Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hanimlar 4 gün önce değerim düşmüştü 13.0 a dr düşük yapıyo olabilirsin dedi dün umutsuzca hcg yaptırdım 369.7 çıktı. Düşük olsa değerim düsmezmiydi. Adetime 4 gün var idrarda da çift çizgi görüyorum. Kasıklarımda batma ve göğüste hafif ağrı var.sizce durumum ne. Değerler fazla düşüp fazla yükseliyor. 13 ten 369 .tam otuz katı.

Birde şunu çok merak ediyorum embriyo kaç günde tutunur.dr ilaçlarını bırak bakalım kendi tutunabilcek mi dedi. Bana çok saçma geldi risk alıcam yani. Dr dinlemedim progestana devam ediyorum.

Bende herşey yolunda. Adet gecikmemden 1 gün sonra beta hcg 1331 çıktı bir daha da baktırmana gerek yok dedi doktorum. Salı kese için gideceğim inşallah görebiliriz
Cok sevindim hayirli olsun darisi basima.umarim benimde duzelirde bir daha hcg ye gerek kalmaz kollarim delik desik oldu

Cok sevindim hayirli olsun darisi basima.umarim benimde duzelirde bir daha hcg ye gerek kalmaz kollarim delik desik oldu

Benim doktorum ilk baktırdığımda yeterli demişti. Adetten 3 gün önce 222 di tamam daha yapma dedi ama ben duramadım. 1 gün kala 495 1 gün geçtikten sonrada 1331 çıktı hatta son yaptırdığımda kan gelmedi kolumdan:) diğer koldan aldı. Artık yapmayacağım. Sen neden devamlı yaptırıyorsun canım sıkıntı mı var?

Dr tam aciklama yaomiyor ki dusuk tehlikesi var dio .benim ilk deger 3.2 ikinci deger 47.6 ucuncu deger 13.0 son deger 369.7 ..nede boyle oluyor anlamiyorum.dusuk olsa deger dusmez mi .

Dr tam aciklama yaomiyor ki dusuk tehlikesi var dio .benim ilk deger 3.2 ikinci deger 47.6 ucuncu deger 13.0 son deger 369.7 ..nede boyle oluyor anlamiyorum.dusuk olsa deger dusmez mi .

47.6 dan 13.0 a düştüğü için öyle demiştir normalde azalmaması gerekiyor. Sonra baya artmış aslında ama 13 e düşmesi normal değil galiba canım. Yine de sen olumsuz düşünme bak epey artmış şu anda. İnşallah düzenli artış gösterir de bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın

Amin insallah .13.0 olan degeri bi ara yanlis mi yazdilar acaba dedim cunku bir tek o dusuk digerlerinde hep artis oldu.pzrtesi yine yaptircam.isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Kızlar reglim 10 gün geçti kan değerim 25.3 çok mu düşük niye böyle çıktı acaba korkuyorum

Kızlar reglim 10 gün geçti kan değerim 25.3 çok mu düşük niye böyle çıktı acaba korkuyorum
Canım benimde reglim geçtikten 2 gün sonra 14.87 çıktı 2 gün arayla 2 kat 2 kat artıyor ama yine de kimyasal gebelikten supheleniyorlar seninde benim gibi değerin düşük ama bir doktor daha çok yeni o yüzden üzülmeyin dedi sende 2 günde bir kan testi yaptır inşallah düzenli artar

Kizlar pko oldugu icin adet duzensizligim var normalde 43 gunde falan oluyorm. En son adetten 31 gun snra test yaptirdm 19 cikti. Sizce nasil?

Dokt
İnşallah canım ya daha görmedi doktor sonucu yarın konuşucaz araştırdım biraz yeni olabilir falan diyo yumurtlama da geç oldu ama bakalım hayırlısı çok sağol içimi rahatlattın

merhaba arkadaşlar, dün akşamdan beri pembe lekenmelerim var. yarın doktora gideceğim. sanırım kimyasal gebelikti
siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…