç aldım.
En son 10 Temmuz'da adet gördüm. 31 Temmuz'da şüpheli ilişkim oldu ama çok da emin değiliz. Adet takvimime göre bu Pazar yani 7 Ağustos'ta adet görmem gerekiyordu ancak şu an 4 gün gecikti. Şüphelendiğim için bugün idrar ve kan tahlili yaptırdım, pozitif çıktı. Doktorum gebeliğin tahmini 1-2 haftalık olabileceğini söyledi. Şu an 11. gün ve HCG değerim 517 çıktı. İnternetteki ve tahlilimdeki ortalama değerlere baktığımda bu sayının 11. gün için çok yüksek olduğu kanısına kapılıyorum. İki gün sonra tekrar ölçeceğiz ancak sizin de görüşünüzü öğrenmek isterim. Bebeğimin ikiz veya down sendromlu olma riski olabilir mi bu değerlerle? Ayrıca normal yollarla hamile kaldım. HCG değerinin 11. günde anormal yüksek olması neye işaret olabilir? Ayrıca 11 gün olduğundan kesinlikle eminiz, öncesinde herhangi bir münasebetimiz olmadı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bence değerin gayet iyi benim adetim 2 gün geçti kanda 14.97 4.günde ise 27.84 çıktı ve şuan ne olacağını bilmeden bekliyorum hayırlı olsun senin için inşallah hep böyle yükselir :)Merhaba kızlar, bugün beta hcg yaptırdım dün yada bugün regl olmam lazımdı. 2 gün önce 495 di bugün 1313 olmuş. Adet günümü 1 gün geçtiğini farz edersek değer yüksek mi?
Merhaba bence değerin gayet iyi benim adetim 2 gün geçti kanda 14.97 4.günde ise 27.84 çıktı ve şuan ne olacağını bilmeden bekliyorum hayırlı olsun senin için inşallah hep böyle yükselir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?