Canım 2 doktora sordum ikisi de sat a göre değer çok düşük haftayla uyumlu değil dedi dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi bende anlamadım çok zor bir durummusOrtalama 2 katı yükselmesi gerekiyormuş canım. Seninde yükselmiş, doktoruna sordun mu ne diyor? Ya kimi ikiz olabilir dedi çoğu arkadaşıma göre değerim yüksek o yüzden sorayım dedim. Akşam doktorumu Aradım gayet iyi sorun yok dedi. Bakalım bir kaç gün sonra keseyi görebilecek miyiz
Canım 2 doktora sordum ikisi de sat a göre değer çok düşük haftayla uyumlu değil dedi dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi bende anlamadım çok zor bir durummusinşallah keseyi görebilirsin bir kaç güne
değerlerin nasıl ilerliyo canım yazabilirmisin bulamadım da. bende buna benzer bişey yaşadım da o yuzden soruyorumCanım 2 doktora sordum ikisi de sat a göre değer çok düşük haftayla uyumlu değil dedi dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi bende anlamadım çok zor bir durummusinşallah keseyi görebilirsin bir kaç güne
Canım adet gecikmesinin 2.günü 14.97 2 gün sonra 27.84 2 gün sonra yani bugün 61.5değerlerin nasıl ilerliyo canım yazabilirmisin bulamadım da. bende buna benzer bişey yaşadım da o yuzden soruyorum
Canım bugün gittim değerim 61.5 çıktıİnşallah herşey yolundadır canım üzülme belli olmazne zaman doktora gideceksin bir daha? İnşallah canım salı günü gideceğim bakalım görebilecekmiyiz
canım 48 saatte 2 katı diyor doktorlar ve sende de böyle ilerlemiş. bence bir sıkıntı yok ben 12 ile hamileliğini öğrenip doğum yapan birini tanıyorum gönlünü ferah tut canım. umarim bebeğin seninle kalır. ama sonuçlarda bence sıkıntı yok. 500 lere yada 1000 lere cıkmadan doktorlar hep ikilemde kalıyo ama sen takmamaya ve rahat olmaya calış. hakkında hayırlısı. senin durum farklıymış benden :)Canım adet gecikmesinin 2.günü 14.97 2 gün sonra 27.84 2 gün sonra yani bugün 61.5
Canım bende takmamaya çalışıyorum ama doktor son adet tarihime göre haftayla değerin uyusmadığını söylüyor ya dış gebelik ya da kimyasal diye düşünüyor o yüzden celiskide kaldımcanım 48 saatte 2 katı diyor doktorlar ve sende de böyle ilerlemiş. bence bir sıkıntı yok ben 12 ile hamileliğini öğrenip doğum yapan birini tanıyorum gönlünü ferah tut canım. umarim bebeğin seninle kalır. ama sonuçlarda bence sıkıntı yok. 500 lere yada 1000 lere cıkmadan doktorlar hep ikilemde kalıyo ama sen takmamaya ve rahat olmaya calış. hakkında hayırlısı. senin durum farklıymış benden :)
ama geç döllenme olabilir canım. banada hep dış gebelik dendi ama sağlıksız iç gebelik olduğu ortaya çıktı ama benm değerlerim hiç iki katına çıkmamıştı çok duzensizdı en fazla %70 artış olmuştu. ama sende artışlar gayet iyi bence.Canım bende takmamaya çalışıyorum ama doktor son adet tarihime göre haftayla değerin uyusmadığını söylüyor ya dış gebelik ya da kimyasal diye düşünüyor o yüzden celiskide kaldım
İnşallah canım geç döllenmedir doktor bu ihtimali de pek varsaymiyorama geç döllenme olabilir canım. banada hep dış gebelik dendi ama sağlıksız iç gebelik olduğu ortaya çıktı ama benm değerlerim hiç iki katına çıkmamıştı çok duzensizdı en fazla %70 artış olmuştu. ama sende artışlar gayet iyi bence.
canm belkide doktor tedbiri elden bırakmamak için böle diyodur hani hayal kırıklığı olmasın diye. neyse canm zor ama sen zamana bırakmaya calışmutlakaaİnşallah canım geç döllenmedir doktor bu ihtimali de pek varsaymiyor
Çok teşekkür ederim canım şuan zamana bırakıyorum allah büyük sende var mı hamilelikcanm belkide doktor tedbiri elden bırakmamak için böle diyodur hani hayal kırıklığı olmasın diye. neyse canm zor ama sen zamana bırakmaya calışmutlakaa
daha yok canm malesef kürtajdan sonda daha olmadıÇok teşekkür ederim canım şuan zamana bırakıyorum allah büyük sende var mı hamilelik
Hayırlısı olsun canım allah gönlümüze göre versindaha yok canm malesef kürtajdan sonda daha olmadı
Canım bana mı dedin bilemedim ama hamilelik sayılması için 50 ve üstü olması gerekiyormuş yani senin bana göre çok iyi değerinmerhaba canm bnmde durumum seninki gbi sanırım((( gecikmem 10 gün ve değer 70. doktora gitmedm pazartesi bi daha bakıcam tahlile. geç döllenme olsada bu kdar düşk olrmuki bilemedim
Ne oldu merak ettim seni ne durumdasın şu anda hayırlı haberlerdir inşallahKizlar yarin hcg testim var umarim yukselmistir.göğuslerim gergin hassas ve aciyor.dün choriomon igne vurulmustum ondan sonra belim kasigimda agri oldu.igneden dolayi mi acaba bu agrilar
Canım bugün gittim değerim 61.5 çıktı
Canım aslında bende geç döllenme diye düşünüyorum ama bu gittiğim doktor pek ihtimal vermedi ama başka bir doktora bir tanıdığımız sormuş daha çok yeni niye umutsuzluga kapılmış demiş hatta diğer doktora kızmış bakalım hayırlısı pazartesi gününü bekliyorum eğer o da 2 kat artarsa allahin izniyle sağlıklı ilerleyecek :)2 katını da geçmiş canım artmış değerin. Geç döllenme olabilir mi? Bir de başka bi doktora gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?